Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağol :)

Ligin başından beri dalga geçmeyen kalmadı sanırım benimle, şimdi de yarı finaldeyim. Muhtemelen kaybedicem yarı finalde ama yine de benim takımıma yetersiz diyenlere gerekli cevabı verdim sanırm ;)

Ligin dibini gördükten sonra yarı finalde olmak güzelmiş.
Saygın keşke iddiaya girseydim seninle ahah.
Oden'ı da sezonun ortasında kaybedince cacık olmaz diye düşünmeye başlamıştım ama roy-horford takasıyla center da alınca güzelleşti takım.
Mesaj tarihi:
Bravo Yiğit, senin oyuncular çok extra oynadı bu hafta benimde core adamlar maç kaçırınca elendik, Horford takasına peşkeş demedim ben öyle olduğunu düşündüm Yiğit'e de sordum yok öyle bişey dedi ben de samimiyetine güvendim daha önce yazmıştım topicte.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Bravo Yiğit, senin oyuncular çok extra oynadı bu hafta benimde core adamlar maç kaçırınca elendik, Horford takasına peşkeş demedim ben öyle olduğunu düşündüm Yiğit'e de sordum yok öyle bişey dedi ben de samimiyetine güvendim daha önce yazmıştım topicte.
ekstra oynayan kim var ki?
kaç haftadır aynı tempoda gidiyo takım, ekstra katkı almadım pek.
hatta dalembert baya düşüşte son haftalarda.
Mesaj tarihi:
:) delfino büyü ihtimalle oynuyor yarın varejao da öyle bakalım onlar finale hazırlık aslında zaten ama umarım finale hazırlanıyım diye yarı finalde kalmıyım da :D
  • Yeni Oluştur...