kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Gören olursa yazsın bakalım bizde paylaşalım.[signature][hline]Günün Kelamları - 3 Tefekkür, Teşekkür, Tahribat, Tahakkuk Kız: Gizem Oğlan: Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bu meşale niye böyle abartılıyor anlamadım ben ahh ah olimpiyatı bir gün ülkemizde görebilecekmiyiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şu meşaleyi biri söndürse çok komik olur :) .deneyenler çıkmış ama başarılı olamamışlar.Hatta yangın söndürücüsüyle bile deneyen olmuş,başaramamış.ama caba sönerse,olimpiyatlar ertelenir mi veya,tekrar yakılıp ,söndüğü yere uçakla felan getirilir mi?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla bize verirlermi bilemiyorum bizim komsumuza ve bı bolgeye verildi ....yani italya yunanistan ....abi cok zor gozukuyo bu tam anlamiyla imaj meselesi ....eger bizde ekonomik potansiyelimizi siyasi ve politik dengeeler uzerine oturtabilirsek neden olmasin diyesim geliyo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet su bizim mahalleden ben taşıcam :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bugun kadıkoye indik natulius a gitmek için hasanpaşa dan geri çevirdiler minibüsü dedik nolyo yürüyoruz bahariyeye doğru bi baktım athens 2004 t-shirtlü bi kaç kişi bi kaç araba polis arabası kameralı canlı yayın arabası falan nese sağma bi baktın bi sürü geliyo koşarak ortalarında tan sağtürk tam da bizim yol üzerinden gittiler takip ettik falan ilginçti yani[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar