BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Holy'nin fetişi var, top picklerden hep uzun topluyor.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Khelben said: rLx said: Masquerade said: 7:2 ye devam :):) senin rakip kötüymüş :D holy ye kötü dedi. ban. holy nin kötü olmadığını düşünen varmı ki ? kehkehkeh. banall
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sataşmayın lan! abi inanılmaz sıçış bir haftaydı benim için. al harrington davarı maç başına 10 sayı attı, hamilton zaten sakat, andre miller sıçışlarda, marion'ın 2 bloğu 2 steali mi ne vardı toplam hafta boyunca, T.J Ford zaten malum. Sıçmayan tek adamım Brandon Roy yani. lanet olsun böyle takıma, satıcam hepsini o olucak. edit : Brandon Roy FT ve steal'de kaybetmeme sebep olmuş, onun da allah belasını versin emi. HEPSİ ÖLSÜN LAN BUNLARIN
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Kötü dediğimiz adam beni yendiyse, ben neyim?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sen yetosun zaten onu geçtik biz :P play out oynarsın sen
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Sizin gibi gençleri sahalarda görmek isteriz =)
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 paticik basketbol maçı yapalım ben varım valla :D
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yiğit beye söyledik, tamam dedi, açıcam konusunu haftaya dedi, delikanlı adamım dedi, fıs.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 khala said: olmaz silph canımız sıkıldıkça değiştirmiyoruz il geçen senede oynadın biliyorsun kuralları adamlar yeni söylüyor onun için dedim ama neyse
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi sen sakatlanınca söyledin ama =D söylediğin adam sakatlandığı gecenin sabahında yazmışsın :P
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 offf bugunun takımı die bi sonraki gunu ayarlamısım gitti ben gordonla stuckey in istatistikler. amaaan ya.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu sezon averaj takimi olduk anasnisatim, nash disinda kimse isini yapmiyo.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Nash dışında fantezi oyuncusu yok zaten takımında =), belki geçen iki yılki performansıyla hido.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aquila ilaç gibi geldin ne diyim :D
Pha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyler bizim ligle alakası yok ama başka bi ligde trade durumu var ne diyosunuz bi bakın, hem zaten konuşmuyosunuz bahane olur eheh. Salmons Nelson Troy alıcam Bargnani Felton Dahntay Jones/Taj Gibson'dan birini vercem, duruma göre 2 sini de verebilirim. Felton'dan kurtulmak istiyorum, assistlerde ve A/TO ratioda kötüyüm Felton asist veriyo da maşallah maç başına 4 TO yapıyo. Salmons lige kötü başladı ama toparlanır diye düşünüyorum, Troy da sakat ama ciddi bişeyi yok ne dersiniz, tabi canavar gibi Bargnani'yi vericem ama diğer adamlar çöp zaten.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Deniz, neden dropladın Vince'i yahu hoppala.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya hatalı bi hareket oldu sakatlandı diye falan ne biliyim sonra almaya kastım ama waivers muhabbetinden falan yapamadım benden önce davrandı biri de acemiliğime denk geldi diyelim
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya üzüldüm baya zaten geldim eve hemen alıyım diye bi baktım gitmiş çoktan... neyse artık kevin martin düzelirse az biraz kapatır açığını umuyorum ki yine sakatlanmış o da...
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gasolu droplar misiniz benim takimdan bekle bekle takim dagildi zaten herkes sakat kevin martinde 2 ay sakat min., ameliyat olmuş onun için dropladım ben onu hemen vince'ı bırakıp almışsın sazan gibi ahah
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 eagle_dnz said: ya hatalı bi hareket oldu sakatlandı diye falan ne biliyim sonra almaya kastım ama waivers muhabbetinden falan yapamadım benden önce davrandı biri de acemiliğime denk geldi diyelim Abicim tamam Kevin Martin kıymetli adam, play-off'a kalırım banko diyorsan sakatlık riskine girilir de.Kadronda bir sürü low-rank adam varken neden Vince'ı droplarsın? Derdim senin durumundan çok ligin dengeleri.Gratz
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Pha said: Beyler bizim ligle alakası yok ama başka bi ligde trade durumu var ne diyosunuz bi bakın, hem zaten konuşmuyosunuz bahane olur eheh. Salmons Nelson Troy alıcam Bargnani Felton Dahntay Jones/Taj Gibson'dan birini vercem, duruma göre 2 sini de verebilirim. Felton'dan kurtulmak istiyorum, assistlerde ve A/TO ratioda kötüyüm Felton asist veriyo da maşallah maç başına 4 TO yapıyo. Salmons lige kötü başladı ama toparlanır diye düşünüyorum, Troy da sakat ama ciddi bişeyi yok ne dersiniz, tabi canavar gibi Bargnani'yi vericem ama diğer adamlar çöp zaten. D.Jones ve Taj Gibson dalgalı kur, şişirme statlar yapıyorlar onları boşver zaten.Bargnani+Felton bana göre Troy+Nelson'dan değersizdir ki üstüne 20+ skor potansiyelli bir adam alıyorsun.Nelson konusunda endişen olmasın ama Troy dönünce nasıl dakikalar alır bilemiyorum, Indiana sinekten yağ çıkarıyor biraz kadro güçleri belli, Roy Hibbert değerli işler yapıyor bu sene ama Troy yine en fazla süreyi alan uzun olacaktır.Banko kabul et
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi dropladığını gorduğum anda vince i aldım ama 2 gundur falan bekliorm takıma gelsin diye. ben neden alamadım adamıda sabo almıs??
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Senden daha öndeymiş demekki waiver listesinde.
Öne çıkan mesajlar