bilgehan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 selamlar ben sphere yi açtım dili ayarladım windows xp var bende şimdi mesela assasins yazıyor a$$sins böle bişiler olarak çıkıyor bunu nasıl düzelticem saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yani oyunda assains yazıyorum a$$asins diye çıkıyor değişik çıkkıyor nasıl düzeltcem nerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bilmiyorum "ass" kelimesinin Ingilizce'de ne demek oldugu, ya da UO clientlerindeki hos olmayan sozleri bu sekilde bir nebze sansurleyen sistemden haberiniz var mi? hex edit ile de degistirebilirsin bu kelimeleri.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hex edit i nerden çekcem onuda sölersen bide nası yapcağımı güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya arkadaşlar biriniz cevap yazın hex edit i indirdimde o ass kelimesini sphere klasörünün hangi şeyinde yazar söleyin bi baggio sölersen sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar