Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aquilonia'da durum?


midye dolma

Öne çıkan mesajlar

  • 6 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
oynayan var. ben Forsaken'dayım kurucu türk. guildda 4 tane türk var, gerisi yabancı. server nüfusu çok düşük. o nedenle denk gelirse open world pvp ni yaparsın, gelmezse de rahat rahat görevlerini yaparsın. öyle kimse rahat etmez. çok sık olmasa da öğleden sonra mini game rüzgarı başlar. akşam saatlerinde de son harita olan jeabbal saga gidersin. haftada girebileceğin 2 tane full t2 pug raidi bulursun :D t3 e gidenler de var. ama bir crom gibi pve bulamazsın. tabi kendi arkadaş grubun yoksa. varsa sürekli khitai, eski zindanları gez dur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum :) ben sadece AoC forumlarına mesaj gelmiyor dolu görünsün diye yazdım :P durumu warhammer dan kötü sanırım :) tek bir mesaj yok. RRa yazıyordu o da Rifte sardı gördüğüm kadarıyla. yeni oyun tabi kaç kişi başlar kaç kişi beğenmez vazgeçer :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aquiloniada kimse durmadı zaten :) ellerinde bk tutanları bir görsen. adamlar 8 kişiyle bk sahibi oldu ya. güvenebileceğim kadrom olsa gidip almak isterim ellerinden. t3 keep bitmek üzere. bildiğim kadarıyla t3 keep yeterli bk ya saldırabilmek için. ama oyuncu yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...