Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu ben oyunu yeni başlayan adamlara hep destek oluyorum, sen gidip benim IL adamımı almışsın bunun cezası bi hafta bütün oyuncuların benche çekilir ama gözünden kaçmış olabilir dedik anlayış gösterdik benim de bi kaybım yoktu sonuçta, ama sen geldin daha 2 günlük adamken şurda bu nasıl trade harharhar diye saldırdın, basıcaksın rejecte oturucaksın yerine eğer tradei beğenmediysen bu kadar.
Hayır, ağız tadıyla oyun oynayalım diyoruz adamı çileden çıkartıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Kusura bakarım arkadaş, anlamayıp etmeden, okumadan basketboldan anlamıyorsun diyemezsin sen bana, biraz daha özen göster bundan sonra yazdıklarına.
Mesaj tarihi:
yahu bu ne kompleks. ozur diledim daha napıyım yani. hayır profesor falan mısın basketbolda anlamadım ki. ben haksız olduğumu anladım soledim kusura bakma dedim hala daha uzatıosun tartışmayı. mukemmel basketbol bilgin var. herşeyin en iyisini gerçekten sen biliosun. oldu mu şimdi istediğin gibi?
Mesaj tarihi:
makeitreal said:

BulletRide said:

Bargnani 15 üzeri sayı,2 civarı üçlük,1 küsür blok.%50 fg %89 ft.Çok da top kaybetmiyor.

Rebound pozisyonuna göre az, ama idare eder.Asist beklenmeyen bir pozisyonda oynuyor.

Aa Nowtizki'nin 1 gömlek altını tarif ettim sjdf.O 1 gömleği telafi edecek adam da Chalmers değil bence.Benden veto

Sonuna kadar katılıyorum. Nowitzki ikisinin toplamından daha çok sayı + reb yapıyodur, daha az top kaybı yapıyodur. Chalmers yerine şöyle 7-8 asist ortalamasıyla oynayan bir adam olsa anca dengelenir. Benden de veto.

abicim bu mesaj mıdır sana delilercesine koyan şey? Eğer "delilercesine saldırmak" buysa, anlayışımız oldukça farklı. Herkes yorumunu yaparken ben de ekleyiverdim mesajımı.Jamison konusuna gelince, o zamanlar benim IL'den bile haberim yoktu. Hata yaptım, anında bıraktım. Ha, rahatlayacaksan çekeyim bütün takımı bench'e istediğin kadar. Bi de şu benim yeni başlama muhabbetimin arkasına daha ne kadar saklanıcaksın çok merak ediyorum. Abi dünyanın en saçma trade'lerini teklif eden sensin, pişkinlik yapan sensin, ben cevap verince 2 günlük adam reröreröre..

Hayır işin en komik tarafı ben tamamen seni destekleyen bir cümle yazmışım oraya, alakasız,gereksiz ve saçma bir şekilde bana saldırıyosun.
Mesaj tarihi:
Sen burda 2 dakika özen gösterip yazılanları okamadan bana giydiriyosun ben kompleksli oluyorum öyle mi?
Ben de bişey demedim zaten daha dikkatli davran dedim bundan sonra.
Mesaj tarihi:
Yeni başlama muhabbetini seni destekleyeci şekilde ileri sürüyorum ben, kastım bu quoteladığın msg değildi, benim sana teklif ettiğim tradelere yorumun 1-2 postun var, ara biraz eminim bulacaksın, kastettiğim o msgların.

Ya arkadaş ben de seni destekliyorum işte ben sana nerde saldırdım, cdrla rose rankleri aynı olsa da takas edilmez, Dylan'da daha oyun mekaniklerini öğrenmeden takas falan yapamaz dedim, senin teklif ettiğin takasları da gördük Holy'e, senin yaptığın mantıklı teklif bizimki pişkinlik öyle mi oldu şimdi yeğen?ahah.
Mesaj tarihi:
makeitreal said:

k-mart sen niye böylesin be babeko?

hayır ciddi desen değil, komik desen değil. lan bu adam sonuncu kesin çakmıyodur, belki kabul eder vs.

felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap istedin. daha önce de aynı saçmalık seviyesinde noah'ı istemiştin. zaten direk reddediyorum da sorunun kökenine inmek istedim.

bu arada millsap'i tamamiyle gözden çıkarmış durumdayım. gelecek mantıklı, az komik tekliflere sonuna kadar açığım.

dayıcığım;

sanırım bu kastettiğin mesajım. işte burda empati devreye girsin istiyorum. ben sana yapsam bu teklifi sen ne cevap verirdin onu merak ediyorum. ha pişkinlik dediğim kısım: "Ne biliyim la sonuncusun ya kekosun zanettim adam duayen çıktı işe bak. " budur. Umarım bunun pişkinlik olmadığı hakkında iddialarda bulunmayacaksın. Net pişkinlik çünkü.

Ayrıca , " Dylan sen oyunu öğrenene kadar senle takas falan yapılmaz zaten de bakalım Holy'den önce çözebilecek misin?3 senedir kafa patlatıyo hala kavrayamadı. " ile "Dylan'da daha oyun mekaniklerini öğrenmeden takas falan yapamaz dedim" arasında irice bir fark var.

Oyunun mekanikleri falan da bambaşkaymış ayrıca. Şu an oynadığım başka NBA fantasy oyunları da var, ordan gözlemlediğim adamları alıyorum, takas yapıyorum vs.

Daha fazla uzatmanın alemi yok bence. Yine de senin tercihin. Belki ileride ben seni destekleyici bir mesaj daha yazarım, sen de "yeaaa senle takas yapılmaz zaten yeaa" diye cevaplarsın, işte o zaman devam ederiz. Neyse dayıcığım, maç başlıyor, ben kaçar. Kendine iyi davran.
Mesaj tarihi:
ha ayrıca o takası ben de yapmam, yapılırsa veto etmem sadece çünkü CDR yeni yeni kendini gösterebilen bir adam, Rose geçen yılın çaylağı seçilerek beklentileri hayvani yükseltmiş, sonra düşüşe geçmiş bir adam. Bu sene de son 1-2 haftadan önce takımın bütün kimyasını bozacak gibi oynuyordu ama sihirli değnek mi değdi nolduysa adam düzeldi.

Rose'un sahibi zaten oyunu biliyorsa bunları düşünecektir. Ben sadece (geçmişteki sakatlıkları kenara bırakarak tabi) vetolama konusunda ilk kriter ranktir diyorum. Rose - CDR takasını da ben vetolamam, çünkü abartı bir kazanç yok ortada. Rose'un sahibi nasıl bir düşünceyle kabul ediyorsa hak vermeye çalışırım.

Raymond Felton
Mario Chalmers
Danny Granger
Andrea Bargnani
Roy Hibbert
[ View Trade ]
Jason Richardson
Kevin Garnett
Brendan Haywood
Dirk Nowitzki

Bu yukarıdaki da senin daha önce yapmaya çalıştığın takas. Ne olur burada bilenler olarak söyleyin, bu takas mı mantıklıydı sizce? Ben bu takasa direk veto bastım ki rankler arasında çok da uçurum yoktu bu takas teklif edildiğinde. Rankler her şey değil, ama en önemli kriterdir fantasyde. 3 değil 13 sene geçse de bu böyle olmaya devam edecek. istatistik üzerine kurulu bir oyun oynarken istatistiğin ilk kriter olmasının nesi saçma geliyor size anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Ha şu son 3 takasa gelince, diğer ikisi gayet normal ama marion vs chalmers nedir be abi? Hangi akla mantığa oturttunuz bu takası allah aşkına?
Mesaj tarihi:
Beyler şöyle bir uygulamaya gidiyoruz, pending trade'leri yazıcam ben buraya, sizler de kabul/veto yazacaksınız.Birkaç veto yüzünden balanced tradeler gerçekleşmeyebiliyor.Khala'nın accounttan yaparım ben ayarlamaları vetolanması gereken tradeler kabul olursa falan kadrolara tekrar atarım adamları.

Hem tartışırız dengelerini, statlarını falan.Yok kıl yok tüy trade olmuyor adam gibi, anca 100+ ranked adamlar için falan dönüyor.
Mesaj tarihi:
ben gordon, josh howard sene basından beri sakat. artest,carmelo,chandler bu hafta nerdeyse maç yapmadılar. howard zaten yokları oynuo 2 3 haftadır. lan ne şanssız adammışım be.
Mesaj tarihi:
Howard zaten injury prone, bişey beklemen hatta arada 1 hafta extra işler yaparsa yapar yoksa verimli değil.
Nazr Chandler'dan iyi bu sene, tamam ofansı kısıtlı anladıkta hiç bi istatiğe katkısı yok, Cp3le oynarken hiç olmazsa 10 10 1.5 falan oynardı.
  • Yeni Oluştur...