Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni trade eşit görünüyor drama nın 3 sayı kazancı var k-martın rebo bence olur

bu arada rlx bakmıyor musun artık oyuna bi trade yolladım cevap bekliyorum geçen gün de 2 gün falan durdu kadronu da düzenlemiyor gibisin bi ses ver haydi aman kopma kaldı 2 hafta :)
Mesaj tarihi:
İsteyen istediğini desin yahu trade de sıkıntı yok, rank 5 adam veriyorum sonuçta, Horford - Roy geçiyosa bu hayli hayli geçicek.
Mesaj tarihi:
0.7 turnover , 1.2 blok, 1.1 ast, 2 3lük veriyorum,
4.7 sayı , 3.6 rebo, 0.2 steal alıyorum.

Kısaca 3lükle blok yerine sayı rebo alıyorum.
Mesaj tarihi:
Bu takasın aynısını başka biri yapsaydı eminim ki veto edicektin.

Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum, eğlence için oynadığımız oyunda yaptığın hırsa da bir anlam veremiyorum.
Mesaj tarihi:
Yahu Yiğitçim, sizin takasın ben inanılmaz dengesiz olduğunu düşünüyodum ki hala öyle düşünüyorum ona rağmen vetolamadım takası, ben peşkeş olmadığı sürece hiç bi takası vetolamadım, vetolamıycam da(hatta sormadım mı sana Sercan'a kıyak için mi yapıyosun diye, sen de yok hayır bana yararı olacağını düşünüyorum dedin, ben de samimiyetine inandım), bana göre 2 taraf anlaşıyosa takas geçer bu kadar.
Sen de yap takasını dedidiğim gibi bi saçmalık yoksa inan bana burda 10 kişi vetolasın Sinan'la bakıcaz geçiricez takası rahat ol.
Mesaj tarihi:
Sinan'la bakıcaz geçiricez olayına karşıyım işte ben.

Bu ligde oynayan diğer insanların oylarıyla vetolanırken neden böyle bir işe kalkışıyorsun anlayamıyorum.

Sinan'la ikiniz oynayın o zaman seneye?
Mesaj tarihi:
Sinan bakıyor şu an takaslara makul olduğunu geçiricek bana da soruyor arada ama ben ne dersem diyim söz hakkı onun.
Herkes söz hakkını kullansın zaten kullanmasın demiyoruz ki, ama Horford Roy takasından daha dengeli bu takas işte yazdım yukarda istatistikleri nesini dengesiz buldun?
Mesaj tarihi:
Form durumları mesela?
Hibbert'ın o rakamları bulmasının sebebi sezon boyu indiana'nın pivot bölgesinde sakatlık sıkıntısı çekmesi. Kötü oyuncu demiyorum ama o rakamları da haketmediğini görebilir herkes.
Bunun yanında Caron Butler takas sonrası yeni yeni alışıyor takımına ve performansı yükselerek ilerliyor. Üstelik Dallas'ın en önemli skorerlerinden Terry sakat durumda ve Butler'ın daha çok top kullanması söz konusu. O da rakamlarını katlayarak arttıracak. Terry döndüğünde bile takımda en çok top kullanan ikinci isim olmaya devam edecek.

Horford - Roy takasını da takımımın şu anki durumuna bakıp işe yarayıp yaramadığını görebilirsin sanırım. Asistlerim hayvan gibi, reboları kaybediyordum. Artık kazanıyorum. Ligin dibini görmüş takımı Play-off potasına soktum. Sen ne kadar hatalı takaslarım olduğunu düşünsen de bir işe yaramışlar demek ki değil mi?

Ek olarak : Horford'un season rank'i 20, Roy'un 58.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur bu sefer.
Mesaj tarihi:
Çok güzel o zaman varsayım üzerine konuşalım, şu anda Murphy'nin shutdown dedikoduları var Indıana sezonu kapadığı için Hibbert 35+ üzeri dakka alıcak şu anki istatistiklerini katlıycak diyim o zaman ben de tradei savunmak için.
İşte zaten bunun için komisyonere geçirdi takas işini Sinan, herkes kafasına göre vetoya basıyo aynı senin şu an yaptığın gibi haklı bi veto sebebin yok çünkü rakamlar ortada, ne alıp ne verdiğim ortada.
Sen hala ranklere takıl rank örneğini de senin için verdim zaten rank 5 + 121 verip rank 72 + 37 adam alıyorum noldu rankçi başı ilk senin onaylaman gerekirdi tradei.
Mesaj tarihi:
ne 5'i ahah rüya mı görüyorsun?

rankçi başı olarak onaylamıyorum evet. verdiğin adamların rankleri 28 87 aldıkların 62 23. yine sen kardasın.

ayrıca madem varsayımları konuşmuyoruz form durumları eşitken CDR - Duhon takası da mantıklı sana göre? kendinle çelişiyorsun.
  • Yeni Oluştur...