Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müzik ve videolar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
150 mb müzik, 4.5 gb da video dosyası indirdim Eve sitesinden, böyle bişe olamaz neler yapmışlar ki, oyunculardan gelen, making of, karakter yaratım aşamaları, betadan görüntüler neler var ki

izle izle bitmiyor valla :)

başlamayı düşünenlere tavsiye edilir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Temmuz 2004 08:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabi almissin 1 mb lik adsl i ... indirirsinde sen modemi ne zaman aldin black ?

PS: En azından zamanında fezaya yolladıgın telekom mudurlerınden bırını oralarda gorursen selamımı ılet :-)[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message
Mesaj tarihi:
modem zoom 5551 , çok süfer pratik bi modem, restart atınca modem de resetlemiyo o güzel mesela, iki saat yeniden bağlanmasını beklemiyosun

Allah herkese en az 1 mbit bağlantı ve oynayacak oyunlar nasip etsin :)

...amin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
nerede bulabileceğimizi yazsanıza o zaman yetkili bey :p

hazır abarmışken oralara da bulaşalım di mi :)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Temmuz 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nihayet kurtuldun dial-up tan demek rose , iyi eglenceler valla okadar sikintidan sonra...
yeni betalardan bulastigin varsa haber ver[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
sorma ya böle doğum günü hediyesi gibi oldu manyaklar gibi download yapıyorum, pinglerim dibe vurdu :p

şu anda adam gibi beta yok pek, wow var ona da almadılar :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
işte demek ki şu anda en "orta malı" ve ulaşılabilir kaynaktan alarak yapabileceğimin en iyisini yapmışım ben :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...