Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman dikkat, dilenci bol ortalıkda...

Apache

Öne çıkan mesajlar

Böyle her yerdeler evlerde,arabalarda,çatılarda demin üç kere üst üste kızı hasta olan kadınlar geldi,ne yapacağımı şaşırdım.Birde şebeke halinde çalışanları var 2 tane kızı köprüde öbür üçü kırmızı ışıklarda diğer beşi kaldırımlarda hiç bakmadan direk geçin havalarda sıcak çarpar.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

verin tabi ama herşey dozunda güzel,boyacı varyasyonları var spor ayakkabıyı bile boyuyorlar,boyatmazsan boyadım diye para istiyorlar,ilginc insanlar[signature][hline]|apache the taksimetre|
Sosyal ağlarda paylaş

evet boyacılar rahatsız ediyo ya bi kre o gaflete düştüm al dedim bozukluk verdim abi şimdi bu parayı haketmedim ben haram filan dedi boyadıktan sonra da abi normalde 5 milyon bilmiyorum yaaani artık falan dedi valla peşimi bırakmayacaktı bende depar attım gittim.

En iyisi soğuk bir ses tonuyla yok demek ve hiç bakmamak bile[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı bir boyut ayrı bir konu... bi de hep şey yalanı uydurulur "ben bi dilenci gördüm oturdum akşama kadar bekledim sonra gitti bi apartmana girdi ben de peşinden gittim. bi adamla karşılaştım kapıcıymış, o dilenci hakkında sordum ve kapıcı da bana adamın apartmanın sahibi söyledi" hep bu anlatılır ve ben hiç bi zaman inanmadım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

harbi abi dn bende aynen öle bi olay yaşadım ayağımda çift renkli bi bot vardı bi kısmı süet falan adam boyucamda boyucam falan dio heriften ayağı zor kaçırdım bide arkadaşların ayakkabıları normaldi onlarınkine zorla sürdü boyayı sonra ne para varsa topladı buda değişik bi soygun türü çokta organize çalışıolar
Sosyal ağlarda paylaş

birde efsaneye göre adamın teki lımuzınle gelıp kocatepe camınde crıspıno takım kıyafetını soyup soforune verıyor dılenıp gece olunca lımuzın gene gelıp alıyor adamı yalan tabi ama yakında sendıkalasır bunlar dılen-sen falan tehlıkelı[signature][hline]|apache the taksimetre|
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir konak meydanında saatte yaklaşık 10-15 milyon lira para kazanıyorlar, ben onu biliyorum.

Sadece gerçekten ihtiyacı olanların yanında duruyorum. Eğer üstünüzde para olmasa bile, böyle insanların yanında durup hallerini hatırlarını sormanız, ellerini sıkmanız onları mutlu edecektir... Değer verdiğinizi hissettirin onlara. Kimi zaman 1-2 milyondan çok daha fazla mutlu olurlar... Yaşadıkları zor durumun farkındalar çünkü...

Bu işi ticaret haline getirenlere ise yorum yapmıyorum bile...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar spor ayakkabıyı da geçtiler:) bağdat caddesinde yürürken boyimmi dedi.. işin komiği sandalet vardı ayağımda:) 2-3 sene önce olduydu[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 06 Temmuz 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

izmirdeki taktik şöyle istanbulu bilmem ama..
adam gelir ayakkabını kim boyamış çok fena boyamış diyo.
şuna bi bakayım diyo (boyayayım anlamında değil ama bi inceleyim anlamında) nasılsa boyamaz diyip koyuyosun bi bakıyosun boyamış bile

çömezlik zamanımda böyle birisine 4.5 milyon vermiştik iki kişi o günden beridir direk salıyorum başımdan.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

Eno senin bahsettigin gibi 80-90 yaşında yada görme özürlüler vardır onlara elimden geldigince yardım ediyorum.

kadıköyde vardır bir tane akmarın sag tarafında başını egip uyur bütün gün avcu acık.oda bi 80-90 vardır akşam uyandıgında elinde birsürü bozuk olur.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

Acınacak halde olanlar gerçek dilencidir zannediyorsunuz ama aldanmayın. O halde geliyor/getiriliyorlar dilensinler diye. Bu iş mafyalaştığından beri inamıyorum gerçekten ihtiyacı olduğu için dilenen insanların kaldığına. Tamamını es geçiyor, "bu benden de zengindir" şeklinde içimden geçirmeyi de ihmal etmiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sana diyorumki, anlamadıkların/belli olmayanlar bile üçkağat :)

Adamın parası yoktur, ölüyodur, ondan yapıyodur derseniz; dilenci mafyasının öyle her canı isteyenin, istediği köşede dilenmesine izin vereceğini sanmıyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.

[Bu mesaj Qui tarafından 06 Temmuz 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her koşulda sktir git diyorum genelde.
Ama mesela Taksim meydan'da görüğ imrendiğim bir amca vardı.
Ak sakallı ak saçlı böyle adam çöp topluyor kimseden de 5 kuruş istemiyordu.
Hal hatır sordum, aç mısın falan dedim.
Adama ısrar etmem gerekti mısır almak için.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız?
- Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz.
- Anlamadım?
- Yanlış oldu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 06 Temmuz 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
evet boyacılar rahatsız ediyo ya bi kre o gaflete düştüm al dedim bozukluk verdim abi şimdi bu parayı haketmedim ben haram filan dedi boyadıktan sonra da abi normalde 5 milyon bilmiyorum yaaani artık falan dedi valla peşimi bırakmayacaktı bende depar attım gittim.

En iyisi soğuk bir ses tonuyla yok demek ve hiç bakmamak bile

vallaha okula gidip gelirken geliolar devamlıonlara böyle delikanlı ağır konuşcan sağol kardeş dicen kolay gelsin sifthı attınmı hayat zor be abi gibisinden konuşuoruz ne para alıo nede gel boyayım diyo artık iyi konuştunmu anlayavakları dilden hiç bişey yapmıolar yok istemem diyip kaçmakta ii deil çıkışmakta en iyisi anlaşacan böyle şimdi gelio selam bile verio çocuk.[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 07 Temmuz 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
Copleri karistiranlar var esas onlar icler acisi, birgun onunden gecerken adama bir simit/ayran aliverin dunyanin en mutlu insani olur o. Mutlaka yapin, nedirki bir simit/ayran sizin icin.

bu adamlara biz para karnını doyuracak yemek + 1 2 günlük daha yemek veriyoruz[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bizim karşımızda (çaprazımızda) bi çöp şeyi var ona bakan fln olunca karnını doyurup 5 bazen 10 milyon veriyoruz bide 2 tane yarim ekmek icine kaşar fln koyuyoruz şuana kadar 2 keremi ne yaptık ztn öle cok yapmadık ama balkona fazla cıkmadığımız icin[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...