Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saygın:
O zaman şöyle yapalım
CDR şu an 50 rank yukarda
Derrick Rose'dan
Rose kimdeyse Rose'u talep ediyorum
Ranklere göre ağır karda çünkü
Yiğit:
adam kabul ederse bence gayet mantıklı
Mesaj tarihi:
2-3 hafta öncesine kadar dediğim gibiydi Yiğit.
Şu anda da 10 fark var mantıklı trade diyosun, Rose kimdeyse istiyorum arkadaş Cdr vercem aynı rankdeler.
Mesaj tarihi:
asfsdfsdf adamın insiyatifinde olan bir olay bu. vetolanacak bir takas değil onu anlatmaya çalışıyorum. benim kadromdan da eşit rankte adam bul seç, ihtiyacım olan statları veriyorsan kabul ederim gayet net.
Mesaj tarihi:
Olm nasıl değil bunu nasıl anlayamıyorsun ya CDR'la Rose'un upsideı bir mi?
CDR'ın tüm sezon Yi'nin de gelmesiyle beraber böyle oynayabileceğini ön görebiliyor musun?
Ama Rose'un en kötü hali heralde şu anda.
Mesaj tarihi:
peki bana bu sezon rashard lewis, vince carter, dwight howard, mehmet okur gibi adamların yaklaşık 50 rank düşmelerini açıkla? herkes her an formda olmak zorunda değil ki.
rose'un formunun çıkışta olduğunu görüyorsa sahibi zaten kabul etmez böyle bir takası ama adamın insiyatifindedir sen niye kabul ettin diyemezsin belki rose'u sevmiyor ya da yine kötü oynayacağını düşünüyordur. böyle bir takası vetolamam diyorum ben sadece, sen adam bana rose'u versin diyosun =)
Mesaj tarihi:

rose'un sahibi geldi.

Rose'cuğumu vermeyeceğim gayet net zaten söylemeye bile gerek yok ta, şu rank olayının bu kadar ciddiye alınması garip.Abi o sadece istatistiksel bir fikir verir bize, referans noktasıdır. Adamın aldığı süre, takımındaki rolü, sakatlığı ya da sakatlanma potansiyeli ve daha bir sürü incelenmesi gereken nokta var. Yani rank muhabbeti, bize adamın şu ana kadar oynadığı maçlar hakkında bir şeyler söyler. Geleceği çok net yorumlatmaz.

CDR - Rose takasını veto etmem diyorsun öyle mi şimdi? Cizız.
Mesaj tarihi:
bi dakka cdr dediğiniz adam chris-douglas fakşit değil mi? abi iyimisiniz rose la cdr yi karşılaştırıosunuz falan? istiosa cdr'nin ranki 1 olsun ben max hinrich i veririm cdr ye.
Mesaj tarihi:
Dylan sen oyunu öğrenene kadar senle takas falan yapılmaz zaten de bakalım Holy'den önce çözebilecek misin?3 senedir kafa patlatıyo hala kavrayamadı.
Mesaj tarihi:
abi dylan a demişsinki oyunu ogrenememişsin. adamın sana karşı dediği tek şey rose u cdr ye bırakmam. burdan anladığımda sen cdr ye rose u takaslarsın. eğer yanlış anladıysam açıkla editlerim ztn msjımı en kotu.
Mesaj tarihi:
babacan, zamanında felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap teklif etmişsin. sorunca da "Ne biliyim la sonuncusun ya kekosun zanettim adam duayen çıktı işe bak. " demişsin. Hayır bu mantıkta bi adam, nası gelip te senle takas yapılmaz falan diyebiliyor çok ilginç. Bi de tutturmuş oyunu öğrenene kadar vs. Yahu bi kere yanlışlıkla jamison'u aldım, bıraktım hemen sonra. Bi de IL ' i geç belirttim. Acemiliğim budur yani. Ayrıca hafifcecik okusan yukarıyı, seni destekliyorum orda ben. Nedir bu artistlik hevesi anlayamadım ki..
Mesaj tarihi:
Mokoko, bizim Yiğitle tartıştığımız bi konu var Yiğit ranklere çok takılıyor ben de diyorum tamam önemli ama bu kadar takılma, cdr - rose muhabbeti de ordan çıktı, bundan 2-3 hafta öncesine kadar 40-50 rank öndeydi cdr rose'da şimdi de rose 10 rank falan önde ben de dedim ki rankler bu kadar önemliyse cdr-rose birebir takaslanır, o da evet bana göre mantıklı dedi, ben de karşı çıkıyorum yani senin anladığının tam tersi.
  • Yeni Oluştur...