Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2009/2010 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

3pt verecek güzel bir teklifle gelirsen neden olmasın :)

Kadromda sezon başından beri o kadar sakat var ki, umarım bir terslik olmazsa Griffin dışında sakatım kalmayacak 1-2 hafta bi bakayım kadroya, Oden hala elindeyse kapını çalabilirim 3lükçüm bol.
Mesaj tarihi:
Jamison iyi açılış yaptı be koçum.
Beyler bu arada trading blockdan kimleri trade edebilirsiniz hangi istatistik arıyosunuz, hangi istatistik verebilirsiniz editleyebilirsiniz, trade kovalayan herkese daha kolaylık olur.
Mesaj tarihi:
valla ben nba stock exchange oynadıktan sonra su oyun cok bayık gelio. yapıcak bişi yok yani. anca ayda 1 bi trade falan yapılıo. stock exchange de her gun ayrı bi heycan var resmen. hangi adamın ne kadar duser? ulan bugun bunu satsam mı acaba? kimden ne kadar kar ederim? kimin 2 gun macı var? cok cok daha zevkli stock exchange yahoo fantasy e gore.
Mesaj tarihi:
Stock Exchange çok single geliyor bana, burda birbirimizin eline vermek daha cazip bence.Rekabet için yahoo o yüzden, fakat lig çevren olmadığı zaman stock ideal.

Bu arada Saygın kapını çalıcam bir ara Bargnani için, istatistik çalışmam lazım, uzak kaldım ligden şu sıra.
Mesaj tarihi:
Geçen sene stock exchange fena sarmıştım 2 yıldır oynuyodum bu sene market açılış saatinde online ol falan derken zaman ayıramıyorum aslında epey zevkli oyun.
Ama burdaki draftın falan yerini tutmaz bi de sezona başından başlayıp her gün ilgilenmen lazım yoksa iddialı olamazsın eh iddialı olamayınca da sarmıyor.
Mesaj tarihi:
stock exchange de chris paul cokzel kufurler yedi bende. sakatlandığı maç gunu almıstım paul u. hemde josh smith i satıpta. adam sakatlandı ve diğer gun bana 15 dolar kaybettirdi. satamıodumda cunku adamın eger maçı varsa aldığının ertesi gunu satamıosun. josh smithde o gun 57 puan getirmişti. şimdi parasızlıktan kıvranıorm resmen.
  • Yeni Oluştur...