Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Çıkmış oyun. Var mı deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ne kadar geç kaldılar, ben ilk filmden sonra gelir diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oyunun kapağı cok kotu olmus yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi dur dün gece düştü torrentlere :) şimdi attım listeye iner yarım saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Saw Platforms: PC, PS3, XB360 Release Date: Q4/2009 Genres: Survival Horror Developer: Zombie Publisher: Konami http://www.gametrailers.com/search.php?s=saw&x=0&y=0 diyor ancak oyun pat diye çıktı sanırım? baktım gameplay videolara fln hep Cam çekimleri var official janjanlı bişe göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://www.livestream.com/evstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Çıkmış düşmüş bile nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Her ne kadar bi süre sonra tekrarlasa da bulmacalar falan iyi bence(senaryoyu ilk Saw'ın yönetmeni yazmış zaten). Grafikler UE3 ile yapılmış ama ue3 ile yapılan diğer oyunlardaki kadar göz alıcı değil. Kontroller ise tek kelimeyle berbat. Saw'ı seviyorsanız denemeye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bulmacalar kolayda adamlar saldırıyor bazen bizimki elini kaldırana kadar bişiler bişiler oluyor. cok sıktı beni bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sadece seriyi sevenler oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar