Loxias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dfggfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haskdalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kineckt o kadar ahssas bir aletki burnu ile oyniyor bi kere!!111 ulan tebiyesizler bildigin mario kart in aynisini yapmislar asdfsfad, calmaktan baska bi halt yapamiosun be microsoftcum adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 penth de oyun oynuyorum diye seviniyo. oyun kendi kendine takılıyo zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya ayarı falan vardır kesin en kolayda açınca böyle oluyodur tamam yalan bi alet ms de borumbok bi firma ama o kadarda deil dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yazar burda çaktırmadan penth trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 adamlar kontrol aleti olmadan oyun onayacağız derken göz bebeklerimizin hareketi ile komuta edebileceğimiz yep yeni bir teknoloji getirmişler. helal maykrosoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 asdsadas adamın duruşuna geberdim gulmekten. sinir bozucu bi şekilde sabit durmuş adam ya asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 arkadaşlar kinect ülkemize geldi aral ithalat satıyor ancak ellerinde sınırlı stok var netten sitesine bakabilirsiniz. peşin 275 tl gibi bir fiyata geliyordu galiba. ben yıllardır ps kullanan bi insandım ama bu kinect olayından sonra xbox'a geçmeye karar verdim. ps move'da sadece elinizi kolunuzu kullanırken ve bu el kol kullanmaları için ekstra paralar ödemek gerekirken kinect'de ekstra para ödemediğiniz halde ayağınızı göbeğnizi kafanızı bilimum uzuvlarınızı kullanabiliyorsunuz. fakat aklınıza kötü şeyler gelmesin kinect'in de bi sınırı var. şuan almanya'dayım xbox slim ve kinect bundle paket alıcam bikaç haftaya üzerine de bikaç orjinal oyun bi de dj hero 2 aldım mı benm işim tamamdır. sonra ayda bir orjinal oyun alınır işte. olur da kinect kırmızı ışık verir yattara olursa da napalım nihayetinde bi oyun konsolu. burda genelde çoğu kişi ps veya xbox'ı fanatiklik derecesinde savunmaya çalışmış, alın oynayın la birini. zaten çoğu kişi de alcağını almış daha neyini tartışıosunuz anlamadım. siz tartıştıkça elinizdeki aletler büyüyüp serpilmiycek. he bi de xbox live ın parasını çok kafaya takmış insanlar ayda 5 dolar için birbirmizi kırmayalım. neyse işte ama konu baya komik olmuş şöyle bi okudum da güldüm baya belki de tartışmak fanatiklik iyidir aslında tartışın eğlenceli oluyo. hayat ne güzel vapurlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 di mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 he la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 onceki sayfadaki mesajin konusu: pipimle kinect oynuyorum, popom kuru kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pacino said: arkadaşlar kinect ülkemize geldi aral ithalat satıyor ancak ellerinde sınırlı stok var netten sitesine bakabilirsiniz. peşin 275 tl gibi bir fiyata geliyordu galiba. ben yıllardır ps kullanan bi insandım ama bu kinect olayından sonra xbox'a geçmeye karar verdim. ps move'da sadece elinizi kolunuzu kullanırken ve bu el kol kullanmaları için ekstra paralar ödemek gerekirken kinect'de ekstra para ödemediğiniz halde ayağınızı göbeğnizi kafanızı bilimum uzuvlarınızı kullanabiliyorsunuz. fakat aklınıza kötü şeyler gelmesin kinect'in de bi sınırı var. şuan almanya'dayım xbox slim ve kinect bundle paket alıcam bikaç haftaya üzerine de bikaç orjinal oyun bi de dj hero 2 aldım mı benm işim tamamdır. sonra ayda bir orjinal oyun alınır işte. olur da kinect kırmızı ışık verir yattara olursa da napalım nihayetinde bi oyun konsolu. burda genelde çoğu kişi ps veya xbox'ı fanatiklik derecesinde savunmaya çalışmış, alın oynayın la birini. zaten çoğu kişi de alcağını almış daha neyini tartışıosunuz anlamadım. siz tartıştıkça elinizdeki aletler büyüyüp serpilmiycek. he bi de xbox live ın parasını çok kafaya takmış insanlar ayda 5 dolar için birbirmizi kırmayalım. neyse işte ama konu baya komik olmuş şöyle bi okudum da güldüm baya belki de tartışmak fanatiklik iyidir aslında tartışın eğlenceli oluyo. hayat ne güzel vapurlar filan. http://th04.deviantart.com/fs38/300W/i/2008/322/6/c/Grammar_Natzee__Wall_O___Text_by_dinyctis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zoomlayip enhancelettirip okutturdun ya, allah belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hergonan said: onceki sayfadaki mesajin konusu: pipimle kinect oynuyorum, popom kuru kaliyo. yanlış anlamışşsın arkadaşım ya pipinle kinect oynayamazsın ama belki move'da bi şansın olabilir tabi elinde tutmak şartıyla böylece ekstra remote parasından kurtulmuş olursun tabi o da ps3'e tanıtmak şartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Türkiye'de resmen satılmayan ürünün resmen satılan eklentisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 o degil de, kinect cidden 10 numara bisey gencler. microsoft ta en basindan beri bunun gelismesini ve evrimlesmesini istiyoruz diyordu zaten, o yuzden o girisi acik biraktik olayinin samimiligine inaniyorum ben (samimi olmasalar garageband'de sacma bi ek parcanin detaylarini bloguna yazdi diye hayat karartan apple tadinda seyler yaparlardi bloglara falan) cok fantastik seyler yapiyorlar insanlar kinectle, bu da move kinect'ten daha iyi aga diyen arkadaslari uzuyordur bence eminim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Penth ahaıha, cihazı hackleyip iyi şeyler yapıyorlar diye MOVE'dan iyi sonucuna varamazsın. Hala asıl amacı oyun olan bir alet ve oyun bazında inceleyeceksin. Şuan salak salak oyunları var ve hala düzgün bir oyun beklemiyoruz şu çocuklu oyun haricinde. Move ile killzone 3 falan oynanacak ama. Hala oyun için ekstra düğmelere gerek duyulduğu gerçeğini değiştirmiyor bu 3D foto çekmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 iyi şeyler yapıyolarmış sanki open source fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi ben muhendisim ve teknolojik olarak hayvanligi yetiyor bana tum gun oturup izleyip de mutlu olabilirim yani aleti. hardcore oyun oynamak istedigimde hala controller'im var, kinect alirken iade etmen gerekmiyor sonucta. oyun teknoloji ve piyasasini bisey degistirecekse, o da kinect olacak, ondan su an piyasadaki en onemli urun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bence bu oyundan ne anladığımıza bağlı. yogadır karşıdan gelen toplara vurmadır vs oyunsa evet devrim yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Teknolojisine bende hayranım ama ben oyun teknolojilerinin ilersinde sadece kinect'in bir yeri olmadığını düşünüyorum. Yine insanın elinde move gibi bir controller olması gerekecek. Çünkü oyunculara yetmeyecek kinect. Ben sanal gerçeklik gözlüklerinin önümüzde ki 7 sene içerisinde tekrar hayatımıza gireceğini düşünüyorum. Firmalar yine hafiften deneyecekler. Zaten mevcut gözlüklerde oldukça iyi bir hale geldiler. O gözlüklerle karakter hareketlerini algılama olayı kinect'le yapılabilir fakat bir çok aksiyon için yine move lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi ben bu basligi acarken yeni bi icat ilk defa farkli bisey cikti diye acmistim utanmadan hala move ile wii yle karsilastiriyosunuz. utanmadan microsoft a bok atanlarinda %95 i microsoft a ait isletim sistemiyle bok atiyo son olarak http://2.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/S_5InvJ3SXI/AAAAAAABSj8/Rklasy6334Q/s1600/Haters_Gonna_Hate_29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar