Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o değilde 1000 oyluk fark yaratacak oy bizden gelmiş olamaz. 4chan dan oy almış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 frmtr nin nayt bölümünden de mesaj gelmişti baya destekledim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aahahahahahahahha bayılıyorum şu dh gençliğine böyle şeyleri gurur meselesi yapıyorlar ya bitiyorum ya ahahahahha gogogo gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 İki günde okudum bitirdim tüm topiki, mutluyum. Nazlıyada selam, bu arada hiç açıklama yapmamış cidden Nazılı nasıl buldun patiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 herif ana avrat kufur ediyor ozel mesajdan, oglum insan babasiyla boyle konusurmu cok ayip diyorum 2 kati gaza geliyor daha da cok kufur ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sinad said: Zegna onbaşı olmuş aga. çavuşu tokatlamış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Zegna said: oglum insan babasiyla boyle konusurmu cok ayip rofl cok guzel tahrik etmissin :P Konuyla alakali: bazi kisiler kendi kendini gaza getiriyor mesela "bak kardesim rahatla" diyince adam "kardes mi? yani senin babam benim annemle iliski mi kurdu? *&$%%^£" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "donanim haberden random bi mal" said: .Sonra bu bel altı vurmaya çalışınca,bunun ne anasını nede bacısını bıraktım.. aklima bu video geldi nedense direk, adam nasi kaptirmissa artik kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 DH vs 4chan ayarlayak mı la eğlenceli olur izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 of yanlız üye olup mesaj atcaktım ama Forum Anlaşması Kullanıcı Bilgileri E-mail Aktivasyonu Çaylak Üyelik GSM Bilgileri GSM Onaylama Tam Üyelik bu kadar şey yapmaya uğraşamam anneme küfretseler daha kayıt olmaya uğraşmam o siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Zegna said: herif ana avrat kufur ediyor ozel mesajdan, oglum insan babasiyla boyle konusurmu cok ayip diyorum 2 kati gaza geliyor daha da cok kufur ediyor :D ahahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Acıtmış DH'deki arkadaşları. İsmimiz yeter. Psikolojik olarak eziyor zaten. -Sizi kim yendi? -Paticik. -Paticik mi auyauahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o kadar büyüklerki reisleri geldi mesaj atıyor bize demiş adam 19.yüzyıl doğulu insanının ingiltereye falan bakıp olm adamlarda kral var ama oy veriyorlar :S falan demesi gibin bişi zegna biraz ağır olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Loxias said: Acıtmış DH'deki arkadaşları. İsmimiz yeter. Psikolojik olarak eziyor zaten. -Sizi kim yendi? -Paticik. -Paticik mi auyauahuahu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Disappear said: "donanim haberden random bi mal" said: .Sonra bu bel altı vurmaya çalışınca,bunun ne anasını nede bacısını bıraktım.. aklima bu video geldi nedense direk, adam nasi kaptirmissa artik kendini AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bi ona bi ona bi ona bi ona hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 haha adamlar burayı okuyup ağladılar sanırım demin link attığınız topici kaldırmışlar LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 gavga mi var gardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 OFFFF AHAHAHA EFSANE OLMUŞ KEMAL SUNAL VİDEOSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerst Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Zegna said: herif ana avrat kufur ediyor ozel mesajdan, oglum insan babasiyla boyle konusurmu cok ayip diyorum 2 kati gaza geliyor daha da cok kufur ediyor :D Sen o konuya mesaj yazdında ne oldu..Orda ağzının payını verdiler..Üstünede küfür yedin..Orda kuzu keesilip,burda kralcılık oynama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hobaa ne dedii ahahaha zavallı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Banlamayın şunları eğlence olsun gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Pati'den uzak kalmak, çok koydu be. Neler dönmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 zenginin malı züğürdün çenesini yorar abi kiz koydu cebe 20k biz hala burayi upluyoruz 150 sayfa mesaj olmus hahhhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar