Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çingenler dağa çıksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet daha çıksınlar çünkü türkiye de en çok ezilen grup bunalrdır.. kürtlerden de kötü ezilmektedir türkiyedeki çingeneler

çingeneler meslek olarak ne iş yapar?
kağıt toplarlar kutu toplarlar cepçilik yaparlar çlagıcılık yaparlar (eskiden ayı oynatırlardı) e başka? başka bir şy yok.. eğer çok şanslılarsa "çigan müziği yapıyor" denilerek müzisyen ünvanı alırlar başka da bir şey alamaazlar..

siz hiç doktor, polis, bankacı, işletmeci, tzgahtar vs. çingene gördünüz mü? görmediniz peki bir çingene siyasetçi oaliblir mi? milletvekili bakan başbakan cumhur başkanı? ya da bürokrat; müsteşar, kaymakam, ateşe vs.

hayır olamazlar.. ama bazı "azınlık"lardan cumhur başkanı bile çıkmasına rağmen "eziliyoruz" diyerek dağa çıkıyorlar sonra "tama lan inin aşşağıya isteklerinizi karlşılayacağız" deniliyor

e bu istekelri karşılanması için ne gibi eylemlere giriyorlar? adam öldüren hırsızlık yapan uyuşturucu satn bunalr değil mi? bizim vergilerimizle yapılana zarar veren bunalr değil mi?

madem bu kişiler bu yolla "haklarına" sahip çıkıyorlar size sesleniyorum türkiyenin ezilen çingeneleri.. daha çıkın, devlete isyan edin en azıondan sizin eylemlerinizde toplar tüfekler değil kemanlar zurnalar olur siz kurşun atarak değil şarkı söyleyerek arayacaksınız haklarınızı

çıkın dağlara çingeneler zaten sulukuleden dağbaşına sürdüler sizi, daha çıkmış kadar oldunuz bari eylemlerinize başlayın eğitim hakkı isteyin dil hakkı isteyin insanca yaşama hakjkı
isteyin
Mesaj tarihi:
Bu görüşlerini mevcut 129380*291312-*3012*03123 tane topic içinde de belirtebilirsin.

Böyle topic açınca her azınlık şunu yapsın, bunu yapsın (işin alay kısmını geçtim) şekilde biraz gereksiz oluyor sanki.

Nacizane görüşümdür, ileride açılacak Laz, Çerkez, Rum, Ermeni, Çingene, Aczmendi, Alien topiclerinden önce söylemek istedim. Alınmasın kimse.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Bu görüşlerini mevcut 129380*291312-*3012*03123 tane topic içinde de belirtebilirsin.

Böyle topic açınca her azınlık şunu yapsın, bunu yapsın (işin alay kısmını geçtim) şekilde biraz gereksiz oluyor sanki.

Nacizane görüşümdür, ileride açılacak Laz, Çerkez, Rum, Ermeni, Çingene, Aczmendi, Alien topiclerinden önce söylemek istedim. Alınmasın kimse.

ama sen benim imzamı okumamışsın ki..

(bu arada diğer konular içinde yazsam eriyor giiyor böyle güzel oldu)
Mesaj tarihi:
Bir halk eziliyor ve derdini dile getirmiyorsa aptaldır zaten. Yani hakikaten soruyorum şunu:

Bir Türk olarak devlet adamları vatandaşın vergisini çatır çatır yerken tepki göstermiyorsanız aptalsınızdır. Ya da doğru düzgün işsizliğe çözüm getirilmiyor ve işsiz biri buna tepki göstermiyorsa aptaldır. Anlamadığım şey tepki göstermemeyi takdir etmeniz. Yani bir halk ne kadar az tepki gösteriyorsa o kadar iyidir ha? Bence o kadar aptaldır.

Ek olarak çingenelere karşı uygulanan ırkçılığı sevdikleri felan da yok zaten fakat medya bu tür şeylere fazla ilgi göstermiyor tabii ki.

Kürtlerin o kadar eziyet çektikten sonra tepki göstermemeleri sadece aptallıklarını gösterirdi.
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

Babacum güzel yazmışsın. FaceBook'a ekledim not olarak. Sorun olursa sileyim?

(tu) bu ülküyü kuştepeden cenet mahallesine oradan bakırköy adliyesi karşısındaki altgeçit yerleşkesine kadar iletmeliyiz

görüş olarak marksizm i (çünkü en çok bu tutuluyor) bayrak olarak da kırmızı fon üstüne sarı yıldız altına çiroz çingene atı (ama koşmuyor öylece duruyor) atın her iki akfası da batıya yani gelişmiş çek, bulgar, romen diyarlarındaki çingnelerin ulaştığı medeniyet seviyeasine bakıyor
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
bayrak olarak da kırmızı fon üstüne sarı yıldız altına çiroz çingene atı (ama koşmuyor öylece duruyor) atın her iki akfası da batıya

PENBE NERDE PENBEEEE!!!!
Adamların insanlık tarihine hediye ettiği Çingene Penbesi fon olmayacaksa ne anladık o bayraktan!
Mesaj tarihi:
cingenelerin kaderi bu yanniz, harbi aciyorum

insanlik tarihinde ne zenciler ne yahudiler nede kizilderililer bu kadar hirpalanmistir

ancak cingenelerin ekonomiye herhangi bir faydasi olmadigindan ve herhangi bir pazar imkani sunmiyan bariscil kendi hallerine birakilmaktan hoslanan insan guruplari oldugundan kimse sallamiyor

yahu adolf sirf yahudileri yakmadiki, cingeneleride yakti oysa halacoust direk yahudilere ait bir trajedi olarak sunuldu dunyada

bugun sulukulede yapilanin benzerini diyarbakairda devlet yapmaya calissin 1 hafta icinde butun dunya ayaga kalkar

yazik yani, sirf ekonomik gucleri yok diye ve tek dertleri sisteme bulasmadan kendi yasam tarzlarini surdurmek oldugu icin yapilan insanlik ayiplarini kimsenin konusmamsi ve anlatmamasi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...