synorin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Lanet olsun böyle hayata 2 haftadır her gün en az 3-4 saat çalışıyorum ama olmuyor yetiştiremiyorum konuları.Olmaz olsun böyle şey ya.Kalacam kesin ilk komitede.Bu kadar konu nasıl işlendi akıl almıyor.Allah belasını versin ne hali varsa görsün hepsi... not:içimi döktüm ama rahatlayamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 5-6 saat calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 7-8 saat çalış garanti kalmazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 komiteden yüksek alıp finale girmeme gibi bir olay var mı? puan sınırı kaç bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ohoo daha 1.sınıf :P kolay mı sandın kolay gelsin gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tinkibinki said: komiteden yüksek alıp finale girmeme gibi bir olay var mı? puan sınırı kaç bir de? yok finale girmek zorunlu...50 geçiyo da ilk komitede anatomiden tüm sistemleri anlattılar hepsinden sorumluyuz şaka gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 anatomi dediin dalak böbrek vs. gerisi teferruat. sıkma kendini, içini ferah tut geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 synorin said: Lanet olsun böyle hayata 2 haftadır her gün en az 3-4 saat çalışıyorum ama olmuyor yetiştiremiyorum konuları.Olmaz olsun böyle şey ya.Kalacam kesin ilk komitede.Bu kadar konu nasıl işlendi akıl almıyor.Allah belasını versin ne hali varsa görsün hepsi... not:içimi döktüm ama rahatlayamadım :/ Hocam manyak mısın da gittin Tıbba girdin. Hiiiç ağlama. Hangi üni, Yeditepe mi? Şöyle bir karşılaştırma yapayım sana: Tıp 1-İlk okul Tıp 2-Ortaokul Tıp3-Lise+üniversite Seviyesinde. İlk yıl en kolayı alış:) edit; İstanbul üniversitesiymiş. Neyse, Yeditepe değil ordan yırttın. hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yeditepe olsaydı troll dolmuştu zaten burası :D yok cerrahpaşadayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arkadaş mezun olunca eline düşmek istemem lan yıllarca biriktirdiği hıncını hastasından çıkarır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 birinci sınıfta bir gün başına düşen slayt not sayfa sayısı ikinci sınıfın yarısı kadar, üçte ise üçte biri kadar, dörtte dörtte biri kadar, beşte üçte biri kadar altıda ikide biri kadar şeklinde oran gider. ama merak etme bu açığı kafana düşen tus kapatacak, sen daha ilk sınıfta ilk komitede böyle ağlarsan bitmez senin okul. yol yakınken bırak eğer doktor olmak idealin değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hayır yani, doktorluk eskiden değerliydi, artık değil, neden hala Doktor olacağım diye tutturuyorsunuz ki. Aileleri anlarım, hala 80ler 90lar ölçüsünde bakıyorlarda olaya, son 10 yılda ülkede tonla Tıp fakültesi açıldı, hepsinin kontenjanı da her sene arttırılıyor, yakında AB standartlarına göre en çok doktor-nüfus ortalamasına sahip ülke olacağız, doktor enflasyonu olacak. Tonla işletme mezunu olması gibi bol bol doktor olacak. Sonrada bu sefer Tıpta Uzmanlık SInavı'nın üzerine birde devlette işe alınabilmek için Tıp Yerleştirme Sınavı tarzı ek sınav daha olacak. Canlarım benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nüfus da çok hızlı artıyor işletme mantığıyla düşünmen yanlış bence ama bilmem belki olur :) bırakmak gibi bir düşüncem yok ya ama bu kadar zor başlayacağını hiç düşünmemiştim...ve yetişmicek olması sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 daha önünde 20 tane filan staj ve 18 komite 3 final var. ilkinde böyle ağlamaya başlıcaksan işin zor. ya doğru düzgün inekle şikayet etmeden ya da bırak. sonuçta kendine doktor olacaksın göz yaşlarını içine akıt ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 komte ne? ben gunde 24 saat calısıyodum yetmıyodu bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 insan olan tıp okumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Efrasiyab said: Hayır yani, doktorluk eskiden değerliydi, artık değil, neden hala Doktor olacağım diye tutturuyorsunuz ki. Aileleri anlarım, hala 80ler 90lar ölçüsünde bakıyorlarda olaya, son 10 yılda ülkede tonla Tıp fakültesi açıldı, hepsinin kontenjanı da her sene arttırılıyor, yakında AB standartlarına göre en çok doktor-nüfus ortalamasına sahip ülke olacağız, doktor enflasyonu olacak. Tonla işletme mezunu olması gibi bol bol doktor olacak. Sonrada bu sefer Tıpta Uzmanlık SInavı'nın üzerine birde devlette işe alınabilmek için Tıp Yerleştirme Sınavı tarzı ek sınav daha olacak. Canlarım benim... özel bir hastanede yaklaşık 72 saniye süren bir göz muayenesi hastaneye 120 lira olarak geri dönüyor dostum. bu oran başka hiç bir meslekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 beni esas düşündüren bir doktorun işe girememe ihtimali bile neden insanları mutlu eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 "roket adam" said: özel bir hastanede yaklaşık 72 saniye süren bir göz muayenesi hastaneye 120 lira olarak geri dönüyor dostum. bu oran başka hiç bir meslekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 beren saat ne kadar kazanıyordu ekranda gözüktüğü saniye başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o makine kaç para biliyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Efrasiyab said: Hayır yani, doktorluk eskiden değerliydi, artık değil, neden hala Doktor olacağım diye tutturuyorsunuz ki. Aileleri anlarım, hala 80ler 90lar ölçüsünde bakıyorlarda olaya, son 10 yılda ülkede tonla Tıp fakültesi açıldı, hepsinin kontenjanı da her sene arttırılıyor, yakında AB standartlarına göre en çok doktor-nüfus ortalamasına sahip ülke olacağız, doktor enflasyonu olacak. Tonla işletme mezunu olması gibi bol bol doktor olacak. Sonrada bu sefer Tıpta Uzmanlık SInavı'nın üzerine birde devlette işe alınabilmek için Tıp Yerleştirme Sınavı tarzı ek sınav daha olacak. Canlarım benim... niye boyle moral bozuosun bakiimmm...=)) seven insan için doktorluk aşktır arkadaşlar...seven insan için tüm zorluklara rağmen hastane dünyanın en güzel yeridir..istenilen değer verilmıyormuş efendim değmezmiş falan flan hikaye bunlar...sevmeyen insan tabiki yazmasın okumasın kasar,süründürür,öldürür ama hayatta kimsenin yaşayamayacağı mutlulukları yaşatır..oyuzden tıp dışlanır,tıpçı kıskanılır,baska meslek grubu var mı arkasından bukadar atılıp tutuluan =))) herkes her seyi yapcak diye bır kaide yok tabi kasmamalı insan kendini..sevmıyorsa seviyormuş gibi yapmamalı boyle bı durumda tabı yeteneğinin olduğu alana yonelmeli insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya arkadaşlar hiç pişman değilim burda olduğum için herşey çok güzel ve bunları insanlara yardımcı olabilmek için öğrenmek falan güzel duygular :) şikayet de etmeyelim mi ama hiç...içimizi döküyoruz fakülteyi bırak diye tavsiye geliyo olmaz ki ama :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 daha çok çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 tanıdık geldi okul cerrahpaşada mısın? edit; İstanbul üniversitesiymiş. sonradan gördüm bende ordayım yani cerrahpaşada istersen yardımcı olabilerem. bu arada 1. sınıfsın rahatına bak hiç dert etme geçersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar