sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Merhabalar, bi kaç gün önce konyaya öğrenci olarak geldim merkezde WoW oynayabileceğim bi cafe varmı yada burada WoW oynayan arkadaşlar varsa bana DVD şeklinde oyunun son patchli halini tedarik edebilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 konyada wow :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 o kayseriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Kulede D&R falan var orda bulabilirsin. Yada Realde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Adama çok yardımcı olmussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Temizledim topici trollük yapmayın heleki yardım isteyenlere :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 discovery de yukluydu bi ara ama merkezdeki kafelere sorarsan bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ahh yazıkk hoşgeldin zaferdeki net cafelere git önce olmadı gene zaferde kabasakal pasajına git orda illaki bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar