Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kadar bariz veto ki o yüzden karalamaya üşendim ben.

KG kendisinin en kötü sezonlarından birini oynuyor, eski KG gibi değil. Gallinari sezonun sürprizi ama dengesiz bir performansı var. Ersan'a hiç değinmiyorum çünkü FA'de bile Ersan'dan iyi adam dolu. Gereksiz bir 3. adam takasta.

Josh Smith neredeyse tüm istatistiklerde eziyor bu sene. Fantasy'nin kralı oldu resmen. S. Jack ise playoff kovalayan takımıyla gayet iyi oynuyor şu an için ve Gerald Wallace'in dönüşü de sürekli erteleniyor. Playoff kovalanan şu günlerde 1 haftalık aşmış performans bile dengelerin ağzına sıçıyor.
Mesaj tarihi:
ya rebound veriyorum top kaybı atış yüzdesi veriyorum asist, serbest atış ve top çalma alıyorum rasheed olmasa da çok sayı kaybım olacak neden bu kadar aykırı gibi geliyor size onu anlamıyorum aquila için de sorun yok sonuçta ama illa çok uçuk diyorsanız rasheedsiz olsun
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim :)
Benim için şampiyonluktan daha önemliydi play-off oynayabilmek, ligin dibindeyken aldığım yorumlardan sonra.
Selam Saygın ^_^
Mesaj tarihi:
Merak ettiğim için soruyorum, dikkat edemedim herhalde, pha şu adamlar karşılığında kimleri verdi?

Jamal Crawford
Kevin Martin
Caron Butler
Rashard Lewis
Amar'e Stoudemire
Dirk Nowitzki
Mesaj tarihi:
sabah sabah işim yok bunla uğraşıyım dedim,

Granger + Hibbert ---> Amare + Butler
Gay + Perkins ---> Biedrins + Lewis
B. Lopez + Ellis + JR ---> Kevin + Dirk
Jeff Green ---> Jamal Crafward