Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surfacescapes - Etkileşimli Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Carnigie Mellondaki elemanlar şu dokumatik ekran masaüstü hedesini alıp D&D'ye uyarlamışlar. Aslında başta çok ilginç görünse de arayüzün hantallığı ve masaüstü oyunların bilgisayar oyunlarına göre esnekliğini düşününce meh dedim. Zaten sistem olarak da 4th kullanınca iyice gözümden düştü.

http://vimeo.com/7132858

Zarlara ve hesaplara gömülmemek iyi güzel de şu sistem çok hantal göründü gözüme.
Mesaj tarihi:
bende SU da rastlamıştım. zar bi saatte düşüyo be :P. hızlandırılıyodur belki gerçi.

ama her halükarda manasız geldi bana.

menüler toee den arak :P
Mesaj tarihi:
Güzel bir fikir, DnD'yi tam anlamıyla oynamak çok daha kolay olur herşey biraz daha hızlandırılırsa bence, görsellikten ödün verilip her action insant olursa hem daha stabil olur hem daha hızlı olur gibime geldi.

Ya da ToEE'den yola çıkıyoruz madem, greyhawk mapi ayrıntılı olarak bu cihaza aktarılıp ToEE'nin motoru ve NWN'nin DM toolları güzelce harmanlanıp görsel bir şölen haline de getirilebilir bu alet. Hem oyuncular gittiklerini gördüklerini daha kolay algılar, hem range neydi?, los ne alemde?, kaç kare nereye gidebiliyorum? gibi sorular sormak, zibilyon tane zar atıp bir o kadar hesapla uğraşmak zorunda kalmaz insanlar.

Geçen hafta mesela gemiden gemiye ranged attacklara sahne olan bir oyun oynadık, map falan da kullanmıyoruz, futboldaki offside var mı yok mu tartışmalarına döndü losda mıydın değil miydin, oha stormhammer'ın rangei kaç km tartışmaları.
Mesaj tarihi:
ya "ben soldaki üç kişiye fireball atıyorum." dediğinde sesini algılayıp, bi anda hesaplayıp gösterecek kadar gelişse eyvallah da şu hali daha beter yavaşlatır gibi geldi.
Mesaj tarihi:
Hantal, lakin work in progress tagını gözden kaçırmamak lazım, ilerde şaşırtabilir herkesi.

Gelsin bence gelsin. Ben de "ESKİDEN KAĞIT KALEM OYNARDIK, TEY TEY" diye hava atabilirim gençlere. Yeni birşeyler gelsin tabletop rpg'ye ki havasını atalım artık oldfag olmanın.

-xunn
  • Yeni Oluştur...