Pha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ooo trade olmuş güzel sonuna kadar destek. Helal Deniz rookie olmana rağmen iyi gidiyorsun Vince Carter hamleni saymazsak tabi eheh.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bargnani + chalmers a nowitzk verilir mi ya?? bu nası trade??
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İkisi de iyi adam, draft steal.Ama Nowtizki first pick adam, second+third pick olmalı değeri.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bargnani yerine 2nd pick olsa, uygun olabilirdi. Birde şimdi yeniden farkettim ki, ben bargnani yi hiç sevmiyorum, adam sadece sayı atıyor, oda istikrarsız. ya o kadar boyun var, çık bir 10 reb. al. bir blok yap, bir işe yara.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bargnani dediğiniz adamın tek ozelliği 3luk atabilmesi ama ole cok sayı atan bi adam falan değil. reb asisst bişi yaptığıda yok. ortalama bi avrupalı pivot. chalmers da ortalama bi gard. yine hiçbi net ozelliği yok. yanında wade le beraber oynuo ondan bişiler yapıo arada. nowitzkiyse 2 sene falan once mvp olmus ligin 8 10 superstarından biri. bunları karşılaştırmak bile yersiz bence.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bargnani 15 üzeri sayı,2 civarı üçlük,1 küsür blok.%50 fg %89 ft.Çok da top kaybetmiyor. Rebound pozisyonuna göre az, ama idare eder.Asist beklenmeyen bir pozisyonda oynuyor. Aa Nowtizki'nin 1 gömlek altını tarif ettim sjdf.O 1 gömleği telafi edecek adam da Chalmers değil bence.Benden veto
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 BulletRide said: Bargnani 15 üzeri sayı,2 civarı üçlük,1 küsür blok.%50 fg %89 ft.Çok da top kaybetmiyor. Rebound pozisyonuna göre az, ama idare eder.Asist beklenmeyen bir pozisyonda oynuyor. Aa Nowtizki'nin 1 gömlek altını tarif ettim sjdf.O 1 gömleği telafi edecek adam da Chalmers değil bence.Benden veto Sonuna kadar katılıyorum. Nowitzki ikisinin toplamından daha çok sayı + reb yapıyodur, daha az top kaybı yapıyodur. Chalmers yerine şöyle 7-8 asist ortalamasıyla oynayan bir adam olsa anca dengelenir. Benden de veto.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Müdür ben bu Bargnani'yi dropliyim ya baya kötü adammış.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Yok hadi tradei geçtim, konuşulanlara bakılırsa ben Bargnani yerine Dampier'i draft etmişim, bu adamı droplarım ama laf edenlerin hiç biri alamaz.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Yanında asist-reb yapan biri ile bana gönderebilirsin.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri. greg oden ve brewer isteyip millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan? azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun.
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kmart ve istanbul eagles ın takasında 1 gram denge yok inceleyin biraz
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 FT yüzdesi yüksek olan bir centera sahip bir vatandaş varsa, mantıklı takas tekliflerine açığım. edit : Bu arada takasın amacını hala bilmeyenler varsa açıym biraz sizler için. Takas, kendi takımında her maç çok farklı kazanmanı sağlayacak bir istatistiği çok atan adamlardan vazgeçip, zayıf olduğun bir istatistikte iyi olan adamları almayı gerektirir. Bir çoğunuzun algıladığı gibi "adam kazıklamak" değildir takasın kelime anlamı. Ben Center için teklif yapıyorum, benden Oden'ı isteyerek negotiate yapıyosunuz. Bu yüzden açıklama yapma gereği hissediyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Holy bana trade teklif et, ben çıkamadım işin içinden. fg,stl,3pt genel olarak ihtiyaçlarım.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Aldridge'in sakatlığından haber gelsin direk çökücem :) riske etmiyim dedim şimdi abuk subuk bi ameliyat haberi falan gelmesin =)
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuştum kendisiyle, day to day dedi. Houston`a karşı da oynamayabilirim, beni affet abi, sonraki maça söz dedi.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 görüşmelerde ilk adımı attım o zaman ben, söz sende :) 3pt benim de sıkıntım var o yüzden veremiyorum ama diğer ikisinden virdim sana
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Holy said: ben de afişe ediym bari saçma salak tradeleri. greg oden ve brewer isteyip millsap ve pietrus vermek hangi hayal dünyasında gerçekleşebilir sence dylan? azıcık adamların değeri hakkında fikir sahibi olmanız için "rank" diye bir sekme var. hadi hiç bilmiyorsunuz, bari ranklerden biraz fikir sahibi olun. Oden'ı ben alazam
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi center lazım center =D hala oden diyosunuz takımı satarım odeni satmam :P
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla tekliflere açığım, oden'a karşılık teklif yapıcaksanız geniş bir takas olur ancak. en az 2 center barındıranından
Öne çıkan mesajlar