Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben diyorum ki taraflar anlaştığı sürece ve takas abartı derece de lopsided olmadığı sürece vetolamam, vetolamadım, vetolamıycam. Burda aldığım verdiğim yukarda belli, 2 3 lük 1.2 blok verip 4.7 sayı , 3.6 rebo alıyorum.
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Average Ranklere bakacak kadar fantasy noob olabileceğini düşünemedim. Takıma yaptığı genel katkıyı baz almak için totallere bakarsın. Sakat olduğu maçlar Avg. etkilemiyor çünkü. Doğal olarak sakat olan adam senin fantasy takımına da katkı yapamıyor. Sezon içinde tek maç oynayıp 50 atıp sonra sakatlanıp sezonu kapatan bir oyuncu olsa rank 1 diyeceksin yani ona da?
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 AHAHAHAHA o zaman Chris Paul rank 19 oyuncu Frye da 25, bu senin dediğine göre Frye verip Paul almakta bi sıkıntı yok of ölüyorum.
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 CP3'nin ranki uzun süreli 2 sakatlığından dolayı öyle de cidden basit noktaları göremeyecek kadar düz mantık bakıyorsun olaya. Nasıl biliyorsanız öyle yapın. Çok da fifi yani lig şu dakkadan sonra.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 O zaman herşeyi overall ranklere göre yapalım, buy low, sell high stratejileri nerde kaldı, Ben Biendris + Lewis'a Gay + Perkins verirken millet nerdeydi o zaman Biendris buy low dedim fazlasını verdim ben güç kaybediyorum diye kimse ağzını açmadı o zaman neden konuşmadın Saygın kazıklanıyor deseydin ya. Bi tek Sercan Saygın fazla veriyorsun dedi ama vetolayan falan olmadı nedense.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hayır herşeyi rakamlarıyla bir bir açıklıyorum rank istiyosan rank gösteriyorum, istatistik istiyosan istatistik gösteriyorum cevap veremeyince de "çok da fifi", hayır Biendris tradeinde ben adamın performansını arttıcağını düşünmüştüm Lewis'ın da aynı şekilde ama noldu 2 si de beklentilerin çok altında kaldı olan benim Gay'e oldu, sen burdaki hassasiyetini aman Saygıncım çok kaybediyosun bu trade e benden veto deseydin de ben şu anki tepkimi gösterirdim, 2 kişi trade yapıyosa(çok lopsided değilse eğer) kimsenin karışmaması lazım ha ama şu an sistem buna müsait değil eğer bu trade için rakamsal olarak bi argümanı olan varsa buyursun yapsın konuşalım.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Şimdi günahını almiyim basmışsındır belki doğrudur ama bariz bi şekilde kaybettiğim o tradede kimse ağzını açmazken, diğer yaptığım bütün tradelerde feryat ede ede koşup buraya yazdınız da o yüzden diyorum.
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Sen benim söylediklerimi anlamayarak sürekli farklı farklı öne sürüyorsun, bana cevap vermiyorsun ki. Sonra kalkmış benden cevap bekliyorsun. Sen zamanında sadece anlık performanslar düşünülmez dedin trade yaparken, CDR - Duhon trade'ini de bunun için mantıksız buldun. Şimdi kalkmış "varsayımlarla hareket edilmez" diyorsun. Gerçekten gereksiz bir tartışma oldu. Ben senin kadar hırslı bakmıyorum olaylara, bir takas için 20 kere insanlara gidip teklif yapmıyorum, ısrarla üstüne gitmiyorum. Sezon başı kurduğum takıma 1-2 ufak hamleyle müdahale ediyorum. Normal NBA takımlarında olduğu gibi. Oynadığım hiç bir fantasy liginde de her hafta takas falan olmuyor. Sürekli bir takas çabası içinde olmanız bile mantıksız geliyor bana. Benim düşüncelerim değişmeyeceğine göre bir ortak nokta bulunmayacak. Bu yüzden de "çok da fifi" demek en mantıklı yöntem. Madalya mı takıyolar sanki ligde birinci olunca. Ki taksalar da ekime ^^. Cidden bu kadar hırs kurbanı olacaksan (Bunu sezon başından beri takaslar konusundaki yaklaşımlarına dayanarak söylüyorum, sırf bu akşam değil) ben seneye gelmeyeyim.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Peki diyelim Paul işin istisnası, Bu sezon 49 maç oynayıp overall ranki 65 olan Lou Williamsla Bu sezon 63 maç oynayıp overall ranki 55 olan D.Howard'ı trade edebiliriz ve bunda sıkıntı yok öyle mi? Çünkü senin dediğine göre Lou 49 maçta rank 65 olmuşsa ondan 14 maç fazla oynayıp rank 55 olan Dwight'ın allah belasını versin lan Gortat niye ilk 5 çıkmıyo bu takımda ahahahaha.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben orda dedimki eğer sırf ranklere bakarak böyle bi trade yaparsa taraflardan biri Rose - CDR'dı sanırım, Rose sahibi aptallık etmiş olur ama ben ağzımı açmazdım veto falan da etmezdim, ama sen rankleri yakın olabilir diye savundum. Doğrudur, trade olayına bakışımız çok farklı, ben seneye alternatif bi lig kurucam 2 tarafın da başı ağrımıycak o zaman, cidden gereksiz huzurumuz kaçmamış olur, isteyenler 2 tarafta da oynar seni de beklerim çünkü severim seni, zaten Yiğit'le Sercan'la da çok dalaşıyorum ama bakma arada geliyo bana öyle biliyosun.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Al karıştırdıkça örnekler çoğalıyo bakalım bunu beğenicek misin Holy'nin dediğine göre overall ranklere bakılarak oyuncuları değerlendirmemiz gerekiyor; Chris Andersen rank 84 Russell Westbrook 82 Nasıl trade? Chris Kaman 97 Varejao 68 demekki Kaman verip Varejao alsam baya kardayım. Böyle 2-3 değil 50 tane bulurum istersem.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Eskişehir gazisiyim, yarın konuşalım beyler. Dengeleri bozmayan bir karar veririz yemeyin lan birbirinizi ahah
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben ligin mevcut durumunda altta kalmis, playoffa gitmicek olan takimlardaki iyi adamlarin playoff oynicak takimlara transferini destekliyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 İsim vermeden konuşun lan, trade den çok benim adım geçmiş. Trade olayıda ne avg ne de overall rank`e bakıyor, tamamen duygusal benim için. Ayrıca roy`u aldığıma da pişman olmak üzereyim, 11 maç yoktu zaten bamya.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben bu takası vetoluyorum. denge falan yok takasta. amare su anda sezonun en formda zamanını yaşıyo. butlerda takas sora iyice kendini buldu. hibbert kim yahu? granger ztn her zaman istikrarlı bi adam olmustu. hibbert yerine bogut yada lee falan gibi bi ust kademe uzun olsa takas dengeli olabilr ama su haliyle benden veto.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 rlx avantajlı görünüyor ama holy ye tamamsa sorun yok bence
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Hmm, yeni trade miş, Al eskisi gibi olsa daha denk olurdu, sanki son zamanlarda kötü gibi o. Bana da trade atın bari.
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lol benim takasımı başkası yapsa ben vetolardım mesela. herkesin kriteri farklı demek ki. saygın düz mantık olmaktan vazgeç artık. ben rankler DE bir kriterdir diyorum. Tek kriterdir demedim, demem de. Sen ise bir çok konuşmamızda rankleri sallamamamız gerektiğini ifade ettiğin için katılmıyorum sana.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bence çok sıkıntı yok tradede, onay direk. Holiday'ı işin dışında tutarsak(ilk 5 çıkıyo belli de olmaz potansiyeli var ama incosistent tabi) Yiğit daha karlı gözüküyor ama alan memnun veren memnunsa bana bok yemek düşer, arada öyle veto edilicek kadar fark yok sonuçta.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bak diyorum ki sana overall ranklere bakarak(kriterim bu diyosun yukarda örneklediğim gibi 50 tane örnek veririm), burda trade konusunda en esnek adam benim, her tradein altına bak benim onayım var hiç bi tradei de vetolamadım.
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 rankler bir kriterdir ve asıl dikkat edilmesi gereken de overall ranklerdir. bunu yaparken çünkü takıma o güne kadar yaptığı toplam katkıyı göz önünde bulundurmuş olursun. iyi bir nba takipçisi de hangi oyuncuların sezon içinde uzun sakatlık geçirip geçirmediğini ve bunların ranklerine nasıl etki edeceğini bilir. ben takas konusunda açık bir adam değilim anlaşıldığı üzere. benim için takasın amacı şöyle açıklanabilir; örneğin her hafta 3ptm istatistiğini kazanan bir takım var. Bu takım her hafta rahat rahat 20-30 farklarla kazanıyor bunu. Ama Rebo istatistiğini de her hafta kaybediyor. Bu adam 3ptm sağlayan adamlarından vazgeçerek Rebo sağlayan bir adam alır. Veya bu takasın içinde yan oyuncular da yer alabilir. Ancak bu dengeyi sağlamak çok zordur. Form grafikleri, rankleri, takımlarının durumu, kişisel durumları, gelecek maçlarda takımı kötü etkileyebilecek özellikleri (mesela Artest, Rasheed, S.Jack gibi adamların kişiliklerine bağlı olarak verdikleri zararlar) gibi etkenler bir araya getirilir. Bunlar arasında bir denge sağlanır. Tabi bu kadar kriter arasında dengeyi sağlamak çok zor olacağı için takas nadiren denk olur. Ha denk olmadığını bariz gördüğüm halde bana atılan takasları da kabul ederim gayet. Sizin kriterleriniz farklı olabilir ve geçirebilirsiniz takası. Sevinirim tabi buna. Örneğin bence bu sezon benim takımıma en büyük katkı sağlayan takas ginobili, dalembert alıp; marion, brewer vermemdi. Bu takasa ben kesinlikle onay vermezdim. Marion Dallas'ta hiç bir zaman eski Marion gibi olamayacağını gösteriyordu. Utah da Brewer'i eskisinden daha az kullanıyordu. Ginobili ise sakatlıktan yeni çıkmıştı. Dalembert ise riskliydi ama sonuçta Sixers'ın ilk 5 pivotuydu. Bu takas sayesinde ligin dibinden kurtuldum bence. Denk olmayan bir takasın ligin dengelerini ne kadar etkilediği de ortada.
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ya ligdeki dengelerden banane, ben her yaptığım takasla takımımı güçlendirmeye bakarım iyiyle kötünün savaşı mı lan bu force a denge getireyim. Eğer herkes senin gibi düşünürse işte ligde takas olmaz, kendi takas yapmadığı gibi milleti de baltalamak için veto tuşunu kırar.
Öne çıkan mesajlar