Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rooks and Kings Ağustos Ayı Epic Battle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçtiğimiz ay içinde en eski benim oyuna ilk başladığım zamanlardan kalma m0o üyeleri katılmaya başladı.. oyuna tekrar başlamışlar anlaşılan

bknz. Sassinak
bknz. Lord Zap
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ne diyyim eve de ennn beğendiğim allianstır kendileri videolarını takîb ederiz,hatta su gecen bir oylama vardı RR adayına oy vermiştik eleman turkçe teşekkür etmişti :)

Re: vote
From: Meissa Anunthiel
Sent: 2012.03.08 07:27
To: destur,

teşekkür ederim destur :-)

--------------------------------
vote
From: destur
Sent: 2012.03.07 09:24
To: Meissa Anunthiel,

0/ sorry englişh bad

vote you i love rooks and kings good alliance,good luck fly safe
Mesaj tarihi:
destur said:

tradermax said:

destur = groupie :D

abi bir de bu grupienin ne demek oldugunu süylesen çok makbule geçecek :)

ya tarkan konserlerinde en önde "taarrrrkkaaaannn" diye bağıran kızlar vardır ya (groupie illa kız olacak diye bişey yok gerçi örnek sadece); onlar groupie işte :D

yoğun duygularla, konser sonrası verecek derecede seven, genellikle film veya muzik endüstrisindeki meşhurların çevresindeki kitle için kullanılan tabir :)
Mesaj tarihi:
:)
dediğimiz gibi bu evede takdir ettim türk kasaplarından

bertturk var

http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=bertturk

ve allianslardan

ЯR doğruydu dimi bakalım sene sonuna kadar kısmetse 60 m sp ye dayanacaz ve yıgınaklar da yeterli olursa ya bertturke talebe olacaz ya da rooka basvururuz :) kabul etmezler ama
Mesaj tarihi:
rooks çok iyi ama oyuna geri dönmüş olmama rağmen almadılar beni geri hıh :)

adamların bütün taktiklerini, savaşları nasıl yendiklerini falan en ince ayrıntısına kadar biliyorum ama bunları kullanabilecek bir alliance veya büyük corp falan pek bulamadım açıkçası..

Rooks'un güzel yanı, adamlar o kadar iyi biliyorlarki girmek üzere oldukları çarpışmanın ayrıntılarını, kaç dps hasar gelicek, kaç dps tanklayabilirler falan herşeye hazırlıklı olunca ve triage'ı süper kullanınca gemi kaybetmiyorlar. Çok çok iyi triage kullanan pilotlarına güvendikçe rooks and kings pilotları çok pahalı gemilerle fleet savaşlarına girebiliyorlar ve onları bile kaybetmiyorlar. Rooks'un güzelliği burda.

Buna benzer bir alliance/corp lazım ama goonswarm/razor tarzı aşırı kalabalık olmicak.. lagfests suck.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
destur said:

:)
dediğimiz gibi bu evede takdir ettim türk kasaplarından

bertturk var

Nulli'ye girene kadar ben de bertturk'un bu kadar killi nasıl aldığını merak eder, adama "Helal olsun" derdim, ama sonra işin sırrını öğrendim.

berturk sürekli olarak smartbomblu gemilere biniyor ve savaş boyunca smartbomblarını çalıştırıyor. Dolayısıyla da dost düşman herkesin killine giriyor. Böylelikle sayıyı çoğaltıyor.

Mesela bir ara nulli fleetlerinde logilere de smartbomb takılıyordu. O zamandan biliyorum. Ben de scimitar'la 50-60 kille giriyordum. Ama çoğunluğu dost killer oluyordu.

Ben öyle solo aldığı killeri görmedim doğrusu.
  • Yeni Oluştur...