forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi bu dh 500bin kayıt yapmış üyemiz var diyo da patinin sırf fakeleri o kadar eder aslında etmez ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Dartanian said: Bi ona bi ona bi ona bi ona hadi eyvallah. meuheuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 abi dh aslinda baya iyi bi forum yane cidden yeterli uyeleri baya warda ahaha paticik cok elite bi forum lan ayar felan yasal ya garip adamlar cok dayanmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 knaytcimiz bile efendiydi lan adamlar 200k mesaj attilar sirf kendi forumlarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dh cok elitist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu olayı kaçırıp banttan takip ettiğim için kendimi hiç affetmicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dh avam pati kentsoylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 BonePART said: abi dh aslinda baya iyi bi forum yane cidden yeterli uyeleri baya warda ahaha paticik cok elite bi forum lan ayar felan yasal ya garip adamlar cok dayanmiyo donanımhaberde ayar verenı banlıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ayar vereni gangliyolardır muhtemelen asdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Cuce said: BonePART said: abi dh aslinda baya iyi bi forum yane cidden yeterli uyeleri baya warda ahaha paticik cok elite bi forum lan ayar felan yasal ya garip adamlar cok dayanmiyo donanımhaberde ayar verenı banlıyolarmı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 OF YA!!! NASI KAÇIRDIM BEN BUNU!!!!!! Varmı bi yutup linki felan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 patide survival of the fittest hükümleri hakimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 o değilde kaçıranlarda "off nası kaçırdım ben bunu" die post kasıo. guzel taktik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bende bi kaçırdım varya offffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bende birazini kacirdim. Melaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben başından sonuna vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 koca herif oldunuz hayla kaçırıyorsunuz.bezmi takalım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu vakitten sonra da okunmaz bu, 147 sayfa ne konuştunuz abi paticik albüm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya ben yine arada kaçırmışım bişeyleri dur bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 off altıma kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 off ülen keçileri kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hadi ya otobüsü kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 selam saraydan kız kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 feride haplarini almadin mi gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben patiyi hep biliodum da o an bi arkadaşım uyandırdı sen de patiden yardım iste diye bnde evet dedim ya pati var pati güzel bi soriyim dedim (çok soruldu cevap vermek lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar