Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Takası ocak 24 de yapmışız,
Perkins'in ocak ayı dahil olmak üzere ilk 3 aylık istatistikleri
9.3 sayı 7.5 rebo 1.65 blok %56 fg

Gay(aynı şekilde)
19.2 sayı 5.6 rebo 1.4 steal 1 blok

Biedrins;
5 sayı 8 rebo 1.5 blok

Lewis
14.5 sayı 4 rebo 1.5 steal %43 fg

Bi anlam ifade eden istatistikleri yazdım yukarda şimdi buna göre
9 sayı 1 blok ve fg kaybedip 3lük kazanıyorum ee ben 2-3 kategöri karlı çıkınca koştura koştura buraya gelenler bu trade de neden sustu?
Mesaj tarihi:
Vetolayanlar bunlar
Holy, Mokoko, Dylan, Sabo(bişey dememiş ama)
Yorum yapanlardan da veto etmeyenler
Drea, Eagle, Aquila, Khelben
5 gündür orda duruyo o takas gelip yorumunuzu yapsaydınız, zaten geçti takas umarım Yiğitlerinki de geçer sıkıntı olmadan.
Mesaj tarihi:
bizim takas nasıl veto yiyor?
kimler vetoladı ben burda 7'den fazla kişi görmedim de yazan.
açık açık yazılacak madem bilmek istiyorum.

mokoko,silph,makeitreal dışında kimler vetoladı?
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Yiğit, gerçekten az veriyordun.Modifiye etsen çoğu kişi vetolamaz, Jrue Holiday mesela dediğim gibi

afedersin de iverson sezonu kapattığı için ve yine philly nin geleceği olarak holiday görüldüğü için sezonun kalan maçlarında önceki maçlara göre çok daha fazla süre alıp top kullanacağını düşünüp düşünmediğin ya da bu durumdan haberin olup olmadığı konusunda şüphelerim var. çok üzülerek yazdım bunları. Çünkü bence kar eden biri varsa o da bendim.

Neyse zaten bence ben kardaydım sence yiit kardaydı vs. bu işlerde kimse yeteri kadar objektif olamaz ligde var olan ve oyuncuları önceden tanıyan. ve yine böyle liglerde ligi ayakta tutan oyuncuların birbirlerine duydukları güvendir. Şu son 2 haftada tabii insanların kafasında soru işareti bırakan şeyler oldu ( kimilerine göre de olmadı). Ama sonuç olarak güven ve iyiniyet şart.

neyse yalan olmuş zaten benim ligde bir şansım da yok öyle takılıyorum ama bence diğer trade geçerken bu trade in geçmemesi tatsız olmuş biraz.
öyle :D
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Yiğit, gerçekten az veriyordun.Modifiye etsen çoğu kişi vetolamaz, Jrue Holiday mesela dediğim gibi
hani senin oyun tarafsızdı Sinan?
Hala 3 veto var takasıma sadece. Diğer takas da 3 veto.
Keyfimden geçirmedim desene şuna :)
Mesaj tarihi:
s-jax ve smith'in takımlarına verdikleri katkıyla, gallinari+ garnett+ ersan'ın takımlarına verdikleri katkılar arasında dağlar kadar fark var. garnett ztn dogru duzgun oynamıo son 2 aydır falan sakatlığından dolayı. gallinari'de 2 3 haftada bir duzgun maç çıkartıyo. ersan ztn dakika almıo dogru duzgun. karşılığında verilen s-jax takımının en onemli oyuncusu nerdeyse. josh smith'de blok + top çalması cok yuksek olan bi oyuncu. kesinlikle eşit olmayan bi takas. benden veto.
  • Yeni Oluştur...