Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Evet IL ' im yalama oldu ilk sefer acemiliğine geldi. Son kez editliyorum yiğit, valla söz bi daha editlemicem asdasd IL : TMac.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eagle_dnz said: IL: francisco garcia ben sakat oyuncuları yazıyoruz zannettim...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 editliyorum il-kevin garnett bir soru: sadece buraya mı yazıyorum "il" yoksa orada da birşey yapıyor muyuz cant cut list te olan oyuncunun olayı ne bi de edit: yeniler için yapılması gereken şeyleri, bir kaç püf noktayı, maç günleri nasıl olacak falan açıklasanız iyi olur aslında bi kaç ipucu verseniz
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bizim saatimizle, pazardan pazara, 1 haftalık toplam istatistiklere göre lig maçlarının sonuçları belirlenecek. Tavsiyem, pazar akşamından, bir haftalık kadrolarını kurman, sonra sakatlık ya da formsuzluğa göre, yine bizim saatimize göre, maç günü değiştirebilirsin istemediğin oyuncularını. BN (bench) de olan oyuncularından katkı almayacaksın, ona göre yap takımını. IL yi buraya yazman yeterli.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 teşekkürler açıklamalar için yardımcı oldun il yazdım yine yazıyorum "KG" peki beşteki oyuncum maç içinde sakatlanırsa benchten katkı olmuyor mu yine de
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yok olmuyor. Bizdeki bn yi maçlık değil de, günlük olarak düşün. Ertisi gün görüp manuel olarak değiştiriyoruz sakatlanan oyuncuyu.
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: Evet IL ' im yalama oldu ilk sefer acemiliğine geldi. Son kez editliyorum yiğit, valla söz bi daha editlemicem asdasd IL : TMac. TMAC il olamıyor malesef sakatlığı belirli olduğu için drafttan önce
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 khala said: Khelben said: Evet IL ' im yalama oldu ilk sefer acemiliğine geldi. Son kez editliyorum yiğit, valla söz bi daha editlemicem asdasd IL : TMac. TMAC il olamıyor malesef sakatlığı belirli olduğu için drafttan önce a pardon kuralı bilmiyodum. o zaman kobe kalsın ya. ölür mölür. IL : Kobe
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 6-7 kişi takımlarını hazırlamamış daha, yarın başlıyor.
khala Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Sinan geçmiş olsun kanka, Griffin 6 hafta yokmuş.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 IL te bulunan oyuncu tradede kullanılırsa noluyor peki yiğit?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Oyuncu çekme cezası alan adama. Gerçi Yiğit e sormuşsun ama, olsun belki bende tatmin ederim.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 etmez misin hehe. yiğit online dır sandım. oyuncu çekme cezası nasıl oluyor anlamadım?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oy oy ben zaten yanlış anlamışım, benim cevabım, senin il ni başkası alırsa ne olur? sorusuna.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hay anasini bi adamim daha sakatlanmis.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 khala said: Sinan geçmiş olsun kanka, Griffin 6 hafta yokmuş. Çaylak duvarına tosladı sezon başlamadan herif.Sakatlandığı pozisyon da tam cenabetlik.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bu arada Yahoo'da çok sevindirici bir gelişme olmuş bu sezon. Maçlar oynanırken oyuncunun kazandığı istatistiklere göre anında hesaplanıp match-up sayfası güncelleniyor. Bir şut girdiğinde skorlar değişiyor falan eğlenceli olmuş :) 2 sene önce ertesi gün saat 12'den önce girilmezdi istatistikler.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Yiğit o vardı da paralıydı, beleş yapmışlar artık. Bu arada Dylan adlı arkadaş benim Jamison'a çökmüş, heralde anlamadı kuralı o yüzden bi yaptırım uygulanmasın bence bu defa.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 il de ki adamımızı deiştirebiliomuyuz sezon içinde?
Öne çıkan mesajlar