nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ahaha hasta mısın abi gayet de biliyo çoğunluk erkek olduğumu, hala bilmeyen varsa şurda 4,5 senelik üyeyim bilmeyenin ayıbıdır :D Ama abazanlık yapmak kötü reklamdır ve reklamın iyisi kötüsü olur çünkü kötü reklam istenmeyen hedef kitlesini çeker.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Steve said: Ha ha, you poor. :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @nileppezdel, mesajımı yanlış anlamışsın. Tüm mesajlarımı okursan aslında kastettiğim şeyin senin erkekliğinle uzaktan yakından alakası olmadığını anlarsın. Hikayeden kopmuşsun sen. Bir nevi "biz dostuz dünyalı" durumu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 O kişi zaten kızdı abi kız taklidi yapıp dikkat çekmedi heralde yarışmacı lan dfssdf Bu durumda benim kız taklidi yaptığımı söylemiş olduğunu düşündüm doğal olarak. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Farinal said: Steve said: Ha ha, you poor. :( HAHDHQWDHUQWHDAHUSDHQWHDHQWDHAHSDHAD OF FİSTAN2 OLDU BU ADAM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @nileppezdel, yeminle karışık durumlar, şimdi sana izah etmeye çalışsam iki paragraf daha yazmam gerekcek, boşver abi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Neyse sen teorik konuşuyodun anladım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Flassh said: dh'den kaçtıysan nickin neydi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 okuyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Feyk diye geldim fakemiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 YA DOSTUM HADİ GERÇEK KİMLİĞİNİ İTİRAF ET DE RAHATLASIN BÜTÜN PATÇÜKLER Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Arkadasim erkek kadin farketmez, giderin var mi ondan bahset sen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kalp atsın yeter Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 lan amma uzun bıdı bıdı etmişsin ya, selamınaleyküm de geç kenara işte, başım ağrıdı okurken sabah sabah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nasýl böyle mi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @peder zickler, lan ben de öyle diyorum işte. Kesin bıdıbıdıyı da kenara geçeyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 selam, fake feyk meyk sende bir insansın sonuçta. (bu hayatta bitek botları ciddeye almam) olsun hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yazık garibim ilgisiz kalmıs. oyyy yerim seni ben ne datlu $eysün sen öleee.... gel iki mıncıraim oglan severim ben.. hosgeldin karde. bence bi psikologa görün Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Hoşgeldin. Bir daha gelirsen doğru yere açıver. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hosgeldin. aynen cucenin dedigi gibi yanlis yerden giris yapmissin, nick de sakat, ustune zamanlama da kotu olmus gelir gelmez banden iyi kurtarmissin ,niye banlemedi ki twlar seni? =P gezdirmek icin gec olmus, gec kendin bakin keyfince. iyi eglenceler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 patçük sdfjk hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 seni degil bagrima hic bir yerime basmam. fake degilsen hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 slms Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hala burda mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hoşgeldin burdaysan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.