pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hiç sorma sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yıllardır sürekli okur kişiliğimi bozup dün deli gibi post atıp destek verdik.. güzel geçti zaman.. nazlı para sayma makınası almış tel açtı demin.. güvenemiyorum microsofta eksik falan verirler parayı dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dh strike kisimlarini kacirmisim = :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Dh den bol bol fake geldi.. nazlı bizim forumda takılırken turuncu sayfayı gören koştu geldi.. :D bayabi fakemiz vardı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yanlız dün bu saatlerde yüzlerce adam vardı şimdi kimse yok vay anasını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dh strike sonrası insanlar azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dün topici gören takılıodu buraya.. uykusu gelende gidemedi. bugun bi atraksiyon yok.. kolaymı ben bile dün aksam saat 22:00dan sabah 6:00 a kadar bu topicdeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 EVIL_DeaD said: kız hadi ödülü kazandı da siz nie sevindiniz lan bu kadar yemege mi götürüyo acaba topluca sizi? kimler rüşvet aldı söylesin hemen!!! partiye goturdu bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 siz de nazlıyı götürseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bi ton post kaçırdım. Tüh =/ Böle post kasma etkinliklerinde haberdar edin beni ya piliz çok uzun diye Mum_Chamber said: konunun ozeti: 125 kadar oy geride olan nazli saat 21:00 sularinda paticik.com'u kesfeder. baska bir forumda kendisine haksizlik/saygisizlik yapildigindan dem vuran nazli paticik.com'un potansiyelinden bihaberdir. once gercekten deney7'deki nazli olduguna pati ahalisini ikna edemeyen nazlinin lcd ekranina bagli bilgisayarinda paticik.com'u acmasiyla patilerin oylari oluk oluk akar. baskilara dayanamayan nazli 3. kameranin net bir sekilde cektigi duvara paticik.com yazar ve iste o an nazli icin yarismanin donum noktasi olur: http://img132.imageshack.us/img132/8996/paticikdeney7.jpg 9 saat ve yaklasik 1500 mesaj sonra nazli 1000(bin)den fazla oyla one gecmis, ezici ustunlugu yakalamistir. rakibi oguza ise cekip gitmek kalmistir. http://img21.imageshack.us/img21/5092/deney7nazli2.jpg Yalnız, bu farkı paticik tayfası yaptıysa felaket bi yargılama potansiyelimiz var bu tarz mevzularda. Bir anda kamyon kamyon adam akıtabiliyormuşuz aşağı kahveye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Patichan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 harbi kitle iyimiş, organize işler kurup neler yapılır daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 herkes aynı anda bi siteye mesaj atsa çökertiriz heralde bu kitleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nazlı'nın başka fotoğrafı var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 eee kim kazandı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 said: Windows 7 etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deney 7 yarışmasının birincisi ise lansman gecesi yapılan tören ile kamuoyuna açıklandı. İnternet ortamında 7 gün süresince arkadaşlarından destek alarak zorlu 77 görevi tamamlayan Deney 7 birincisi Nazlı Çelebi'ye 20 bin TL'lik ödülü Microsoft Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan sundu. Çelebi, "Windows 7 ve Internet Explorer 8 gibi Microsoft teknolojileri ile gerçek yaşamdaki birçok işi İnternet'te yapmak çok keyifliydi. Bana destek veren arkadaşlarıma, aileme ve Microsoft ekibine teşekkür ediyorum" dedi. PATICIK NERDE? Paticik'i unuttu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 HocaEfendi said: yıllardır sürekli okur kişiliğimi bozup dün deli gibi post atıp destek verdik.. güzel geçti zaman.. nazlı para sayma makınası almış tel açtı demin.. güvenemiyorum microsofta eksik falan verirler parayı dedi :D para sayma makinesini napcak ki 1 deste para ediyo 20000 lira 200luk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahah adam direk ezdi parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aquila said: ahah adam direk ezdi parayi. aga 2 dkkada sayilcak bisi microsoft gidip demir par aercek deil ya zaten cek vermistir ama ben nazli yernd eolsam once ceki bankadan teyit ettirirdim oduyo mu bunnar yazilmis cekleri war mi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://i181.photobucket.com/albums/x254/rtfanatic/Libshusband0082-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://i135.photobucket.com/albums/q151/bakast/Motivational%20Posters/gangster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 aquila said: http://i181.photobucket.com/albums/x254/rtfanatic/Libshusband0082-1.jpgahahahahah geico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ilke eger bunu okuyosan telefonda foruma girip uc kere tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 hauahuauah süperiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar