Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kusura bakmayın, zaten olan başlığa yazdım ama kimse cevap vermedi; yaza doğru bırakmıştım, şimdi oyuna dönmek istiyorum ama oyuncu azsa dönmemeyi tercih ederim. Aquilonia'da oynuyordum, orada durum nedir? Oyuncu sayısı azalmamıştır umarım?
Mesaj tarihi:
benim hesap aktif güzel yani pug raidlerde oluyo pvp action da ama diyorsan pve seviyorum crom yap. ya da ganklerin kraliyim fury dene. aqu dengeli bence. zaten bugun patch ile iron tower geliyo. bir iki aya da t3 gelecek. dolar yani.
  • 6 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oynayan var. ben Forsaken'dayım kurucu türk. guildda 4 tane türk var, gerisi yabancı. server nüfusu çok düşük. o nedenle denk gelirse open world pvp ni yaparsın, gelmezse de rahat rahat görevlerini yaparsın. öyle kimse rahat etmez. çok sık olmasa da öğleden sonra mini game rüzgarı başlar. akşam saatlerinde de son harita olan jeabbal saga gidersin. haftada girebileceğin 2 tane full t2 pug raidi bulursun :D t3 e gidenler de var. ama bir crom gibi pve bulamazsın. tabi kendi arkadaş grubun yoksa. varsa sürekli khitai, eski zindanları gez dur.
Mesaj tarihi:
biliyorum :) ben sadece AoC forumlarına mesaj gelmiyor dolu görünsün diye yazdım :P durumu warhammer dan kötü sanırım :) tek bir mesaj yok. RRa yazıyordu o da Rifte sardı gördüğüm kadarıyla. yeni oyun tabi kaç kişi başlar kaç kişi beğenmez vazgeçer :)
Mesaj tarihi:
İş durumlarını oturtıyım ben de dönücem, birbirimize yazarız artık :D

Ama Crom düşünüyorum ben, Aquiloniada durmam artık.. çok fazla hatıra var :P
Mesaj tarihi:
Aquiloniada kimse durmadı zaten :) ellerinde bk tutanları bir görsen. adamlar 8 kişiyle bk sahibi oldu ya. güvenebileceğim kadrom olsa gidip almak isterim ellerinden. t3 keep bitmek üzere. bildiğim kadarıyla t3 keep yeterli bk ya saldırabilmek için. ama oyuncu yok.
  • Yeni Oluştur...