BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Çoğunluk veto diyorsa, koyarım geri takımlara.
Pha Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Takası ocak 24 de yapmışız, Perkins'in ocak ayı dahil olmak üzere ilk 3 aylık istatistikleri 9.3 sayı 7.5 rebo 1.65 blok %56 fg Gay(aynı şekilde) 19.2 sayı 5.6 rebo 1.4 steal 1 blok Biedrins; 5 sayı 8 rebo 1.5 blok Lewis 14.5 sayı 4 rebo 1.5 steal %43 fg Bi anlam ifade eden istatistikleri yazdım yukarda şimdi buna göre 9 sayı 1 blok ve fg kaybedip 3lük kazanıyorum ee ben 2-3 kategöri karlı çıkınca koştura koştura buraya gelenler bu trade de neden sustu?
Pha Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Vetolayanlar bunlar Holy, Mokoko, Dylan, Sabo(bişey dememiş ama) Yorum yapanlardan da veto etmeyenler Drea, Eagle, Aquila, Khelben 5 gündür orda duruyo o takas gelip yorumunuzu yapsaydınız, zaten geçti takas umarım Yiğitlerinki de geçer sıkıntı olmadan.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şu an süren trade'e veto benden, bariz dengesiz.
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bizim takas nasıl veto yiyor? kimler vetoladı ben burda 7'den fazla kişi görmedim de yazan. açık açık yazılacak madem bilmek istiyorum. mokoko,silph,makeitreal dışında kimler vetoladı?
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Eh cevap gelmediğini göre kimse bakmaya niyetli değil. Diğer takas da 3 veto yedi, bizim takas da 3 veto yedi. Biri geçti, diğeri geçmedi.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 BulletRide said: İlk takas Silph? ilk takası hibbert bozuyor gibi ama geçmiş artık zaten bir şey demiyorum onun için.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 holy nin takas neden vetolandı cidden
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yiğit, gerçekten az veriyordun.Modifiye etsen çoğu kişi vetolamaz, Jrue Holiday mesela dediğim gibi
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 akilanın dandik takımla averaj yaparım, belki 2.liğe çıkarım diyordum hayallerim yıkıldı
rLx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BulletRide said: Yiğit, gerçekten az veriyordun.Modifiye etsen çoğu kişi vetolamaz, Jrue Holiday mesela dediğim gibi afedersin de iverson sezonu kapattığı için ve yine philly nin geleceği olarak holiday görüldüğü için sezonun kalan maçlarında önceki maçlara göre çok daha fazla süre alıp top kullanacağını düşünüp düşünmediğin ya da bu durumdan haberin olup olmadığı konusunda şüphelerim var. çok üzülerek yazdım bunları. Çünkü bence kar eden biri varsa o da bendim. Neyse zaten bence ben kardaydım sence yiit kardaydı vs. bu işlerde kimse yeteri kadar objektif olamaz ligde var olan ve oyuncuları önceden tanıyan. ve yine böyle liglerde ligi ayakta tutan oyuncuların birbirlerine duydukları güvendir. Şu son 2 haftada tabii insanların kafasında soru işareti bırakan şeyler oldu ( kimilerine göre de olmadı). Ama sonuç olarak güven ve iyiniyet şart. neyse yalan olmuş zaten benim ligde bir şansım da yok öyle takılıyorum ama bence diğer trade geçerken bu trade in geçmemesi tatsız olmuş biraz. öyle :D
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BulletRide said: Yiğit, gerçekten az veriyordun.Modifiye etsen çoğu kişi vetolamaz, Jrue Holiday mesela dediğim gibihani senin oyun tarafsızdı Sinan? Hala 3 veto var takasıma sadece. Diğer takas da 3 veto. Keyfimden geçirmedim desene şuna :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 madem foruma konusmaya actık sebep söyleyin böyle veto diyince bi farkı olmuyor oyunda vetolamakla
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 s-jax ve smith'in takımlarına verdikleri katkıyla, gallinari+ garnett+ ersan'ın takımlarına verdikleri katkılar arasında dağlar kadar fark var. garnett ztn dogru duzgun oynamıo son 2 aydır falan sakatlığından dolayı. gallinari'de 2 3 haftada bir duzgun maç çıkartıyo. ersan ztn dakika almıo dogru duzgun. karşılığında verilen s-jax takımının en onemli oyuncusu nerdeyse. josh smith'de blok + top çalması cok yuksek olan bi oyuncu. kesinlikle eşit olmayan bi takas. benden veto.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Buna açıklama yapılmaz, hepsi iyi dönemlerinde olsa belki ama bu haliyle açık ara veto.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 off peja sakatlanmasa khala yı yeniyordum ya 1 farkla gitti 3lük istatistiği top kaybı da kılpayı neyse playoff a ümitle bakıyorum :D
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 saygın şükrü takasına da veto saygın kazık yiyor baya baya
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Salla Saygın'ı jsdf, diğer takasa ne diyorsun Veto demişsin tamam, karala ama birşeyler
Öne çıkan mesajlar