Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Unholy le denedim olmuyor olmuyor olmuyor :( Blood sağlam bir pvp talent ve Glyph'leri önerisi verebilecek arkadaşlar varmı acaba aranızda. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Unholy olur, random tuşlara basarak 1800 yapan DK videosu var, nasıl olmuyor unholy? NEXT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dostum unholy ile zorlanıyorsan blood ile daha da zorlanabiliten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya runic powerı 130'layan kadar it+ps+ss+bs+bs vs. abancaksın, 130 yapınca gargoyle cıkartıp, ne kadar silence, interrupt falan varsa kullanacaksın, death coil abancaksın, hatta ghoul'un stunı da gargoyle cıkarttıktan sonra kullan, zaten unholy'nin burst buradan geliyor. bloodla healer falan kesemezsin valla arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Teşekkür ederim işe yaradı xD Harikasınız arkadaşlar ya :) Ulan daha önce neden aklıma gelmedi ki :D Macro felan varsa alabilirim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 dk şu an yeto bir class pvp'de. uğraşma pek. ille de inanıyorsan unholy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 başka charım yok ki :D Paladin kasıyorum o daha 25 lvl xD Random skill macro nasıl hazırlanıyordu bilen varsa yazabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar