kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Birkaç kişiden duydum ancak official birşey bulamadım henüz forumlarda falan millet yazmıs. Cross-Realm LFG announced diye. Bilgisi olan var mı? Heh ne dion kardeşim türkçe konuş diyorsanız. Realmler arası LFG sistemi, yani başka realmdeki oyuncularla LFG da buluşup 5 man 10 man 25 man instance yapabileceksiniz. Valla süper olur diyorum başka birşey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet gelicek. BG kafası, berabercene instance a ışınlanıcaksınız parti hazırlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 peki ensidia da bizi LFG de görebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ensidia da sizi arıodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ninjalar yaşadı o zaman pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 belli bir puan sistemi tarzı bişi gelicekti bununla beraber,yani raid lideri veya grup lideri ne kadar başarılı olursa o kadar çok artıcaktı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 şu an ki ptr de datamining le interface ine ulaşılmış. Şöyle bi sistem var kademe kademe instance ları yaptıkça bi üst instance ı açabiliyorsun. Bi nevi attunement olayı var içinde. Yani şu an pugların çoğunda nasıl ki achv ler istenior burada da her elini kolunu sallayan en yüksek seviye instance a sıraya giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 blizzard oyun cıktıgından beri yaptigi en iyi iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 oley artik carsamba gunu lag olmayan serverlardada instnce yapilamicak diye sevinsenize lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 e bu iş tek servera gidecek gibi duruyor sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 en son cikan contenti acmazlar herhalde lfg ye. ne anlami kalir guild olmanin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar