roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://i.imgur.com/CLvcc.gif hayır benim gibi inanmayıp resmi indirip frame frame incelemeyin, harbiden de renkli frame yok gifte.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben olsam black and white image yerine korkunç bi ceset falan koyardım tam konsantre olmuşken çıkardı ohş :D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 güzelmiş lan biri açıklayabilir mi niye böyle
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bende böle bi gif var offffffffffffff
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nileppezdel said: Ben olsam black and white image yerine korkunç bi ceset falan koyardım tam konsantre olmuşken çıkardı ohş :D Bunu yapanlari yakalayip agzini burnunu kiriyorum. Cidden.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hak ediyolar :D cidden :D Esas gerip gerip bişey çıkartmayıp sinir eden korku filmlerinde montajla yerletirip torrent sitelerine atma hayalim var.. Akıllı olsun film yapımcıları istediğimizi verip korkutsunlar bizi.. :D
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 rüyama giricek, yanın da rüyadam gelicek. Sonra sorucam ben garbıça !!!
Phae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bence bir trap var bunda. Gif olduğu için araya renkli fotoyu koyuyor labilir adam gayet. Sen de "UuuUU, optik yanılsamaya gel" olursun. Profit.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 her mantıklı insan öyle zanneder herhalde ilk bakışta. ben de herif araya bi frame koymuş kısa zamanlı bizi kekliyor dedim. indirdim gifi, açtım fireworks ile, frame frame inceledim. yok öyle bi numara. harbi harbi göz yanılması yani.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 süre aynı olmuyor ki. odaktan gözünü ayırmadığın sürece renkli kalıyor resim...
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dediğin tarzda birşey olamaz bence çünkü ortadaki noktaya odaklandığım sürece duvarları renkli görüyorum. başka yere bakınca renksiz oluyor. harikaymış.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu ne lan böle, virtualdub ile açtım frame frame gidiyorum, o zaman bile renkli görüyorum. Bi de gittim invert attım alakasız renkler çıktı. Ne iş lan bu laksjf laskfşsdfkaisd
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arkadaslar sapsalmısınız... gözünüz üzün bir süre herhangi bir renge ışığa baktığında, beynınız bunu dengelemek için kendi kendine o rengin veya ışık yoğunluğunu dengeliycek renkleri ve ışıkları gözünüze project eder. bu renkler tam tersi olmak zorundada değildir, genelde cok daha az sature renkler secer beynınız. bunun üstüne, her zaman algınızı etkileyen gorsel hafızanız refleksleriniz gelince, miss gibi renkli görüyorsunuz işte. Arada frame falan yok yanı. gif olmasının sebebi, ne kadar süre bakıcağınızı anlatabilmek ve ardıbdab siyah beyaz imaja gecebilmek.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sağ binanın en üst katına bakın ülküdaşlar, CcC var !
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Benim maynd hala virgin bilader. Bakiyorum bakiyorum, degisen bir sey yok.
Öne çıkan mesajlar