Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O zaman zevki nerde?
Herkes kendince takımına faydalı olanı yapmaya çalışmalı ki zevki çıksın, buy low sell high mevzusu yani, ha bazen hakkaten kafa kafaya 2 tarafında ihtiyaçlarına göre tradeler de olabiliyor.
Geçen başka bi ligde Hibbert - Duhon yaptım aste çok ihtiyacım vardı, adama da blok lazımdı bence baya kafa kafaya.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir bahtsız ve cenabetim ben ya.
Mo sakatlandığı günün ertesinde delonte west aldım. Daha herif bir maç bile katkı sağlamadan parmağını kırdı. Şimdi Gibson ilk 5 başlayacakmış, bunu da aldım. Bu da sakatlanırsa Mike Brown nuke atıcak evime.
Mesaj tarihi:
takımın adı chicago ama sacramento temam vardı, k. martin, udrih, nocioni, jason thompson ve hawes. şimdi sadece hawes kaldı geriye :(, k. martin şerefsizini sadece 1 hafta kullanabildim ya keşke bekleseydim droplamayıp neyse rastgele.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Aynı takımdan o kadar oyuncu tutmak zaten saçmalık.
Bullet da hala sakat adam kovalıyo playouta hazırlık yapıyo.

Çok hata yaptım bu sezon, yani gençlere örnek olabilecek bir fantasy profilim olsa da hiç huyum olmadığı halde duygusal yaklaşarak oyuncularımı droplamaya korktum(EGOOO), şimdi zaten sakatlardan başımı kaldıramıyorum değişik bir formül geliştirdim sakatları sahipleniyorum.Tyson Chandler dönüyor ayrıca bu hafta, iyi oynarsa pivot açığımı kapatabilir Amar'e'yi de takaslayabilirim bu sayede.Ha ama play-off yapar mıyım.Nah yaparım.
  • Yeni Oluştur...