dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cankaya universitesi 6 7 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 yav said: Fin sen egede miydin? Günlük alabiliyor muyuz ya o yemeklerden :P bizim 3 tane öğle aramız denk geliyor anca çünk egedeydim bitti alamiyorsun gunluk cuma gunleri ogrenci kartina 5gunluk yukleniyor diye hatirliyorum zaten 1 hafta flm yedim fast-foodu fena degil k.parkta o kadar alternatif + kipa varken(guzeldi ya eskiden) pek tercih etmiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bizde 5.75 2 3 kere yedim bir daha da yemem.Acaip yağlı yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 6,5 ve 7 ye 2 ayrı menü olan restaurant oluyor. onun dışında kendi menünü de ayarlayabiliyorsun fiyat 18 e kadar çıkabiliyor. yemekler lezzetli ama yutamıyorsun boğazında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 1 tane menu diye geciyor icicek ile 10 tl eger. menunun ana yemegini yemeyip baska birsey yersen 12 tl. Yemekhaneside kendi gibi kazikci kultur universitesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Anadoluda 1 gün 1 lira 1 çorba 1 yemek 1 yemek daha veya tatlı + salata veya meyve, bazen yanına içecek işte meyve suyu ayran vs vs vs güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Dynun said: Anadoluda 1 gün 1 lira 1 çorba 1 yemek 1 yemek daha veya tatlı + salata veya meyve, bazen yanına içecek işte meyve suyu ayran vs vs vs güzel baya. şu fiyatları bari spo içinde verin, yaramızı deşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 hergün yemekhaneden yiyerek baya sağlam para biriktirilebilir aslında :p 6 yerine 1 vererek günde 5 liradan haftada 25 liradan ayda 100 liradan yılda 1200 liraya dslr makine alınır heralde ya8-) tabi 1 yıl okula gitmediğimiz için fail oldu bu hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Masticore said: 1 tane menu diye geciyor icicek ile 10 tl eger. menunun ana yemegini yemeyip baska birsey yersen 12 tl. Yemekhaneside kendi gibi kazikci kultur universitesinin yahu niye kültürün içinde yiyosun ataköydeysen şel'e gidip ekmek arası yaptır şirinevlerdeyse ddolu mekan var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hiç okulda yemedim lan. tavuk döner>all :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 et tadı gelsin diye etin yağınada bandırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar