Pha Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 O zaman zevki nerde? Herkes kendince takımına faydalı olanı yapmaya çalışmalı ki zevki çıksın, buy low sell high mevzusu yani, ha bazen hakkaten kafa kafaya 2 tarafında ihtiyaçlarına göre tradeler de olabiliyor. Geçen başka bi ligde Hibbert - Duhon yaptım aste çok ihtiyacım vardı, adama da blok lazımdı bence baya kafa kafaya.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Nasıl bir bahtsız ve cenabetim ben ya. Mo sakatlandığı günün ertesinde delonte west aldım. Daha herif bir maç bile katkı sağlamadan parmağını kırdı. Şimdi Gibson ilk 5 başlayacakmış, bunu da aldım. Bu da sakatlanırsa Mike Brown nuke atıcak evime.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Redd sezonu kapattı Griffin sezonu kapattı Doğru düzgün oynayan yegane adamım Mo da büyük ihtimal ameliyat olacak, GG
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Askerde olmam takımıma yaramış.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Üşüyoruz roy reis, 1 hafta daha yoksun, üzüyosun bizi.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Gülmek için hafta sonunu bekliyorum.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 benimle oynadığın hafta olmaması da daha bir ironik :P
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sözleşmede seninle oynadığım maçlarda oynatmamak vardı, diğerleri anlamasın diye sakatlık ayağına yatıyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 udrih'i 0 17dk'da 0 sayı ve bilmemkaç bin takım tarafından droplandığını görünce gaza gelip salladım ben de ama sonradan pişman oldum biraz. kapın gayri.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adam evans yokken ilk5 başlamış ya sansıma bak ya, neyse yine patlar yakında
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 takımın adı chicago ama sacramento temam vardı, k. martin, udrih, nocioni, jason thompson ve hawes. şimdi sadece hawes kaldı geriye :(, k. martin şerefsizini sadece 1 hafta kullanabildim ya keşke bekleseydim droplamayıp neyse rastgele.
Pha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Aynı takımdan o kadar oyuncu tutmak zaten saçmalık. Bullet da hala sakat adam kovalıyo playouta hazırlık yapıyo.
Pha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Abavvv, ben bunu nasıl atlamışım ya, sen ne akla hizmet dropladın ki kevin martin'i Sliph ahah.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 daha lig başlar başlamaz sakatlandı işte, ameliyat sonrası min. 3 ay olmayacak yazınca analizde delirip dropladım ama 2 ayda dönmüş.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Pha said: Aynı takımdan o kadar oyuncu tutmak zaten saçmalık. Bullet da hala sakat adam kovalıyo playouta hazırlık yapıyo. Çok hata yaptım bu sezon, yani gençlere örnek olabilecek bir fantasy profilim olsa da hiç huyum olmadığı halde duygusal yaklaşarak oyuncularımı droplamaya korktum(EGOOO), şimdi zaten sakatlardan başımı kaldıramıyorum değişik bir formül geliştirdim sakatları sahipleniyorum.Tyson Chandler dönüyor ayrıca bu hafta, iyi oynarsa pivot açığımı kapatabilir Amar'e'yi de takaslayabilirim bu sayede.Ha ama play-off yapar mıyım.Nah yaparım.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu hafta muhteşem bir kapışmaya ev sahipliği yapıyor ligimiz. sondan 1. bulletride'la sondan 2. mokoko'nun kapışmasını izlemek için bizden ayrılmayın.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Pha said: Abavvv, ben bunu nasıl atlamışım ya, sen ne akla hizmet dropladın ki kevin martin'i Sliph ahah. trade le benden aldın ya
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 perkins yokları oynuyor ya ah biendrisim benim nerdesin :( ama ceyar smithle beraber ilk kez aldığım verdiğimden daha fazla katkı sağlayacak (inş)
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Saygın'a YARGI'nın çekici vurdu. Ouch ;)
Pha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ancak 3 günlük haftada yenebilirdin zaten öyle de oldu.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Seninkiler 3 gün benimkiler 7 gün mü oynadı :P
Öne çıkan mesajlar