dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ne kadar geç kaldılar, ben ilk filmden sonra gelir diyordum.
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi dur dün gece düştü torrentlere :) şimdi attım listeye iner yarım saat sonra.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Saw Platforms: PC, PS3, XB360 Release Date: Q4/2009 Genres: Survival Horror Developer: Zombie Publisher: Konami http://www.gametrailers.com/search.php?s=saw&x=0&y=0 diyor ancak oyun pat diye çıktı sanırım? baktım gameplay videolara fln hep Cam çekimleri var official janjanlı bişe göremedim
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Her ne kadar bi süre sonra tekrarlasa da bulmacalar falan iyi bence(senaryoyu ilk Saw'ın yönetmeni yazmış zaten). Grafikler UE3 ile yapılmış ama ue3 ile yapılan diğer oyunlardaki kadar göz alıcı değil. Kontroller ise tek kelimeyle berbat. Saw'ı seviyorsanız denemeye değer bence.
cenx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bulmacalar kolayda adamlar saldırıyor bazen bizimki elini kaldırana kadar bişiler bişiler oluyor. cok sıktı beni bıraktım.
Öne çıkan mesajlar