Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:

rLx said:

Masquerade said:

7:2 ye devam :):)

senin rakip kötüymüş :D

holy ye kötü dedi. ban.

holy nin kötü olmadığını düşünen varmı ki ? kehkehkeh. banall
Mesaj tarihi:
sataşmayın lan!
abi inanılmaz sıçış bir haftaydı benim için. al harrington davarı maç başına 10 sayı attı, hamilton zaten sakat, andre miller sıçışlarda, marion'ın 2 bloğu 2 steali mi ne vardı toplam hafta boyunca, T.J Ford zaten malum. Sıçmayan tek adamım Brandon Roy yani. lanet olsun böyle takıma, satıcam hepsini o olucak.

edit : Brandon Roy FT ve steal'de kaybetmeme sebep olmuş, onun da allah belasını versin emi. HEPSİ ÖLSÜN LAN BUNLARIN
Mesaj tarihi:
Beyler bizim ligle alakası yok ama başka bi ligde trade durumu var ne diyosunuz bi bakın, hem zaten konuşmuyosunuz bahane olur eheh.
Salmons
Nelson
Troy alıcam

Bargnani
Felton
Dahntay Jones/Taj Gibson'dan birini vercem, duruma göre 2 sini de verebilirim.

Felton'dan kurtulmak istiyorum, assistlerde ve A/TO ratioda kötüyüm Felton asist veriyo da maşallah maç başına 4 TO yapıyo.
Salmons lige kötü başladı ama toparlanır diye düşünüyorum, Troy da sakat ama ciddi bişeyi yok ne dersiniz, tabi canavar gibi Bargnani'yi vericem ama diğer adamlar çöp zaten.
Mesaj tarihi:
ya hatalı bi hareket oldu sakatlandı diye falan ne biliyim sonra almaya kastım ama waivers muhabbetinden falan yapamadım benden önce davrandı biri de acemiliğime denk geldi diyelim
Mesaj tarihi:
ya üzüldüm baya zaten geldim eve hemen alıyım diye bi baktım gitmiş çoktan... neyse artık kevin martin düzelirse az biraz kapatır açığını umuyorum ki yine sakatlanmış o da...
Mesaj tarihi:
gasolu droplar misiniz benim takimdan bekle bekle takim dagildi zaten herkes sakat

kevin martinde 2 ay sakat min., ameliyat olmuş onun için dropladım ben onu hemen vince'ı bırakıp almışsın sazan gibi ahah
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

ya hatalı bi hareket oldu sakatlandı diye falan ne biliyim sonra almaya kastım ama waivers muhabbetinden falan yapamadım benden önce davrandı biri de acemiliğime denk geldi diyelim

Abicim tamam Kevin Martin kıymetli adam, play-off'a kalırım banko diyorsan sakatlık riskine girilir de.Kadronda bir sürü low-rank adam varken neden Vince'ı droplarsın? Derdim senin durumundan çok ligin dengeleri.Gratz
Mesaj tarihi:
Pha said:

Beyler bizim ligle alakası yok ama başka bi ligde trade durumu var ne diyosunuz bi bakın, hem zaten konuşmuyosunuz bahane olur eheh.
Salmons
Nelson
Troy alıcam

Bargnani
Felton
Dahntay Jones/Taj Gibson'dan birini vercem, duruma göre 2 sini de verebilirim.

Felton'dan kurtulmak istiyorum, assistlerde ve A/TO ratioda kötüyüm Felton asist veriyo da maşallah maç başına 4 TO yapıyo.
Salmons lige kötü başladı ama toparlanır diye düşünüyorum, Troy da sakat ama ciddi bişeyi yok ne dersiniz, tabi canavar gibi Bargnani'yi vericem ama diğer adamlar çöp zaten.

D.Jones ve Taj Gibson dalgalı kur, şişirme statlar yapıyorlar onları boşver zaten.Bargnani+Felton bana göre Troy+Nelson'dan değersizdir ki üstüne 20+ skor potansiyelli bir adam alıyorsun.Nelson konusunda endişen olmasın ama Troy dönünce nasıl dakikalar alır bilemiyorum, Indiana sinekten yağ çıkarıyor biraz kadro güçleri belli, Roy Hibbert değerli işler yapıyor bu sene ama Troy yine en fazla süreyi alan uzun olacaktır.Banko kabul et
  • Yeni Oluştur...