mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 internetle donanım arasında kaldım buraya açıyım dedim modeme çok yüklenince (zoom x6 var) torrentle filan baglantı gidiyo aynı anda 2 den fazla ve 60 kişiden fazla baglı oldugunda genelde gidiyo var mıdır bunun bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kes'n usb modemdir. degilse bile zoom modemler cok kotu. degistir. hatta kiy paraya zyxel in sgh serisinden birsey al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 zoom x5 var bende önceden flashget ile dl yapmaya kalktığım anda anında net gidiyodu. duruyodu bildiğin. hiçbişiye müsade etmiyodu. sonra utorent yükledim bi sorun kalmadı. neyle indiriyosan başka bişiyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 utorrent kullanıyorum ben usb değil modem 4 ethernetli ve wirelesslı bi halt ama modem uzakta oldugu için wireless kullanıyorum (uzak derken 1 oda var arada) of modemden ayarı filan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aha kader ortağım.benim utorrentle açınca yanında msn falan açıksa direk gidiyor bağlantı.utorrent yerine bittorent yükledim bi nebze iyi geldi.torrent indirirken msn açabiliyorum ama 10 bilemedin 15dkda bir gidiyor yine net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 demekki x6 da utorent kullanamıyosun x5de flashget 2 sene kullandım bi sorun çıkarmadıydı 2 sene sonra olduydu bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SybeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya bişey sorcam bu utorient bitoient ne yawww anlamadım biriniz zahmet olmassa söleyi versin gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 download yapmak icin kullandıgın ara yüzler onlar u torrenti indiriyosun ondan sonra trackerlardan aratip torenti o programla acıyosun oda indiriyo p2p oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SybeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yani flasget gibi bi programmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kesinlikle sorun vistadan su an aynı modemle aynı programla 2 adet torrenti 10 dk dır total 700kb/s ile indiriyorum abv vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bendede aynı sorun var ve işletim sistemim xp modemim ise zyxel.vista ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.hızım tavan yapınca 750-800 aralığında modem kendini resetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 utorrent band genişliği ayarların nelerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu ikinci pc zaten sorunun kaynağı modem olduğu oradan da belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hiç hatırlamıyorum benim pc su an burda degil malesef bende de işte tam tersi bu pc'de xp var ve çatır çatır indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sorunun nedeni işletim sistemi değil dl programınla modemin çakışması http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=15992 Ultimanın 2. msgınındakileri yap büyük ihtimal sorunun düzelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi tamam da bana demiyosun onu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet sana mulgear6 :) vistalı bilgisayarını aldığında dene bu ayarları olmazsa tcp ip ayarlarıylada deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tcp ip den zaten statik ip'li (port açmak için gerekli olan hede) ve statik olmıyan tcp ip ayarsız yaptım vs neyse evet alınca bi o şeyi denerim de modemde sorun olduguna inanmıyorum ben bugun bu pc nin performansını görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 huun said: kes'n usb modemdir. degilse bile zoom modemler cok kotu. degistir. hatta kiy paraya zyxel in sgh serisinden birsey al zoomların kalitesiz olduguna katılmıyorum. zoom x5 im var 1mbit baglantıyla utorrentten 80-90 kb ile indirirken çok rahatlıkla surf yapabiliyorum. olay utorrent ve modemin ayarlarını yapmakta bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 guncel firmware yuklemeyi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben sanirsam anlatamadim bi daha duzgun ifade etmeye calisiyim simdi bizim evde 1 tane zoom adsl modem var x6 benim bir adet vista laptopum var orda max 1 tane aktif torrent olabiliyo ve hizi 290in ustune ciktiginda direk modem gidiyor ve resetlemeden modemi baglanmiyo tekrar tabiki msn yada browser aciksa direk gidiyo zaten bugun diger pc tamirde diye xp olan bi laptopla 3 tane aktif baglanti ve hiz limitisiz 730kb/s gordum ve msn de acikmis ayni zamanda da surf yapiyodum ki burdakinde herhangi bir ayar yapili da degildi direk bodozlama kurdum utorrenti ve calistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mulgear6 dediklerini anlıyoruz abide şu durum var utorrenti kurar kurmaz sana speed test guide tarzı bir menu getiriyor bu menude bağlantı çeşitleri var senin seçtiğin bağlantı tipine göre utorrent bir band genişliği yaratıyor, bunun dışında utorrentin kullandığı portu görüp test edebiliyorsun. Normalde nekadar yanlış girersen gir netten düşme tarzı bir işlem başına gelmez ama oldumuda oluyor. Misal arkadaşında x4 modemi var dl yaparken msnden filan düşüyor neti kesiliyor TCPIP.sys'le uğraşıyor sorunu düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar