Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 inanilmaz olmus wii den daha iyi olucak http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oyş çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 iyide ps3 e takılan ufacık bir web cam ve yazılımı bu cihazın yapabildiği her şeyi yapabiliyor. yani boşuna uğraş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 slowking.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 said: To be precise, you’ll want to clear an area extending at least 4 meters (a little more than 13 feet) away from the television. That’s the back edge of the space to be taken into account by the Natal sensors. In terms of width and height, the field of vision naturally expands as it moves from the Natal device to that back edge, ending up a little more than 4 meters wide and 2.7 meters high (about 8 feet, 10 inches). gunun alay konusu natal 4 metre mesafe istiyormus monitoru ile odasinda oyniyanlar veya salonu kucuk olanlar icin yalan oldu direk, adamalr direk ust orta gelir gurubu amerikan ailesine gore teknoloji yapmis good job microsoft (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tam tersi, salonu buyuk olanlar icin kotu, ben yanlis anlamadiysam 4 metre back edge diyo, yani en son 4 metreye gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 viktor hayret birseysin gercekten. sanki zevkten koyulmus bir sinir bu. sadece hareket degil, derinlik de algilayan bir kamera soz konusu, tum vucudu alacak fotograf bile cekilmez daha yakin mesafeden. bu ms bash olayi bazen sacmaliga variyor. ha bir de, kimi hedefleyecekti microsoft boyle bir urunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 üstün orta sınıfı demek istemiş üst ve orta sınıf demek istememiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4 metreye kadar etkili alan bence gayet başarılı yani 4metreden uzun yerden zaten ne oynayacaksın ki TV bile zor görülür o mesafeden. Demekki bu motion hede konsolların bir sonraki nesili alınacak bu nesil pas geçilecek acı çekilmeyecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gamepadlerle oynamak çok daha zevkli bence. bu şekilde oyun oynamak çok zor. ama başka alanlarda kullanılabilir tabi. ayrıca bu natal project uzun zamandır geliştiriliyor hatta bu yıl piyasaya çıkması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 said: To be precise, you’ll want to clear an area extending at least 4 meters televizyonun onunde 4 metrekarelik alan bosalticaksin iste (dahada fazla belki) herkesin evidne bu imkan yok wii daracik yerlerdede calisiyor, 1.5 metreden kisa bir konumda oyniyorum ben gidin salonunuza olcun, televizyonun onunda uzunlugu 4 genisligi 1.5 -2 metrelik bir alan ne kadar buyuk oluyormus microsoftun plansiz programsiz yaptigi bir oyuncak iste eski dunayda yer sorunu var, ozellikle hizli kentlesen asya ve avrupa metropollerinde yasiyan alt ve orta gelir gurubunda olan ailelerin yasam alanlari her gecen gun kuculuyor misal bir sokaga cikin yeni yapilan apartamanlara bakin, istanbulda 2008 basindan beri yapilan insaatlarda dublex olmiyan bir dairenin genisligi ortalama 80-90 metrekare oyun piyasasina en cok parayi kazandiran gurup olan genclerin cogu ise yer sorunundan VGA-box gibi aparatlarla bilgisayar monitorunu kullanarak isini cozuyor hem exlusive alet yapican hem kontrol semasi bagimsiz olucak (sony nin wii mote cakamsi bisey yapmasinin bir numarali sebebi wii den ortak oyun kapabilmek) hem coktan satip oturmus (ama casuallar oyun almadigi icin patlamis) wii ye rakip olucan hemde 4mt gibi cilgin bir alan talep edicenki bahsedilen alan bos olucak http://img4.sankakustatic.com/wp-content/gallery/misc-ero-v/project-natal-you-are-the-controller-if-your-room-is-big-enough.jpg su tanitim resminde ozel ayarlanmis alandan anliyabilirsiniz zaten, TV duvara gomulmus ve onundeki bufe ozel kesik secilmis. adam 2.5mt gibi bir mesafede duruyor http://i42.tinypic.com/28hof3s.jpg kirmizi cizgi normal bir evde, oynanmamis onceden hazirlanmamis bir bufenin hizasi, gene su duzenegi kurup kazandiklari alanida gosterdim yesil cizgi icinde kalan alan natalin kullanilamaz oldugu alan, tahmini olarak dusuk verimlede olsa en yakin kullanilabilicek yer (bu ayarlanmis duzenek ile tabiki) halinin basladigi yerin bir karis gerisi mavi cizgi 4mt nin ne oldugunu gosteriyor, arkadaki pufu filanda kaldirmasi lazim simdi gidin salonunuza bakin, kaciniz resimdeki gibi yer acabilicek anneniz veya karinizdan zilgit yemeden, koltuk masa filan hicbirsey olmicak bos olucak o alan fail kokuyor buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 evet viktor duvara gömülmemiş televizyon yoksa calısmıyomus. benım 50 metre kare iki oda salon evimde bile 4 metre kare yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 viktor bakalim daha ne kadar sacmalayacaksin bekliyorum, zaten microsoft xbox satarken 17 ekran lcd oynansin diye satti. aa dur birde cracklesin bu ekip dahada iyi olsun diye uff. kusura bakmada evinde o fotograftaki adam kadar yer yoksa(evin diger bolumlerinden bahsetmiyorum aletin adami gordugu alan kadar) bir zahmet xbox a para harcama az calis para kazan. hayir battigini gorunce daha derin kazimaya calisan senden baska biride yoktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Siz evdeki televizyonu kaç metreden seyrediosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yooo odama koyamasamda salona sigiyor rahat ama enine 4 metrekare bos alan acmak bir aparat icin yer israfi direk (teoride 14-16 metrekare gereken bos alan, ben bide optimist yaklasiyorum 5 yeter diye) http://img1.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-misc-iv/xbox-360-usa-vs-japan-dwelling-size.jpg su arastirmada baya komikmis ayrica, adamlar japon evlerini animelerdeki ogrenci evleriyle filan akrsialstiriyor heralde adsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abi iyi saçmalamışsınız 160 m2 ev, evin 3 te birinden fazlası salon ve TV ile TVye bakan koltuklar arasında 4 metre yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Len bu Shiftdelete bizi mi takip ediyor nedir? http://shiftdelete.net/natal-genis-bir-odaya-ihtiyac-duyuyor-19287.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abi benim asil anamadigim su bu olayda ben o kadar ziplayip holicak olsam ozellikle mesela o dovus oynu ve kaykay oynunda cikar yaparim lan onnari gider karate kursuna yazilirim ben oturarak oyun oynuyorum diye laptop aldim yatarken oynayabiliyim diye ps3ude kanepede oynuyorum yane wiiyi bile ilk tenis oynarken bole kolumla ziplayarak felan vurdum ikinci oyna basladim direk bilekten oynamaya basladim kim kasar onna viktorun manyak matematik hesaplarini gectim lan siz cadirda mi yasiyosunuz evinizin altinda insan yok mu ole dangidi dungidi ziplayinca komsu gelmiyo mu uste hade hepsni gectim ne kadar mukemmel bi sistem bu wii motela zeldada ok atana kadar imanim gevriyodu benim 3 hareketten 2sini algilamassa yane bakalim super gibi gozukuyo ama cacik olmucak gibi insallah ole bi sistem olur ki utanirim evimin baskosesine koyarim ps3ude yatagin altina iterime hic sansi yok gibi beni ole ziplatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: abi benim asil anamadigim su bu olayda ben o kadar ziplayip holicak olsam ozellikle mesela o dovus oynu ve kaykay oynunda cikar yaparim lan onnari gider karate kursuna yazilirim ben oturarak oyun oynuyorum diye laptop aldim yatarken oynayabiliyim diye ps3ude kanepede oynuyorum yane wiiyi bile ilk tenis oynarken bole kolumla ziplayarak felan vurdum ikinci oyna basladim direk bilekten oynamaya basladim kim kasar onna viktorun manyak matematik hesaplarini gectim lan siz cadirda mi yasiyosunuz evinizin altinda insan yok mu ole dangidi dungidi ziplayinca komsu gelmiyo mu uste hade hepsni gectim ne kadar mukemmel bi sistem bu wii motela zeldada ok atana kadar imanim gevriyodu benim 3 hareketten 2sini algilamassa yane bakalim super gibi gozukuyo ama cacik olmucak gibi insallah ole bi sistem olur ki utanirim evimin baskosesine koyarim ps3ude yatagin altina iterime hic sansi yok gibi beni ole ziplatmaya +98979878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 olm viktor sen hasta misin hala inat ediyosun adam 2.5 metre uzaginda!!!!! diye lan ya ne olacakti, kamera var kamera silkik bi tane cubuk tutmuyorsun elinde. allahini seversen bana soyle, 2.5 metreden daha yakindan ve direk karsidan cekilince vucudunun hepsini kareye sokabilecek kamera, lens bilmemne var mi? neyi savunuyosun hala allahini seversen, wii piyasadaydi diye natal cikarmayacak adam ps3 piyasada diye xbox cikarmazdi, cikardi. bu alete bir suru para akitildi, projeyi tamamiyle microsoft research yonetti, oradaki adamlarin ne kadar kaliteli oldugunu bizzat ben biliyorum. gercekten oyun sever bi insansan, en azindan cabayi takdir etmen lazim, ilk defa yapilan birsey ve baya buyuk bir adim oyunculuk tarihinde. microsoft'tan baska bir firmanin da bunu yapabilecek resource'u yok zaten cunku bircok bilim dalinin bir arada calismasini gerektiriyor. ama karsiliginda sen de sacma sapan elestirilerle geliyorsun. 40 inchten buyuk televizyonu olan herkesin de tv onunde en az 3 metre alan vardir, orada oynar iste. yeri olmayanlar da sabretsin 10 seneye kamera teknolojisi gelisir veya vucuda sensorler baglariz. edit: natalin bana hitap edecegini sanmiyorum bu arada. wii de etmiyor mesela, ama ben hep saygi duyarim wii'ye, kiz konsolu olsa da cok buyuk bi devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 moderatorlrin ps3 fanboylugu zaten ortada, mucadeleyi ben birakali yillar oldu, ama cok alevli bir MS fanboyumuz da varmis, gerci msde calisan adama fanboy demek de ayiptir. NEYSE. yine de xbox >>> all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 benim evimde televizyon yok, microsoft televizyonu olmayanlara gore de ayarlasin aleti, biz de istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 xbox 360 fail project keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Anelor said: bana another fail ms project gibi geliyor nedense ama bakalım another? BING disinda pek fail eden bir olaylari yok son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar