Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ooo trade olmuş güzel sonuna kadar destek.
Helal Deniz rookie olmana rağmen iyi gidiyorsun Vince Carter hamleni saymazsak tabi eheh.
Mesaj tarihi:
bargnani yerine 2nd pick olsa, uygun olabilirdi.

Birde şimdi yeniden farkettim ki, ben bargnani yi hiç sevmiyorum, adam sadece sayı atıyor, oda istikrarsız. ya o kadar boyun var, çık bir 10 reb. al. bir blok yap, bir işe yara.
Mesaj tarihi:
bargnani dediğiniz adamın tek ozelliği 3luk atabilmesi ama ole cok sayı atan bi adam falan değil. reb asisst bişi yaptığıda yok. ortalama bi avrupalı pivot. chalmers da ortalama bi gard. yine hiçbi net ozelliği yok. yanında wade le beraber oynuo ondan bişiler yapıo arada. nowitzkiyse 2 sene falan once mvp olmus ligin 8 10 superstarından biri. bunları karşılaştırmak bile yersiz bence.
Mesaj tarihi:
Bargnani 15 üzeri sayı,2 civarı üçlük,1 küsür blok.%50 fg %89 ft.Çok da top kaybetmiyor.

Rebound pozisyonuna göre az, ama idare eder.Asist beklenmeyen bir pozisyonda oynuyor.

Aa Nowtizki'nin 1 gömlek altını tarif ettim sjdf.O 1 gömleği telafi edecek adam da Chalmers değil bence.Benden veto
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Bargnani 15 üzeri sayı,2 civarı üçlük,1 küsür blok.%50 fg %89 ft.Çok da top kaybetmiyor.

Rebound pozisyonuna göre az, ama idare eder.Asist beklenmeyen bir pozisyonda oynuyor.

Aa Nowtizki'nin 1 gömlek altını tarif ettim sjdf.O 1 gömleği telafi edecek adam da Chalmers değil bence.Benden veto

Sonuna kadar katılıyorum. Nowitzki ikisinin toplamından daha çok sayı + reb yapıyodur, daha az top kaybı yapıyodur. Chalmers yerine şöyle 7-8 asist ortalamasıyla oynayan bir adam olsa anca dengelenir. Benden de veto.
Mesaj tarihi:
Yok hadi tradei geçtim, konuşulanlara bakılırsa ben Bargnani yerine Dampier'i draft etmişim, bu adamı droplarım ama laf edenlerin hiç biri alamaz.
Mesaj tarihi:
ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri.

greg oden ve brewer isteyip
millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan?

azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun.
Mesaj tarihi:
FT yüzdesi yüksek olan bir centera sahip bir vatandaş varsa, mantıklı takas tekliflerine açığım.

edit : Bu arada takasın amacını hala bilmeyenler varsa açıym biraz sizler için.

Takas, kendi takımında her maç çok farklı kazanmanı sağlayacak bir istatistiği çok atan adamlardan vazgeçip, zayıf olduğun bir istatistikte iyi olan adamları almayı gerektirir. Bir çoğunuzun algıladığı gibi "adam kazıklamak" değildir takasın kelime anlamı.

Ben Center için teklif yapıyorum, benden Oden'ı isteyerek negotiate yapıyosunuz. Bu yüzden açıklama yapma gereği hissediyorum.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri.

greg oden ve brewer isteyip
millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan?

azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun.

Oden'ı ben alazam
  • Yeni Oluştur...