Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAYNDFAK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ben olsam black and white image yerine korkunç bi ceset falan koyardım tam konsantre olmuşken çıkardı ohş :D

Bunu yapanlari yakalayip agzini burnunu kiriyorum. Cidden.
Mesaj tarihi:
Hak ediyolar :D cidden :D

Esas gerip gerip bişey çıkartmayıp sinir eden korku filmlerinde montajla yerletirip torrent sitelerine atma hayalim var.. Akıllı olsun film yapımcıları istediğimizi verip korkutsunlar bizi.. :D
Mesaj tarihi:
Bence bir trap var bunda. Gif olduğu için araya renkli fotoyu koyuyor labilir adam gayet. Sen de "UuuUU, optik yanılsamaya gel" olursun.

Profit.
Mesaj tarihi:
her mantıklı insan öyle zanneder herhalde ilk bakışta. ben de herif araya bi frame koymuş kısa zamanlı bizi kekliyor dedim. indirdim gifi, açtım fireworks ile, frame frame inceledim. yok öyle bi numara. harbi harbi göz yanılması yani.
Mesaj tarihi:
Bu ne lan böle, virtualdub ile açtım frame frame gidiyorum, o zaman bile renkli görüyorum.
Bi de gittim invert attım alakasız renkler çıktı. Ne iş lan bu laksjf laskfşsdfkaisd
Mesaj tarihi:
arkadaslar sapsalmısınız...

gözünüz üzün bir süre herhangi bir renge ışığa baktığında, beynınız bunu dengelemek için kendi kendine o rengin veya ışık yoğunluğunu dengeliycek renkleri ve ışıkları gözünüze project eder. bu renkler tam tersi olmak zorundada değildir, genelde cok daha az sature renkler secer beynınız.

bunun üstüne, her zaman algınızı etkileyen gorsel hafızanız refleksleriniz gelince, miss gibi renkli görüyorsunuz işte.

Arada frame falan yok yanı.

gif olmasının sebebi, ne kadar süre bakıcağınızı anlatabilmek ve ardıbdab siyah beyaz imaja gecebilmek.
  • Yeni Oluştur...