Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeteeeer!

synorin

Öne çıkan mesajlar

Lanet olsun böyle hayata 2 haftadır her gün en az 3-4 saat çalışıyorum ama olmuyor yetiştiremiyorum konuları.Olmaz olsun böyle şey ya.Kalacam kesin ilk komitede.Bu kadar konu nasıl işlendi akıl almıyor.Allah belasını versin ne hali varsa görsün hepsi...

not:içimi döktüm ama rahatlayamadım :/
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

Lanet olsun böyle hayata 2 haftadır her gün en az 3-4 saat çalışıyorum ama olmuyor yetiştiremiyorum konuları.Olmaz olsun böyle şey ya.Kalacam kesin ilk komitede.Bu kadar konu nasıl işlendi akıl almıyor.Allah belasını versin ne hali varsa görsün hepsi...

not:içimi döktüm ama rahatlayamadım :/

Hocam manyak mısın da gittin Tıbba girdin. Hiiiç ağlama. Hangi üni, Yeditepe mi?

Şöyle bir karşılaştırma yapayım sana:

Tıp 1-İlk okul
Tıp 2-Ortaokul
Tıp3-Lise+üniversite

Seviyesinde. İlk yıl en kolayı alış:)

edit; İstanbul üniversitesiymiş. Neyse, Yeditepe değil ordan yırttın. hehe:D
Sosyal ağlarda paylaş

birinci sınıfta bir gün başına düşen slayt not sayfa sayısı ikinci sınıfın yarısı kadar, üçte ise üçte biri kadar, dörtte dörtte biri kadar, beşte üçte biri kadar altıda ikide biri kadar şeklinde oran gider. ama merak etme bu açığı kafana düşen tus kapatacak, sen daha ilk sınıfta ilk komitede böyle ağlarsan bitmez senin okul. yol yakınken bırak eğer doktor olmak idealin değilse.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yani, doktorluk eskiden değerliydi, artık değil, neden hala Doktor olacağım diye tutturuyorsunuz ki. Aileleri anlarım, hala 80ler 90lar ölçüsünde bakıyorlarda olaya, son 10 yılda ülkede tonla Tıp fakültesi açıldı, hepsinin kontenjanı da her sene arttırılıyor, yakında AB standartlarına göre en çok doktor-nüfus ortalamasına sahip ülke olacağız, doktor enflasyonu olacak. Tonla işletme mezunu olması gibi bol bol doktor olacak. Sonrada bu sefer Tıpta Uzmanlık SInavı'nın üzerine birde devlette işe alınabilmek için Tıp Yerleştirme Sınavı tarzı ek sınav daha olacak.

Canlarım benim...
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Hayır yani, doktorluk eskiden değerliydi, artık değil, neden hala Doktor olacağım diye tutturuyorsunuz ki. Aileleri anlarım, hala 80ler 90lar ölçüsünde bakıyorlarda olaya, son 10 yılda ülkede tonla Tıp fakültesi açıldı, hepsinin kontenjanı da her sene arttırılıyor, yakında AB standartlarına göre en çok doktor-nüfus ortalamasına sahip ülke olacağız, doktor enflasyonu olacak. Tonla işletme mezunu olması gibi bol bol doktor olacak. Sonrada bu sefer Tıpta Uzmanlık SInavı'nın üzerine birde devlette işe alınabilmek için Tıp Yerleştirme Sınavı tarzı ek sınav daha olacak.

Canlarım benim...

özel bir hastanede yaklaşık 72 saniye süren bir göz muayenesi hastaneye 120 lira olarak geri dönüyor dostum. bu oran başka hiç bir meslekte yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Canlarım benim...

niye boyle moral bozuosun bakiimmm...=))

seven insan için doktorluk aşktır arkadaşlar...seven insan için tüm zorluklara rağmen hastane dünyanın en güzel yeridir..istenilen değer verilmıyormuş efendim değmezmiş falan flan hikaye bunlar...sevmeyen insan tabiki yazmasın okumasın kasar,süründürür,öldürür ama hayatta kimsenin yaşayamayacağı mutlulukları yaşatır..oyuzden tıp dışlanır,tıpçı kıskanılır,baska meslek grubu var mı arkasından bukadar atılıp tutuluan =))) herkes her seyi yapcak diye bır kaide yok tabi kasmamalı insan kendini..sevmıyorsa seviyormuş gibi yapmamalı boyle bı durumda tabı yeteneğinin olduğu alana yonelmeli insanlar..
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar hiç pişman değilim burda olduğum için herşey çok güzel ve bunları insanlara yardımcı olabilmek için öğrenmek falan güzel duygular :)
şikayet de etmeyelim mi ama hiç...içimizi döküyoruz fakülteyi bırak diye tavsiye geliyo olmaz ki ama :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...