Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ciddi ciddi yunanistan'a gitmeyi & yerlesmeyi dusunuyorum (beyin gocu eheh). yakin bir zamanda yunanistan vatandasligina gecmis, orada oturum almis kimse var mi? kime sorsak ya ogrenci ya da is icabi gidip gecici kalmis. bir de nasildir hayat, anlatiniz.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 niye yunanistan, git italya var mis gibi.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ulkeden ayrilmana gerek yok, izmire git, ayni sey.
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok lazımsada gece girip sabaha bayragı dıkelim atinaya :)
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sebebi, boyle bir durum var iste. daha yakin cevrem var orada o yuzden gitmeyi dusunuyorum. geyik degil yani, ciddi soruyorum. Masquerade said: vermez boş beleş vatandaşlık. bu ne demek simdi? bos beles adamsinda tecrube mi konusuyor?
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kolay kolay vatandaşlık vermiyorlar diyorum. biz, tamamen kendilerinin hatası ile silinen vatandaşlığını alamadık annemin mesela. davanın 8. yılı, sürekli erteliyolar. verseler de geri aksam avrupaya.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aynı şekilde anne tarafımızdan sahip olduğumuz arsa ve topraklarda hak talebinde bulunacağımız için yakın kuşaklara kadar bulundurduğumuz vatandaşlık davalarını resmen erteliyorlar.Büyük ihtimal levanten ve Rum Türklerinden böyle birikmiş davalar sebebiyle vatandaşlık olayına sıcak bakmıyorlar.Fakat git bir Yunan adasına zanaatkar ol, butik otel aç haftasonu olduğunda Atina'ya git.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kaleyi icten fetedeceksin hmm iyi. bu arada yunan kizlari icin yorum yapamam gerek yok sanirim.
Öne çıkan mesajlar