midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Arkadaşlar kusura bakmayın, zaten olan başlığa yazdım ama kimse cevap vermedi; yaza doğru bırakmıştım, şimdi oyuna dönmek istiyorum ama oyuncu azsa dönmemeyi tercih ederim. Aquilonia'da oynuyordum, orada durum nedir? Oyuncu sayısı azalmamıştır umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 biz 40 50 arkadaş oynuruz bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ya yok mu oynayıp da birşey söyleyecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 benim hesap aktif güzel yani pug raidlerde oluyo pvp action da ama diyorsan pve seviyorum crom yap. ya da ganklerin kraliyim fury dene. aqu dengeli bence. zaten bugun patch ile iron tower geliyo. bir iki aya da t3 gelecek. dolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Nedir son durum burda?? var mı acaba oynayan kimse ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oynayan var. ben Forsaken'dayım kurucu türk. guildda 4 tane türk var, gerisi yabancı. server nüfusu çok düşük. o nedenle denk gelirse open world pvp ni yaparsın, gelmezse de rahat rahat görevlerini yaparsın. öyle kimse rahat etmez. çok sık olmasa da öğleden sonra mini game rüzgarı başlar. akşam saatlerinde de son harita olan jeabbal saga gidersin. haftada girebileceğin 2 tane full t2 pug raidi bulursun :D t3 e gidenler de var. ama bir crom gibi pve bulamazsın. tabi kendi arkadaş grubun yoksa. varsa sürekli khitai, eski zindanları gez dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Adam 3 mmo değiştirmiştir sen cevap verene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 biliyorum :) ben sadece AoC forumlarına mesaj gelmiyor dolu görünsün diye yazdım :P durumu warhammer dan kötü sanırım :) tek bir mesaj yok. RRa yazıyordu o da Rifte sardı gördüğüm kadarıyla. yeni oyun tabi kaç kişi başlar kaç kişi beğenmez vazgeçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 İş durumlarını oturtıyım ben de dönücem, birbirimize yazarız artık :D Ama Crom düşünüyorum ben, Aquiloniada durmam artık.. çok fazla hatıra var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Aquiloniada kimse durmadı zaten :) ellerinde bk tutanları bir görsen. adamlar 8 kişiyle bk sahibi oldu ya. güvenebileceğim kadrom olsa gidip almak isterim ellerinden. t3 keep bitmek üzere. bildiğim kadarıyla t3 keep yeterli bk ya saldırabilmek için. ama oyuncu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinsisu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Crom'a gelin, sıkılmazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben kuşatma görmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar