Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi istatistik verebilirsin Drea?
Beyler herkes şu trading blocku doldursa daha rahat ederiz, böyle tek tek sormaktansa yoksa biz trade falan yapamıycaz bu gidişle.
Mesaj tarihi:
Ahah bak Şükrü bizim lige gir alttaki menülede trading blocku görüceksin ordan hangi oyuncun trade e açık hangi mevkiden adam verebilirsin hangi istatistikten verebilirsin ve aynı şekilde ne arıyosun onları doldur, biri trade teklif edeceği zaman oraya bakar ona göre bişeyler düşünür.
Mesaj tarihi:
k-mart sen niye böylesin be babeko?

hayır ciddi desen değil, komik desen değil. lan bu adam sonuncu kesin çakmıyodur, belki kabul eder vs.

felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap istedin. daha önce de aynı saçmalık seviyesinde noah'ı istemiştin. zaten direk reddediyorum da sorunun kökenine inmek istedim.

bu arada millsap'i tamamiyle gözden çıkarmış durumdayım. gelecek mantıklı, az komik tekliflere sonuna kadar açığım.
Mesaj tarihi:
baba yahoo'da daha önce hiç oynamamam, cenabetlik üstüne de drafttan sonuncu seçince böyle sevimsiz bi tablo çıktı. yapacak bir şey yok. ha bilirim orası ayrı.

güzel güzel tradelerle gelirseniz kadroyu dağıtma niyetindeyim. sonunculuk bayıyo takdir edersiniz ki. millete yararım dokunsun bari. gasol'ü olan bir memphis'im ben. kullanın beni.
Mesaj tarihi:
Yahu kadroyu neden dağıtasın daha olmuş 5 hafta doğru tradelerle playoff yapma şansın var hemen bırakma, ama bu tavırlar yanlış beğenmiyosan tradei bas rejecte otur yerine bu kadar.
Hayır seni keklesem nolucak ki zaten dengesizse veto edilir, biz yenilere yardımcı olmaya, duyarlı davranmaya çalışıyoruz(yanılmıyosam FA'dan benim Jamison'ı alan sendin), o yüzden sakin sakin oynayalım birbirimizi germeden di mi arkadaşım hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
makeitreal said:

k-mart sen niye böylesin be babeko?

hayır ciddi desen değil, komik desen değil. lan bu adam sonuncu kesin çakmıyodur, belki kabul eder vs.

felton + bargnani ya sırasıyla rose+ okafor la rose + millsap istedin. daha önce de aynı saçmalık seviyesinde noah'ı istemiştin. zaten direk reddediyorum da sorunun kökenine inmek istedim.

bu arada millsap'i tamamiyle gözden çıkarmış durumdayım. gelecek mantıklı, az komik tekliflere sonuna kadar açığım.

Kadronda uzun yüklenmesi var, trade değeri yüksek adamlar da var içinde, birkaçını bozdurup kadronu daha çok yönlü bir hale getirirsen neden şansın olmasın?
  • Yeni Oluştur...