arsenlupen14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sphere server 55.i yükledim sonra client 2.0.3 ü yükledim sphere serverı açınca Server Terminated By Error 3 diye bir hata veriyor neden vermiş olabilir acaba lütfen yardımcı olurmusunuz ??[signature][hline]Chester Bennington
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 consoledeki yazan hatalari yollarmisim acaba_?[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 FAQ OKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D 3 sanırım sphere i yanlış yere yüklemen c:sphere olacak[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dostum sanirim onlar salt okunur olarak konusmus bir de salt okunurlunu kaldir ondan sonra server ac hata cikmas sanirim cd den yükledin sen bu sphere server o yüzden salt okunur olarak görür dosyalarin salt okunurlunu kaldir.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben zamanında boyle bir sorun ile karşılaşmıştım çok eskiden sonra dedim nebula scriptlerini atayım düzeldi :) Ne alakaysa...[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yaw aslında sen Sphere Server .55 hata veriyor ne yapabilirim? köprüden atla gibi kısa ve net bir cvp yazılabilirdi...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=38868[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Öne çıkan mesajlar