Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok bence yeni giren 1. girsin. acemi falan ya :) ha ama diyosan ben hakettim o birinciliği. neden olmasın.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 acemi dediklerimiz liderliğe oynuyo lan! isyanım var!
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 SAKSI DEĞİLİM BEN! EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 o zaman draft hakkı falan da işlesin bu sezonki tradelerde
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi onun kaydını tutmak zor yalnız yiğit de askerde zaten o yüzden bullet kayıtları tutmaya gönüllü olursa ben varım =)
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bu sene olmaz aga o iş baştan söylenmesi lazımdı. Önümüzdeki seneden itibaren herkes isterse yaparız.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bu sene böyle gidecek, seneye Keeper ve Money usulü yaparız herkese uyarsa.Gerçi seneye askerde olurum ben sanırım ama bakalım.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Division sistemi de güzel, statları da arttırabiliriz.Yiğit'e önermiştim ama, klasik h2h 9 cat takılıyoruz senelerdir, biraz değişiklik yapalım.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Total transaction limiti kesin getirmemiz lazım.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Benim gibi fa delisi adamı baltalar ama getirelim bir limit seneye
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Saygın: O zaman şöyle yapalım CDR şu an 50 rank yukarda Derrick Rose'dan Rose kimdeyse Rose'u talep ediyorum Ranklere göre ağır karda çünkü Yiğit: adam kabul ederse bence gayet mantıklı
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tabi ranklere şu anda baktığımızda Derrick Rose 132, CDR 142 olduğunu yeni görüyorum :) edit : ki hala mantıklı bence takas.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2-3 hafta öncesine kadar dediğim gibiydi Yiğit. Şu anda da 10 fark var mantıklı trade diyosun, Rose kimdeyse istiyorum arkadaş Cdr vercem aynı rankdeler.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 asfsdfsdf adamın insiyatifinde olan bir olay bu. vetolanacak bir takas değil onu anlatmaya çalışıyorum. benim kadromdan da eşit rankte adam bul seç, ihtiyacım olan statları veriyorsan kabul ederim gayet net.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Olm nasıl değil bunu nasıl anlayamıyorsun ya CDR'la Rose'un upsideı bir mi? CDR'ın tüm sezon Yi'nin de gelmesiyle beraber böyle oynayabileceğini ön görebiliyor musun? Ama Rose'un en kötü hali heralde şu anda.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 peki bana bu sezon rashard lewis, vince carter, dwight howard, mehmet okur gibi adamların yaklaşık 50 rank düşmelerini açıkla? herkes her an formda olmak zorunda değil ki. rose'un formunun çıkışta olduğunu görüyorsa sahibi zaten kabul etmez böyle bir takası ama adamın insiyatifindedir sen niye kabul ettin diyemezsin belki rose'u sevmiyor ya da yine kötü oynayacağını düşünüyordur. böyle bir takası vetolamam diyorum ben sadece, sen adam bana rose'u versin diyosun =)
makeitreal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 rose'un sahibi geldi. Rose'cuğumu vermeyeceğim gayet net zaten söylemeye bile gerek yok ta, şu rank olayının bu kadar ciddiye alınması garip.Abi o sadece istatistiksel bir fikir verir bize, referans noktasıdır. Adamın aldığı süre, takımındaki rolü, sakatlığı ya da sakatlanma potansiyeli ve daha bir sürü incelenmesi gereken nokta var. Yani rank muhabbeti, bize adamın şu ana kadar oynadığı maçlar hakkında bir şeyler söyler. Geleceği çok net yorumlatmaz. CDR - Rose takasını veto etmem diyorsun öyle mi şimdi? Cizız.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bi dakka cdr dediğiniz adam chris-douglas fakşit değil mi? abi iyimisiniz rose la cdr yi karşılaştırıosunuz falan? istiosa cdr'nin ranki 1 olsun ben max hinrich i veririm cdr ye.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dylan sen oyunu öğrenene kadar senle takas falan yapılmaz zaten de bakalım Holy'den önce çözebilecek misin?3 senedir kafa patlatıyo hala kavrayamadı.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kusura bakmada abi eğer sen cdr'yle rose takaslanır diosan bu oyunu bırak sen basketboldan anlamıosun.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi dylan a demişsinki oyunu ogrenememişsin. adamın sana karşı dediği tek şey rose u cdr ye bırakmam. burdan anladığımda sen cdr ye rose u takaslarsın. eğer yanlış anladıysam açıkla editlerim ztn msjımı en kotu.
makeitreal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 babacan, zamanında felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap teklif etmişsin. sorunca da "Ne biliyim la sonuncusun ya kekosun zanettim adam duayen çıktı işe bak. " demişsin. Hayır bu mantıkta bi adam, nası gelip te senle takas yapılmaz falan diyebiliyor çok ilginç. Bi de tutturmuş oyunu öğrenene kadar vs. Yahu bi kere yanlışlıkla jamison'u aldım, bıraktım hemen sonra. Bi de IL ' i geç belirttim. Acemiliğim budur yani. Ayrıca hafifcecik okusan yukarıyı, seni destekliyorum orda ben. Nedir bu artistlik hevesi anlayamadım ki..
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mokoko, bizim Yiğitle tartıştığımız bi konu var Yiğit ranklere çok takılıyor ben de diyorum tamam önemli ama bu kadar takılma, cdr - rose muhabbeti de ordan çıktı, bundan 2-3 hafta öncesine kadar 40-50 rank öndeydi cdr rose'da şimdi de rose 10 rank falan önde ben de dedim ki rankler bu kadar önemliyse cdr-rose birebir takaslanır, o da evet bana göre mantıklı dedi, ben de karşı çıkıyorum yani senin anladığının tam tersi.
Öne çıkan mesajlar