doli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu sene trafik sınavlarını tubitak hazırlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 11'de mi başlıyo bu sınav? kaç dakka sürüyo? bi yere yetişmem lazım o yüzden önemli şıppadanak bitirip hızlıca çıkmam lazım sınavdan meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Çıkartmıyolar şıppadanak yalnız. 40dk okturman gerekiyo. Benim zamanımda öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tamam 40 dakka yani. teşekkürler inşallah güzel merkezi bi yerde girerim o zaman sınava sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Şıptadanak çıkarıyolar valla. Aldım ben hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ya çıkartsınlar o zaman :D cmt sabahları dil kursuna gidiyorum. 8 saat devamsızlık yapınca gittiğin kuru geçersiz sayıyorlar ve 5 saatim var hali hazırda(onu da başka bi sınav için feda etmiştim) ve 1 saati de gene feda etmem gerek haftaya (o da yemin ederim bi sınav için;üni'de yamaç paraşütü klubune girmek için teorik sınav yapıyolar ona yetişicem) kaldı 2 saat hakkım. of abi çok yoğunum kahretsin ::o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Abdulbaki Soydakök http://profile.ak.fbcdn.net/v224/717/10/n1472236043_2276.jpg http://www.facebook.com/profile.php?id=1472236043&ref=search&sid=693192571.1017219998..1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ahah yazık ya sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Adam rezil direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dudaklarda bi havalandırma kanalını görmedim deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 soy da kok, masallah, soymadan kokme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 6 aydir alamadim ben ertelemekten. simdi karda kista direksiyon sinavina gircez, gg. zaten gecen delirdi adam. 2 kere ayni hatayi yabdim diye. pff. kesin gecirmicek. hazir degilsin diyerek para ütcek adi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abdulbaki ile akrabalık varmı aehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben de 2008 ekimde permit almistim(yazili sinvdan sonra verilen dava), hala dirkesiyona girip esas ehliyeti alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben sinava girmedim daha huoop. ayrica biz burda min. 1600€ veriyoruz ehliyet alabilmek icin. sanki sahin slx veriyolar ehliyetin yanina hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oha 1600€ nedir be ciddi ciddi bi ehliyet almak o kadara mı patlıyor yuh acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dudak uçurtan fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ama orda arabalar ucuz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 alemanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 turkiyede de kursa giderseniz cok ucuz degil yahu. Bende istanbuldan ehliyet var bi de amerikada 3 ayri eyaletten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Wharekauhau said: ama orda arabalar ucuz =p nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mercedesin fabrika satis magazasi var orda, eski modelleri, ihrac fazlalarini filan ucuza satiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sen ne anlarsın vatan haini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar