Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bir insan kendi yaptığı şeyi tekrar tekrar izleyerek "Oha bu ben miyim" diyebiliyormuş demek ki :P İzleyip Tırstım kendimden... 70 derece kafalama var...Tepeden bir bakıyorsun,aşağısı yok.Gözükmüyor..Tek bir şartın var,hiç durmamak :P [zaten istesende duramıyorsun..] Yakında "Bisikletle Kum sörfü nasıl yapılır" tutorialı yazsam yeridir... Taşların arasından geçerken "Aha şimdi bunda takla geliyor" diyerek devam etmek ayrı bir adrenalin kralı... Fotoğraf makinesi süper derece çekim yapan bir aygıt değil,resimler için rezalet sonuç veriyor,tüm herşey kaymış şekilde... Sonuç olarak,Video kaydı geçmeye karar verdik. İlkinde şöylecene bir yattım..Tabii,antrenmana tam çıkmadan önce kopardığım sol discman kulaklığım olmadığı için,dışardan gelen köpek havlaması,rüzgar uğultusu ve almadığım bir yudum su...Negatif konsantre... İkincisindeyse,en kral parçalardan biri çıkınca; Goethe'nin; "Mal kaybeden bir şey kaybetmemiştir. onurunu kaybeden çok şey kaybetmiştir. Cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmiştir." sözü aklıma geldi... Ya parkur ölecekti,yada ben... :P Parkurun ölmesi gerekiyormuş.... Buyrun efendim[3.2MB].Böyle çok çok pikselleri mükemmel bir şey değil,neticede fotoğraf makinesi ile çekildi :p Görün U-23 Yarışmacınız neler yapıyor.. *!Korkularını kenara bırakır* .[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 U-23 diyor hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gel buraya canlısını gör :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bakalım izlicem bende senden korkucammı :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 korktum.[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 frene basmadan inde görelim.. *!kıldır*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi nerden geldiğin belli değil ki yav sanki yavaşmış gibi gözüküyo eheh güzel ama :P[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o sondaki "5 atıcaz abi 5" hareketi nedir onu anlayamadım ben? bi de madem önünde düz yol var, ne diye ağaçların arasında taş toprak yolda sürüyosun onu anlamadım ben. *!kıldır*[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sonunda yol bitiyor :P zaten freni baştan sonuna kadar bırakmadan iniyorum,bırakırsam "o bırakış" olur eğer ki durduracak bir yatak-yorgan yumuşak bilimum şeylerle örülü bir duvar olsa tamam... heh Yarın birde fotoğrafını çekeyim şöyle bol çözünürlüklü gözüksün nasıl bir yer olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 başta dedim burası pek dik deil sonra düzlüğe çıktığın zaman anladım baya büyük açıyla dik bi yokuşmuş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Lan bende yokuş falan diyince bişey sandım bumuydu yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ulaana bende yapacam bende hoş benim bisiklet külüstür frenleri sıksam bile inmeye devam eder yahey![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 fren kullanmayıp kamerayla çeken arkadaşa girsen daha bi korkunç olcaktı ama neyse *ayrı bi kıldır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hayal kırıklığına uğradım beah.. takla atıcan falan bişiler bekliyodum :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kamerayla yukardan çekseydin yavaş yavaş küçülüşünü izlerdik belki o zaman dehşete boğulur adrenalinle dolup taşardık süfer olur bi defa da öyle yapın.. tabii ölmezsen :-P[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ne biliyim biraz aksiyon bekliyodum. Çok sade.[signature][hline]Günün Kelamları - 3 Tefekkür, Teşekkür, Tahribat, Tahakkuk Kız: Gizem Oğlan: Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ehe Zed,orada bana "Sağlammısın?" diye soruluyorduda ondan :P "Tamamım" işareti o... Beş atıcaz diil yani [lol] Nabız saatide şöyle bir şey kaydetmiş iniş sırasında: :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kamerayla yukardan çekseydin yavaş yavaş küçülüşünü izlerdik belki o zaman dehşete boğulur adrenalinle dolup taşardık süfer olur bi defa da öyle yapın.. tabii ölmezsen :-P[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza ölürse daha çok ilgi çekmez mi? :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oahnzi 188 bi dakka kalp atışı sıfır mı o ne la anlamadım ben hafızası mı o hea zaten gece gece beynim çalışmıyo[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2004 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Halfmumi, 06 Temmuz 2004 03:50 tarihinde demiş ki: ehe Zed,orada bana "Sağlammısın?" diye soruluyorduda ondan :P "Tamamım" işareti o... Beş atıcaz diil yani [lol] Nabız saatide şöyle bir şey kaydetmiş iniş sırasında: :p aha ölmüş zaten :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sörfde de bu kadar adrenalin varmıdır acaba haftaya başlayacam inşallah? *!sörf elbiselerini giymiş öyle paticikte gezmektedir*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 çeşme?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 seferihisar[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 benideal?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 zuheue tozu dumana katarak inmi$sin orasi ayri konu :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar