BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 150 mb müzik, 4.5 gb da video dosyası indirdim Eve sitesinden, böyle bişe olamaz neler yapmışlar ki, oyunculardan gelen, making of, karakter yaratım aşamaları, betadan görüntüler neler var ki izle izle bitmiyor valla :) başlamayı düşünenlere tavsiye edilir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Temmuz 2004 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tabi almissin 1 mb lik adsl i ... indirirsinde sen modemi ne zaman aldin black ? PS: En azından zamanında fezaya yolladıgın telekom mudurlerınden bırını oralarda gorursen selamımı ılet :-)[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 modem zoom 5551 , çok süfer pratik bi modem, restart atınca modem de resetlemiyo o güzel mesela, iki saat yeniden bağlanmasını beklemiyosun Allah herkese en az 1 mbit bağlantı ve oynayacak oyunlar nasip etsin :) ...amin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eywallah :) Çok güzel videolar var. Hepsini eve sitesinde bulamazsın.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nerede bulabileceğimizi yazsanıza o zaman yetkili bey :p hazır abarmışken oralara da bulaşalım di mi :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Temmuz 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Buyrun buyrun :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Nihayet kurtuldun dial-up tan demek rose , iyi eglenceler valla okadar sikintidan sonra... yeni betalardan bulastigin varsa haber ver[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Valla ben genellikle oyun içindeki şirketlerin websayfalarına bakıp yüklerdim. Çoğunu da arkadaşımdan aldım. 3 CD halinde. Şimdi sana m0o'nun sayfasını sölerdim ama kapattılar. Son zamanlarda pek başarılı diiller de :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sorma ya böle doğum günü hediyesi gibi oldu manyaklar gibi download yapıyorum, pinglerim dibe vurdu :p şu anda adam gibi beta yok pek, wow var ona da almadılar :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 derken Vice'ın m0o'ya girdiğini öğrendim :) Yeni kariyerinde iyi şanslar diliyoruz. PS: m0o korsanlık falan yapmıyo, direk patlatıo :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 işte demek ki şu anda en "orta malı" ve ulaşılabilir kaynaktan alarak yapabileceğimin en iyisini yapmışım ben :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 seçmeceler; Amarr Championship Round 3 angelice_v2_hires_Custom [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Temmuz 2004 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu da adı üstünde berserk, uzun bi video ama nasıl psikopat olunur, zerg'in içine dalıp 4-5 kişiye birden nasıl dalınır videosu :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar