carabanca Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1000 puana ulaşan ilk kullanıcıya Sony Playstation 3 1000 puana ulaşan 2. 3. ve 4. kullanıcıya Nintendo Wii 1000 puana ulaşan 5. 6. 7. 8. 9. ve 10. kullanıcıya Sony PSP Her hafta Buddy’yi en çok arkadaşına gönderen kişiye iPod Shuffle Mentos Buddy aplikasyonunu bilgisayarına yükleyen her 100. kişiye Mentos ürünlerinden oluşan hediye paketi Mentos Buddy’yle tanışın, Sony Playstation 3, Nintendo Wii, Sony PSP ve iPod Shuffle kazanma şansını yakalayın! * Buddy, sen puan kazandıkça yeni özellikler kazanan, masaüstündeki yeni arkadaşın. Puan kazanmak için yapman gereken şey ise çok basit: * Buddy’ye her acıktığında Mentos yedirerek 1 puan kazanırsın * Buddy’ye Mentos Nane yedirirsen 3 puan kazanırsın * Buddy’yi arkadaşına gönderir ve arkadaşının Buddy’yi bilgisayarına yüklemesini sağlarsan 1 puan kazanırsın (Unutma! Buddy’yi aynı günde yalnızca 3 arkadaşına önerebilirsin.) * Daha fazla bilgi almak ve Buddy’yle tanışmak için hemen [b]TIKLA ÜYE OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 7 olayındaki performanstan sonra normal tabii hehe yalnız neden google'dan girince adres http://www.mentosbuddy.com/ de senin linkten girince http://www.mentosbuddy.com/index/index/0777d5c17d4066b82ab86dff8a46af6f muhalefet şerhi koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 wtf reklam yapmak icin hesap mi acti? patinin son zaferinden sonra populer olduk galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bakim bende bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sakın kaçırma mayhem asfdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gecen kıs uludag'da grand yazıcı otelde kalmıstım, otel odasına tanıtım icin mentos koymuslar yanında da kazıkazan gibi bisey. kazıdım kontor gelir diye internetten gonderdim. uzgunuz kampanya sona ermistir dedi. bi kac hafta sonra kargo geldi eve hediye pakedi gondermisler :) anket tarzı bisey vardı, baya ciddiye alıp cevaplar yazmıstım belki de o yuzden gondermislerdir bilemiycem ama seker dolusu bi kutu insanı cok mutlu edebiliyor hehe. edit: cok faza falan yazmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 beyler mayhem bakiyosa sizin girmenize gerek yok, hepsini alir cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mayhem said: bakim bende bi.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahhahaha topla hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 * Buddy, sen puan kazandıkça yeni özellikler kazanan, masaüstündeki yeni arkadaşın. Puan kazanmak için yapman gereken şey ise çok basit: * Buddy’ye her acıktığında Mentos yedirerek 1 puan kazanırsın hahaha bunu heklemesi cok kolay. 2 gunde 1000 puan yaparim. (ama su an turkiyede diilim diye katilamiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abbi üye olunmuyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 nasıl mentos yedireeğimi çözemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 trojan cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 geçen haftanın galibi yüzünden arkayı göremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 nasıl mentos yiyor bu çözemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 nasıl indirip girdiniz ki ya ben göremiyorum sayfanın arkasını salak talihli yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bende çıkmıyor öyle bir şey direk üye ol giriş yap indir çıkıyor http://www.mentosbuddy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu çıkıyor kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 opera falan kur ondan dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahaha bu ne lan safari ve ie açtım hiçbi yere giremiyorum 403 error veriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 resmin arkasina tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Farinal said: ahaha bu ne lan safari ve ie açtım hiçbi yere giremiyorum 403 error veriyor lol oha chrome kurdum oda 403 hatası nedeniyle kurulamıyor falan dio na lan bu 403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 eee nasıl puan kazanacakmışız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 firefox a uyumlu yapmayı becerememiş dangöz tasarımcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 haha evet firefoxda yaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar