Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
editliyorum il-kevin garnett

bir soru:
sadece buraya mı yazıyorum "il" yoksa orada da birşey yapıyor muyuz cant cut list te olan oyuncunun olayı ne bi de

edit: yeniler için yapılması gereken şeyleri, bir kaç püf noktayı, maç günleri nasıl olacak falan açıklasanız iyi olur aslında bi kaç ipucu verseniz
Mesaj tarihi:
Bizim saatimizle, pazardan pazara, 1 haftalık toplam istatistiklere göre lig maçlarının sonuçları belirlenecek. Tavsiyem, pazar akşamından, bir haftalık kadrolarını kurman, sonra sakatlık ya da formsuzluğa göre, yine bizim saatimize göre, maç günü değiştirebilirsin istemediğin oyuncularını. BN (bench) de olan oyuncularından katkı almayacaksın, ona göre yap takımını.

IL yi buraya yazman yeterli.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Evet IL ' im yalama oldu ilk sefer acemiliğine geldi. Son kez editliyorum yiğit, valla söz bi daha editlemicem asdasd

IL : TMac.

TMAC il olamıyor malesef sakatlığı belirli olduğu için drafttan önce
Mesaj tarihi:
khala said:

Khelben said:

Evet IL ' im yalama oldu ilk sefer acemiliğine geldi. Son kez editliyorum yiğit, valla söz bi daha editlemicem asdasd

IL : TMac.

TMAC il olamıyor malesef sakatlığı belirli olduğu için drafttan önce

a pardon kuralı bilmiyodum. o zaman kobe kalsın ya. ölür mölür.

IL : Kobe
Mesaj tarihi:
Bu arada Yahoo'da çok sevindirici bir gelişme olmuş bu sezon. Maçlar oynanırken oyuncunun kazandığı istatistiklere göre anında hesaplanıp match-up sayfası güncelleniyor. Bir şut girdiğinde skorlar değişiyor falan eğlenceli olmuş :)
2 sene önce ertesi gün saat 12'den önce girilmezdi istatistikler.
Mesaj tarihi:
Yiğit o vardı da paralıydı, beleş yapmışlar artık.
Bu arada Dylan adlı arkadaş benim Jamison'a çökmüş, heralde anlamadı kuralı o yüzden bi yaptırım uygulanmasın bence bu defa.
  • Yeni Oluştur...