DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hic para yada cuzdan kaybetmemissiniz bence. Yoksa bilirsiniz o aciyi, montla sicmak gibi bir aci, bir kederdir o.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ulan bizde bi kere ortaokulda arkadasla yerde bir cüzdan bulduk,icinde hayvan gibi tl + dolar neyim vardı(yer-ankara bahçelievler ortaokulu bu arada),ikimizinde akıllar karıştı tabi,sonra götürdük verdik müdür yardımcısına ciktik odadan,2 dakka sonra cat diye girdik odaya herif cüzdandaki paralari sayıyodu şrfsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 vivavale said: yardırdın gece gece ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fakir topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sen git zeytin ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tüm yazıları okumadım yalnız din konusunda endişeniz olmasın alabilirsiniz yerden bulduğunuz parayı.sahibine yada sahibini tanıyan birine iade etmeniz mümkün deilse haram deildir.bide ben para kaybettim daha önce aklımdan hiç bulana haram etmek geçmedi sonuçta o kişinin ne hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Quel-Thul said: sen git zeytin ye EJHEHE:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 of of safsjdlafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 brn hiç para bulmadım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 on lirayi 4 sayfa mi tartistiniz olm? repo yapin on liralarinizi. ya da tahvil filan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bella said: ben hayatta alamam yerden para falan. bi arkadaşım şey yapmıştı.ara cafeye gitmiştik. hesabı istedk geldi.13liramı ne tuttu onun hesabı 20 verdi.garson da yanlışlıkla 50küsürlük bi para verdi paraüstü olarak.neyse ben de "bizim yerimizde başkası olsa "falan diye başlarken kız attı parayı cebe işte güldü falan.ben de "bırak bence garsondan keserler,yazık. " dedim ama kız sallamadı ben de bişi demedim.sonuçta kazık kadar kız yani kendi de düşünebilr onu.neyse çok şaşırmıştm lan. kusura bakma ama vicdansız biriymiş arkadaşın edit: edit işte ikinci edit: aynı şey onun başına gelse ne kadar ağlar lan birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mum_Chamber said: on lirayi 4 sayfa mi tartistiniz olm? repo yapin on liralarinizi. ya da tahvil filan alin. zeka küpü mumcuk, sen gibi herkes 1 mesaj atsa 4 sayfa tartışmış oluyoruz evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 para bulmak ne kadar zevkli ise kaybetmekte okadar igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sayfa başına 2 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 lan para demişken bu gün okula doğru yürüyorum otobüsten indik şöyle bi 30kişi fln, okulun kapısına doğru gidiyoruz. Baktım 10kaat var yerde, ben almadım, ama o 30kişinin rahat 20tanesi 10liraya bakıp yoluna devam etti, alan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben alırım.. harcarım da.. her sene en az iki kere fln para bulurum yolda en gazla 50 kaat buldum böyle ısssız bir ara sokakta para sahte diye düşündüm önce sorna bizim dövizcideki ışığa tutturdum para mgerçek çıktı keyfimle harcadım karıyla kızla yedim :P (en azından parayı harcadığım akşam masada bağyan vardı yalan depil pek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 at çöpe gitsin parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 senko said: lan para demişken bu gün okula doğru yürüyorum otobüsten indik şöyle bi 30kişi fln, okulun kapısına doğru gidiyoruz. Baktım 10kaat var yerde, ben almadım, ama o 30kişinin rahat 20tanesi 10liraya bakıp yoluna devam etti, alan olmadı. yalanin batsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mum_Chamber said: on lirayi 4 sayfa mi tartistiniz olm? repo yapin on liralarinizi. ya da tahvil filan alin. şimdi biz o on lirayı 4 sayfa tartışırız, kimisinin de sadece 10 lirası vardır 4 güne yetecek. bize göre küçük bi para, kimisine göre de baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bende 50-100 tl zannettim meğerse 10 tl imiş.seni fakir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 vivavale said: ahahah çok iyi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar