Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben çektim abi çaprazındaydım direk ):[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Kıskandılar, görmemişler iyi ki bi buluştu falan diyorlar sanrım. Albüme de koyun (benim düzgün çıktıklarımı en azından :)) da kalıcı olsun.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kendiğn koy ben yoruldum :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cuma istteyim 5-6 gün kalıcam bidaha yapin bende gelim böhü kaçırdık 2 günle =)[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 çok eğlendik gerçekten herkeze tekkürler.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Eh cuma günü senle yaparız bir zirve. Ama foto makinesi getirilsin. Düzgün şeyler çekilsin.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eha hadi ayarlayin o zaman cuma gününe bi tane daa ben kesin gelirim nerde olursa olsun[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 beni de alınız yanınıza![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gel sende =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gelip kafanda alexinin sigaralarını söndürücem demek ben bi sorcerer özürlüyüm ha![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bu arada buluşmadan bazı dipnotlar,taksime yarımsaat önce geldim,baktım kimse yok,olsada tanıyamam kimseyi,sonra baktım etreafıma bir kişi var paticik olabilecek(naturalmiş),emin olamadım,bkle bekle,bu arada bu herifele yarım saat bakıştık ama utandım gidip paticilk demeye,sonra bu adamın yanına biri yaklaştı,biraz durudum,eraqa msj attım geldinimi diye(eraqında sadece tefelnou var tpni vbilimyorum) msjı atınca o iki adamdan biri çıkardı telefounu bwnimde elideydi,bir ana baktım birbirimnize sonra birbirmze yürümeye başladık,ben heycandan PATİCİK? dir bağırdım,evet dediler hehe.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 Temmuz 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hahah :-) Sizde mi paticik? EVET BİZDE PATİCİK![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Gelmek isterdim de, İstanbul günlerim Ekimden itibaren başlıyor hehe :) Bundan sonraya artık. Ayrıca sigara ve nargile sevmem :) Bir kere yaşıyoz, onda da 30 umdan sonra öksürmeye hiç niyetim yok.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bilmiyosunuz kardeşim resim çekmeyi :D düz çeksenize hep çapraz resimler :D Bu arada Alexi ölümün sigaradan olucak %100 güvence verebilirim sana hehe[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 topicte kandırmışsınız milleti nargile bile var diye. sonra içirip içirip :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar