Alis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 vay be... şimdi birisi confirme etsin o nazli burdakı nazlı mı vay be... paticik nelere kadirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hepsini okudum lan :/ kaçırdığıma mı üzüliyim yoksa bu kadar yazıyı okuduğuma mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aynen tarama sonucunda bittirdim yazıları neler kaçırmışım ya poffff of of! Asıl merak ettiğim DH'daki yazılan yazıların kopyası olsaydıda okuyabilseydik ... Nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ya arada fakelerin yazılarının silinmesi konnu bütünlüğü açısından çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 İşte anı yaşayacaktınız. Mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yaşayan bilir o günü benım gibi sadece okur bi adam bile çoştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bir karı olarak oy almak için doğru adrese gelmişsin. aramızda bir ajan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahahah DH deki hala zegnayla uğraşıyo bi tanesi Bu @zegnarud denen nonoşa,pmden mesaj attım..Bana şaklaban demiş..Akıllı konuş diye..Sonra bu bel altı vurmaya çalışınca,bunun ne anasını nede bacısını bıraktım..Normalde böyle bacı yada anaya kaptırmam..Ama adam kendisi başlattı..Adama delikanlı olsan bacına küfür ettirtmezsin diyorum ama o yine işin gırgırında..Bide bu sapı oraya genel yönetici yapmışlar.Bu adam oranın yöneticisiyse,üyelerini tartışmaya gerek yok.. ssff_allthing mi ne adamın nicki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 akıllı ol zegna çıkışa geliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Helcaraxe said: ahahah DH deki hala zegnayla uğraşıyo bi tanesi Bu @zegnarud denen nonoşa,pmden mesaj attım..Bana şaklaban demiş..Akıllı konuş diye..Sonra bu bel altı vurmaya çalışınca,bunun ne anasını nede bacısını bıraktım..Normalde böyle bacı yada anaya kaptırmam..Ama adam kendisi başlattı..Adama delikanlı olsan bacına küfür ettirtmezsin diyorum ama o yine işin gırgırında..Bide bu sapı oraya genel yönetici yapmışlar.Bu adam oranın yöneticisiyse,üyelerini tartışmaya gerek yok.. ssff_allthing mi ne adamın nicki ahahahaha dostum link versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben dün baktım hiç topic felan görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ANA BACI YAPMAYIN BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://resim.donanimhaber.com/m_35155158/mpage_6/key_/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dh den bi link falan bişi atında bizde muabbeti takip edelim ordaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahaha zamaninda zegnadan dayak yemis heralde bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 EEE SONUÇ NE ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Zegna onbaşı olmuş aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 CusTodeM said: EEE SONUÇ NE ŞİMDİ EZ- DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Zegna nası bel altı vurmaya çalışmış acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "random denyo" said: Oradaki Son mesejlara bak silinmeden..İyice rezil ettim onları.. Edit:Son mesajımdan sonra konuyu kilitlediler..Zorlarına gitti tabi..Dedim olum sizin foruma atılan mesajlar,dhye atılan mesajların 20'de 1 i bile değil..Siz kimi dövüyonuz dedim..Sonra Dhnin dünyadaki en büyük 26. forumu olduğunu gösteren listeyi verdim..Adınızı bulursanız haber verin dedim.. İYİ DEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 zeg izin ver dotada yenince yazdığımız şeyi yazayım şu başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ne yazdınız spo koy xDsfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 xxx tik sen tahmin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hahaha HON varmı HON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 siLktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar