Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 natal project

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kinect ülkemize geldi aral ithalat satıyor ancak ellerinde sınırlı stok var netten sitesine bakabilirsiniz. peşin 275 tl gibi bir fiyata geliyordu galiba. ben yıllardır ps kullanan bi insandım ama bu kinect olayından sonra xbox'a geçmeye karar verdim. ps move'da sadece elinizi kolunuzu kullanırken ve bu el kol kullanmaları için ekstra paralar ödemek gerekirken kinect'de ekstra para ödemediğiniz halde ayağınızı göbeğnizi kafanızı bilimum uzuvlarınızı kullanabiliyorsunuz. fakat aklınıza kötü şeyler gelmesin kinect'in de bi sınırı var. şuan almanya'dayım xbox slim ve kinect bundle paket alıcam bikaç haftaya üzerine de bikaç orjinal oyun bi de dj hero 2 aldım mı benm işim tamamdır. sonra ayda bir orjinal oyun alınır işte. olur da kinect kırmızı ışık verir yattara olursa da napalım nihayetinde bi oyun konsolu. burda genelde çoğu kişi ps veya xbox'ı fanatiklik derecesinde savunmaya çalışmış, alın oynayın la birini. zaten çoğu kişi de alcağını almış daha neyini tartışıosunuz anlamadım. siz tartıştıkça elinizdeki aletler büyüyüp serpilmiycek. he bi de xbox live ın parasını çok kafaya takmış insanlar ayda 5 dolar için birbirmizi kırmayalım. neyse işte ama konu baya komik olmuş şöyle bi okudum da güldüm baya belki de tartışmak fanatiklik iyidir aslında tartışın eğlenceli oluyo. hayat ne güzel vapurlar filan.
Sosyal ağlarda paylaş

pacino said:

arkadaşlar kinect ülkemize geldi aral ithalat satıyor ancak ellerinde sınırlı stok var netten sitesine bakabilirsiniz. peşin 275 tl gibi bir fiyata geliyordu galiba. ben yıllardır ps kullanan bi insandım ama bu kinect olayından sonra xbox'a geçmeye karar verdim. ps move'da sadece elinizi kolunuzu kullanırken ve bu el kol kullanmaları için ekstra paralar ödemek gerekirken kinect'de ekstra para ödemediğiniz halde ayağınızı göbeğnizi kafanızı bilimum uzuvlarınızı kullanabiliyorsunuz. fakat aklınıza kötü şeyler gelmesin kinect'in de bi sınırı var. şuan almanya'dayım xbox slim ve kinect bundle paket alıcam bikaç haftaya üzerine de bikaç orjinal oyun bi de dj hero 2 aldım mı benm işim tamamdır. sonra ayda bir orjinal oyun alınır işte. olur da kinect kırmızı ışık verir yattara olursa da napalım nihayetinde bi oyun konsolu. burda genelde çoğu kişi ps veya xbox'ı fanatiklik derecesinde savunmaya çalışmış, alın oynayın la birini. zaten çoğu kişi de alcağını almış daha neyini tartışıosunuz anlamadım. siz tartıştıkça elinizdeki aletler büyüyüp serpilmiycek. he bi de xbox live ın parasını çok kafaya takmış insanlar ayda 5 dolar için birbirmizi kırmayalım. neyse işte ama konu baya komik olmuş şöyle bi okudum da güldüm baya belki de tartışmak fanatiklik iyidir aslında tartışın eğlenceli oluyo. hayat ne güzel vapurlar filan.

http://th04.deviantart.com/fs38/300W/i/2008/322/6/c/Grammar_Natzee__Wall_O___Text_by_dinyctis.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:

onceki sayfadaki mesajin konusu:
pipimle kinect oynuyorum, popom kuru kaliyo.

yanlış anlamışşsın arkadaşım ya pipinle kinect oynayamazsın ama belki move'da bi şansın olabilir tabi elinde tutmak şartıyla böylece ekstra remote parasından kurtulmuş olursun tabi o da ps3'e tanıtmak şartıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

o degil de, kinect cidden 10 numara bisey gencler.

microsoft ta en basindan beri bunun gelismesini ve evrimlesmesini istiyoruz diyordu zaten, o yuzden o girisi acik biraktik olayinin samimiligine inaniyorum ben (samimi olmasalar garageband'de sacma bi ek parcanin detaylarini bloguna yazdi diye hayat karartan apple tadinda seyler yaparlardi bloglara falan) cok fantastik seyler yapiyorlar insanlar kinectle, bu da move kinect'ten daha iyi aga diyen arkadaslari uzuyordur bence eminim =(
Sosyal ağlarda paylaş

Penth ahaıha, cihazı hackleyip iyi şeyler yapıyorlar diye MOVE'dan iyi sonucuna varamazsın.

Hala asıl amacı oyun olan bir alet ve oyun bazında inceleyeceksin. Şuan salak salak oyunları var ve hala düzgün bir oyun beklemiyoruz şu çocuklu oyun haricinde. Move ile killzone 3 falan oynanacak ama.

Hala oyun için ekstra düğmelere gerek duyulduğu gerçeğini değiştirmiyor bu 3D foto çekmeler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben muhendisim ve teknolojik olarak hayvanligi yetiyor bana tum gun oturup izleyip de mutlu olabilirim yani aleti.

hardcore oyun oynamak istedigimde hala controller'im var, kinect alirken iade etmen gerekmiyor sonucta. oyun teknoloji ve piyasasini bisey degistirecekse, o da kinect olacak, ondan su an piyasadaki en onemli urun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknolojisine bende hayranım ama ben oyun teknolojilerinin ilersinde sadece kinect'in bir yeri olmadığını düşünüyorum. Yine insanın elinde move gibi bir controller olması gerekecek. Çünkü oyunculara yetmeyecek kinect.

Ben sanal gerçeklik gözlüklerinin önümüzde ki 7 sene içerisinde tekrar hayatımıza gireceğini düşünüyorum. Firmalar yine hafiften deneyecekler. Zaten mevcut gözlüklerde oldukça iyi bir hale geldiler. O gözlüklerle karakter hareketlerini algılama olayı kinect'le yapılabilir fakat bir çok aksiyon için yine move lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben bu basligi acarken yeni bi icat ilk defa farkli bisey cikti diye acmistim utanmadan hala move ile wii yle karsilastiriyosunuz. utanmadan microsoft a bok atanlarinda %95 i microsoft a ait isletim sistemiyle bok atiyo

son olarak
http://2.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/S_5InvJ3SXI/AAAAAAABSj8/Rklasy6334Q/s1600/Haters_Gonna_Hate_29.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...