mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aman abisi sensiz bu bolem korpe kalır. bunu bu bolume yapma.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Olm zaten kimse konuşmuyo 80630'un ligine girdim 2 günde bir 100 sayfalık topic bitiyor adamlar efsane geyik.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne yani bişi mi ima ediosun? dostum bi sorunun varsa garbajda çözelim. buralar dağılmasın.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Slip'in takım Sac Kings olmuş lan ahah.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Caron Butler'da herhangi bir update yok fakat bugünkü lineup'ta yer almıyor.Yine ne oldu bu herife, haberi olan var mı?
rLx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 c maggette de öyleydi ama don a bagladım durumunu napalım. bu arada takımımda herkes sorunlar yaşıyor çok mutsuzum. :(
Pha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Caron Butler(notes) missed Tuesday's game because of a sore right ankle and is questionable for Friday at this point.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hangi istatistik verebilirsin Drea? Beyler herkes şu trading blocku doldursa daha rahat ederiz, böyle tek tek sormaktansa yoksa biz trade falan yapamıycaz bu gidişle.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Benim takım öyle bir kaç istatistik üazerine kurulu değil, her şey az biraz var, bak sen, yap bir teklif.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 trading block ne olm, anneye anlatir gibi anlat sunlari sfds.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ahah bak Şükrü bizim lige gir alttaki menülede trading blocku görüceksin ordan hangi oyuncun trade e açık hangi mevkiden adam verebilirsin hangi istatistikten verebilirsin ve aynı şekilde ne arıyosun onları doldur, biri trade teklif edeceği zaman oraya bakar ona göre bişeyler düşünür.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ooo kralmis eyv, her stati koyuyorum, 3pt disinda hepsi lazim sfda.
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 k-mart sen niye böylesin be babeko? hayır ciddi desen değil, komik desen değil. lan bu adam sonuncu kesin çakmıyodur, belki kabul eder vs. felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap istedin. daha önce de aynı saçmalık seviyesinde noah'ı istemiştin. zaten direk reddediyorum da sorunun kökenine inmek istedim. bu arada millsap'i tamamiyle gözden çıkarmış durumdayım. gelecek mantıklı, az komik tekliflere sonuna kadar açığım.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ne biliyim la sonuncusun ya kekosun zanettim adam duayen çıktı işe bak.
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 baba yahoo'da daha önce hiç oynamamam, cenabetlik üstüne de drafttan sonuncu seçince böyle sevimsiz bi tablo çıktı. yapacak bir şey yok. ha bilirim orası ayrı. güzel güzel tradelerle gelirseniz kadroyu dağıtma niyetindeyim. sonunculuk bayıyo takdir edersiniz ki. millete yararım dokunsun bari. gasol'ü olan bir memphis'im ben. kullanın beni.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi takaslarımı negotiate etsen bari :) tam olarak denk getiremiyorum sanırım istediğin şekilde
Pha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Yahu kadroyu neden dağıtasın daha olmuş 5 hafta doğru tradelerle playoff yapma şansın var hemen bırakma, ama bu tavırlar yanlış beğenmiyosan tradei bas rejecte otur yerine bu kadar. Hayır seni keklesem nolucak ki zaten dengesizse veto edilir, biz yenilere yardımcı olmaya, duyarlı davranmaya çalışıyoruz(yanılmıyosam FA'dan benim Jamison'ı alan sendin), o yüzden sakin sakin oynayalım birbirimizi germeden di mi arkadaşım hadi bakalım.
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hocam kadro dağıtma diye bir olay yok, gayet FA hamleleriyle bu sene üst sıraları zorlayabilirsin.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 makeitreal said: k-mart sen niye böylesin be babeko? hayır ciddi desen değil, komik desen değil. lan bu adam sonuncu kesin çakmıyodur, belki kabul eder vs. felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap istedin. daha önce de aynı saçmalık seviyesinde noah'ı istemiştin. zaten direk reddediyorum da sorunun kökenine inmek istedim. bu arada millsap'i tamamiyle gözden çıkarmış durumdayım. gelecek mantıklı, az komik tekliflere sonuna kadar açığım. Kadronda uzun yüklenmesi var, trade değeri yüksek adamlar da var içinde, birkaçını bozdurup kadronu daha çok yönlü bir hale getirirsen neden şansın olmasın?
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nelson ı kelepir fiyata bırakabilirim ilgilenenler yazsın
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bence takaslarda seneye olan draft hakkımızı da verebilelim renk gelsin =D
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 son güne girilirken 9-0 yeeah :D edit: liderlik mi geliyor ne :)
Öne çıkan mesajlar