Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aga ne biçim ms çalışanısın bi video çek bi oyunları göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 haci, your shapemis, dansmis, boksmus, gec bunlari adam gibi oyun var mi gelicek? sonra alip, sadece menuleri tokatlamak icin kullanmasin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ilk incelemeleri vs. okuyorum da bu kadar kötü bir alet nasıl piyasaya sürülmüş diye yorumlar geliyor. Aleti öven kısımlar var birkaç tane onlarda oyunları kötülüyor. Hani birkaç yerde gördüm 6/10 üstü puan alan oyunu yok daha, Xbox fanboy siteleri bir tek yüksek puan veriyor dance central iyiymiş gerçi, dansta ne gereksiz birşey ya asdf http://www.joystiq.com/2010/11/04/kinect-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ayrıca alet bazen zencilerin yüzlerini tanıyamıyormuş ADASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu kadar kotu bi alet nasil mi piyasaya surulmus. yok artik ya abi yemin ediyorum cok enteresan insanlar var. gormemis olmalari gerekiyor aletin nasil birsey oldugunu. facts: 1- her yerde sold out su anda 2- is arkadasim gereksiz diyordu, dun ziyarete geldi beni. adami gece 12'de zor postaladim simdi aliyor adam aleti. cenesi dustu direk. kisacasi sacma sapan reviewler yerine bi oynama firsatiniz olursa oyle degerlendirmenizi oneririm, seattle'a yolu dusenleri beklerim :) oyunlar konusunda sikinti var evet, ama zaten beklentiler ne yondeydi bilmiyorum oyun lineup i aylardir belli sonucta, cikinca belli olmadi, e kotu oyun da yok hepsi yapicam dedigi seyi yapiyor. sirf shape yourself: fitness evolved icin alinir kinect baska hicbir oyun olmasa, oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ha bu arada bu soylediklerimi cidden sirketimden bagimsiz yapiyorum, kimin yaptigi onemli degil, her ne kadar microsoft'tan baska yapabilecek gucte pek de bir sirket olmasa da(microsoft uber diye degil, bu kadar farkli alanda hem product hem de research grubu olan sirket pek yok diye) direk gelecek ya kinect, deneyim edilmeden, boyle review falan okyarak anlayabileceginiz bisey degil. eger biraz teknolojiye merakli, boyle seylere heves duyan biriyseniz, kafayi yemeniz lazim kinect karsisina gectiginiz zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi genel yorum şu ki; move ile yarışması için gereğinden erken çıkarılmış ve bitirilmemiş bir alet olduğu yani zencileri seçememesi nedir abi ASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fakir zaten onlar, oynamasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oyunlardan bahset hocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ehuehue evet duydum onu ben de ama 1-2 olmustur abi yoksa baya olay cikardi, bi de adamlarin yapabilecegi bisey yok sonucta siyah renk isik yansimadigi icin var sonucta sdfsd move kinect ile yarisabilecek bisey degil abi wii ile yarisabilecek birsey. kullaniciyi maximize etmek icin erken cikarmislar midir bilemem, mantikli tabi marketing acisindan, ama allaskina gelip move ile kinect'i karsilastirmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Şuanda kinect kullanıcıyı kullanım açısından kısıtlıyor. min 2mt mesafe istiyor kamerayla aranda. 2 kişi oynuyorsan mesafe artıyor. ışıklandırmanın eşit olması gerekiyor. kamera ile aranda sehpa falan olmaması lazım. zeminin parlak olmaması lazım. Hani bunlar herkez için ideal ortam değil. Yıllardır takip ettiğim adamın yazısını okudum gözlüğü olduğu için sorun çıkarmış kinect heuehu. parlıyor gözlükten o yüzden avatar sorun çıkarıyormuş. Yani bu gibi kısıtlayıcı durumlar can sıkıcı. Ben almaya kalksam şuanda zaten konsol+kinect+oyunlar hayvan gibi para. zaten kullanacağım oda müsait değil haliyle. Ayrıca gelecek oyunlar var çok para harcatacak 1-2 içinde. Sırf teknolojisi için almak isterdim ama ı ıh. belki aylar sonra düşünürüm anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi tamam iste olay bu, senin sartlarina uymuyorsa almazsin zaten. adamlar bildigin imkansiz denilen birseyi yaptilar, artik bokunu da cikarmamak gerekiyo imkan dahilinde olmayan istekleri var insanlarin 1 metreden algilasin da, bi taraf aydinlik bi taraf karanlik olunca da algilasin da, zart olsun da zurt olsun da yani cok enteresan beklentileri vardi heralde insanlarin cidden begenmeyenler varsa. kinect'e gidip review'de "yavv mesafe istiyo yavvv =((" diye kotu puan veren adamin review yapmamasi lazim zira bilmiyor review yapmayi bariz bir sekilde. fizik'te optik okumus herkes 1 metreden olmayacak is oldugunu bilir bunu kisa mesafede yapmanin, ve ilk gunden beri microsoft da diyor calismak icin su kadar mesafeye ihtiyaci var falan filan diye. gidip bundan niye yakinirsin yani, sana uygun bi urun degil demek ki, almazsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ahahah ulan bestbuya koymuslar, etrafini da kutularla cevirip ortaya dans pisti gibi olmus, durdum dansedenleri seyrettim asdfds, cok iyi yapmislar, yalniz ekrandakiyle synch olmasn gerekiyosa zor, tekrar tekrar yapip ogrenmek gerekir. bi de robotcular da calissin biraz artik bi avatar seysi filan yapsin, evden agir is yapalim mechalarla. ps moveda da bi cinli teyze tek basina pinpon oynuyodu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kamerayla calisan, kameranin butun vucudunu gormesi gereken bi aleti kullanmak icin, 2 metre mesafe istiyo ffs diyenlerin bacaklardan filan aldirmasini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Penthesilea said: ha bu arada bu soylediklerimi cidden sirketimden bagimsiz yapiyorum, kimin yaptigi onemli degil, her ne kadar microsoft'tan baska yapabilecek gucte pek de bir sirket olmasa da(microsoft uber diye degil, bu kadar farkli alanda hem product hem de research grubu olan sirket pek yok diye) direk gelecek ya kinect, deneyim edilmeden, boyle review falan okyarak anlayabileceginiz bisey degil. eger biraz teknolojiye merakli, boyle seylere heves duyan biriyseniz, kafayi yemeniz lazim kinect karsisina gectiginiz zaman. reviewlar ortada, kinektin kac senin teknolojisi olan eye toy dan zerre farki yok gelismis olmasi disinda move da ayni prensipte calisiyor su anda isin komigi http://www.siliconrepublic.com/fs/img/news/201008/ps3-move.jpg move un kullandigi eye toy kamera su renkli top u takip edip topun konumunu sisteme aktariyor, wii bu isi akselerometre ile infared bir verici ile yapiyor move sizi ekranda lanse edilen gibi oyunun icine sokmuyor, daha once eye toy oyniyan varsa ayni mantik, ekranda bir simge cikiyorsa elinizi onun ustune getirip seciyorsunuz filan, kontrolor olmadigi icin tus basilamsi gereken eyrde boyle bir cozum var, bunun yaninda 1-1 oyun icinde degilsiniz, karakterini tekme aticaksa ayaginizi kaldirince o tekmeyi atmis komutu vermis oluyorsunuz filan kinekt basindan sonuna bir pazarlama faciasi, pazarlama miyopisine verilebilicek en iyi ornek sanirim (ki tezimi galiba pazarlama miyopisi ustune yazicam assdf) microsoftun yaptigi cok korkunc bazi hatalar var ilki customer convenience i yok saymasi 3-4 metrekare yer acin (yer yoksa fakirsin sen ev al git) dar giysiler giy zenciysen oynama, teknoloji bu nede olsa fiyat yuksek ama cok awesome bisi aliosun, valla bak sonynin ps3 launchda yaptigi fatal hatalardan kaymak yiyen bir firmanin bundan ders almamasi ise ayri fail, ne yapiyor microsoft pazarlama departmani bilmiyorum, deli gibi reklama para sacarak bu isi yurutmeye calisiyorlar sanirim ps3 ayni hatalari yapti, 599$ fiyat, teknolojiye merakla herkez bu urunu zaten alicak diyip pazarlama miyopisine girmesi, yetersiz oyun sayisini umursamamasi ve dahda ileri gidip "biz insanlarin konsolumuzu almak icin fazla mesaiye kalmasini istiyoruz" gibi artik siniri asan cumleler kurmalari agresif pazarlama bir yere kadar goturur, satarda urettigi kinecktleri ancak evine getirip alip hayal kirikligina ugrayan adamlar bir daha gimmick urun almaz boyle, uzun donemde pazara zarar vericek musteri kaciricak bariz su anda alanlar sanal gerceklik gibi alicam, karakterim benim yaptigim hariketleri yapicak oyunun icine giricem diye saldiriyor, oysa kineckt sadece vucudunuzu kontrolor olarak kullanmanizi sagliyan, ekranda onceden programlanmis hariketi yaptiginzi zaman tusa basmis sayan bir alet microsoft kinecktin bedelini cok agir odiycek, demisti dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi ahahah adam kinectle eye toyun farki yok diyo hala dsfdsfafsafd peki viktorcum sen haklisin her zamanki gibi, her ne kadar kinecti degil oynamak paketini bile gormemis olsan da haklisin. adamlar aylardir yer gerekiyor, iyi aydinlatma gerekiyor, oyun listemiz bu cikistaki falan diyor, onun haricinde fizik kanunlari, optik falan var, simdi gelinmis bu sebeple elestiriliyor, haklisin. edit: benim 2 gundur evimde kinect, dun misafirler geldi sirf oynamaya herkes hayran kaldi, ben cok memnunum, internal xbox maillistindeki binlerce kisi "kudos to kinect team" yazip duruyor, ama insanlarin kinect alip eve gidince husranla karsilasacagini tabi ki sen biliyorsun, haklisin. http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 benim gozumde eksileri sunlar 1- kinect hub baya gereksiz bisey, tum menuyu elle kontrol edilebilir ypamalari lazim, ki yapicaklar canesta'yi almaktaki hedeflerinden biri bu kesin. 2- oyunlarin cesitlendirilmesi lazim, hardcore oyunculari da uzun vadede mutlu edecek seyler de yapmalari lazim. cekecek demiyorum, cunku zaten cekilmis durumda cogu benim gozlemledigim kadariyla, ama uzun vadede mutlu kilmaz hali hazirdaki oyunlar bu kisileri, kinect oyunlariyla paraleller cunku. en uzun vadeli oyun fitness oyunlari, o da oyun degil bildigin fitness. star wars oyunu cikacak mesela o guzel olucak baya, guezl fikirlerle gelmeleri lazim. bu kadar, baska bisey gelmedi aklima dusundum baya. video chat efsane olmus bu arada, dun denedik. biz iki kisiyiz diger tarafta bi ark var, du bis ngelicem dedi adam, kalkti yurumeye basladi biz: "Hasssssss". takip ediyor seni direk, yuzunu buluyor, eger baska bi kisi gelir yanina oturursa senden zoom out yapip ikinizi birden ortaliyor falan filan. bi de msn - kinect video chat yapabiliyor hehe, bu olay da super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 sen eye toy oynadinmi onu sole adsfsfad http://www.gametrailers.com/user-movie/kinect-vs-eyetoy/346268 daha bole 2004 de oyniyorduk biz bu oyunlari, daha iyi grafiklisinden baska bisi degil kinekt su videodan sonra eye toydan cok farkli, yepyeni diyorsan zaten viral oldugunu tescilliycen asdffads adamlar birebir ayni konsepti calip gelistirmis, mantigin zerre farki yok, move ne kadar wii kopyasiysa kinektte eye toy kopyasi aptal sonyede ders olsun, yemiyenin malini yerler boyle, ps3 ciktigindan beri 3 oyunmu ne cikartti eye toy a, sonra gelir elin microsoftu calar INNOVATION, FIRST TIME IN HISTORY diye araklar sonynin pazarlama konusunda gidecek daha coooooooooooooooook yolu var http://image.com.com/gamespot/images/2006/news/07/07/sony_790screen001.jpg http://adsoftheworld.com/files/images/Rommel-Sony-Play-3.jpg http://adsoftheworld.com/files/images/ps2-2.preview.jpg gerci sonynin pazarlama departmani olmasa kimle eglenecez asdfasdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi ben bunu gormemisim said: su anda alanlar sanal gerceklik gibi alicam, karakterim benim yaptigim hariketleri yapicak oyunun icine giricem diye saldiriyor, oysa kineckt sadece vucudunuzu kontrolor olarak kullanmanizi sagliyan, ekranda onceden programlanmis hariketi yaptiginzi zaman tusa basmis sayan bir alet bu kisim bastan sona yanlis ve cidden biseyi boyle hararetle savunurken aslinda olaydan bihaber oldugunu gosteriyor viktorcum. ilk olarak, kinect'in tek yaptigi sey senin goruntunu islemek, uc boyutlu dokumunu (veya ne deniyorsa) cikarmak. bunun nasil kullanildigi oyuna kalmis birsey. haliyle, bolda aldigim yer tamamiyle oyundan oyuna degisecek birsey, kinect'le hicbir alakasi yok. ve neredeyse her oyunda var gerci ornek de, bunun gercek olmadiginin en guzel ornegi kinect adventures'daki su toplara vurma oyunu. onceden programlanmis birsey yok, topun geldigi ve senin vurdugun aciya gore top bir yere gidiyor, bunu onceden programlayamazsin, sekme olayi cok basittir zaten gelen aciya ve sekecek yuzeye (senin vucudunun herhangi bir yeri) gore hesaplarsin. hele hele vurus hizina gore topun hizi da degisiyor, low - high gibi bisey degil bildigin vurduguna gore degisiyor hizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 asdfasf http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/11/500x_xboxkill.jpg mal mal tartismayin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_kowfBsOPf4&feature=related al sana, bosuna zorlama biliyorum aletin nasil calsitigini eye toy un zafiyetlerini gidermisler, ek alicilar sayesinde yerini daha rahat tespit ediyor ama birebir ayni calisiyor, gelismis bir eye toy aha bak 7 sene once burdugun yere gore sekiyor ninjalar http://www.youtube.com/watch?v=6D_EniA3YZc&feature=related 7 sene onceki eye toy oyunlari birakda 7 senede azicikta olsa algilama sekli gelissin, ancak prensipte eyetoy un tipkisinin aynisi, oyunlarinda zerre farki yok 7 sene once yapilmis ve tutmamis bir seyi INNOVATION, FIRST TIME IN HISTORY diye sunmaktan baska bisi degil microsoftun ayptigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 AHAHAHAH O VIDEOLAR NE allahim hahahahahahahahah ben onu vision doktorasi yapan bi arkadasim var onu yanima alip 2 gunde yazarim abi tahminen. tamamen 2 boyutlu, ekstremit tespit edip (el dirsek kafa ayak cuk vs) bunlar objenin uzerine gelirse obje patliyor. 3 boyutlu modelinin falan cikarildigi yok en azindan bu orneklerde. bi kaykay oyununda gordum kalas gibi bir 3 boyutlu obje cikarma calismasini sadece. konuya geri donelim, o lafi ediyorsan bilmiyorsun viktorcum kinectin ne nasil calistigini ne de ne oldugunu. eye toy yukarida dedigin mantikla calisiyor tusa basmakla ayni evet, kinect ise tum vucunun dokumunu cikarip oyunun icine aliyor, ve bildigin oyunun icinde oldugunu hissediyorsun yaptigin her hareketle. neyse bosuna tartisiyoruz, kinect oynama firsati bulup o zamana kadar biraz da objektif bi adam olursan anlayacaksin zaten hatali oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ms sadece pazarlama için 500m papel ayırmış kinecte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 $4.5 billion profit bildirdi adamlar, lol on that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=_kowfBsOPf4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=6D_EniA3YZc&feature=related Ben bunun aynisini 17 yasimdayken flash ile yaptim. Ciddiyim. Webcam ile pixelleri karsilastirdim, degismeyen pikseller background layer, degisenler front layer, degisen piksellerden collision test yapiyorsun, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar