Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ciddi ciddi yunanistan'a gitmeyi & yerlesmeyi dusunuyorum (beyin gocu eheh). yakin bir zamanda yunanistan vatandasligina gecmis, orada oturum almis kimse var mi? kime sorsak ya ogrenci ya da is icabi gidip gecici kalmis. bir de nasildir hayat, anlatiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 aramızda çaşıt bulundurmuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 biftek e bifteki diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kızları cırkın memeleri küçük deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 niye yunanistan, git italya var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok merak ettim. NİYE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ulkeden ayrilmana gerek yok, izmire git, ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 vermez boş beleş vatandaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 çok lazımsada gece girip sabaha bayragı dıkelim atinaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sebebi, boyle bir durum var iste. daha yakin cevrem var orada o yuzden gitmeyi dusunuyorum. geyik degil yani, ciddi soruyorum. Masquerade said: vermez boş beleş vatandaşlık. bu ne demek simdi? bos beles adamsinda tecrube mi konusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kolay kolay vatandaşlık vermiyorlar diyorum. biz, tamamen kendilerinin hatası ile silinen vatandaşlığını alamadık annemin mesela. davanın 8. yılı, sürekli erteliyolar. verseler de geri aksam avrupaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Aynı şekilde anne tarafımızdan sahip olduğumuz arsa ve topraklarda hak talebinde bulunacağımız için yakın kuşaklara kadar bulundurduğumuz vatandaşlık davalarını resmen erteliyorlar.Büyük ihtimal levanten ve Rum Türklerinden böyle birikmiş davalar sebebiyle vatandaşlık olayına sıcak bakmıyorlar.Fakat git bir Yunan adasına zanaatkar ol, butik otel aç haftasonu olduğunda Atina'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kaleyi icten fetedeceksin hmm iyi. bu arada yunan kizlari icin yorum yapamam gerek yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar