DEEP-ADNAN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 HERKEZİ SUSTURDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEEP-ADNAN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 HERAN KÜFÜR EDEBİLİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 300 erkek en az kendi kadar çirkin başka bir erkeği takım tutar gibi tutmus lan. biz paticik olduğumuz halde bu kadar gay değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ulen hep favori konularıma tıklama huyundan böyle başlıkları kaçırıyorum. sonra çok üzülüyorum. ne oldu lan burda bu kadar sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 alpcim. biz burda senden cok eglendik. ruyaadam olsun baska şeyler olsun geberioduk gulmekten. bu arada dh forumu reklamdan okunmuo be. once onu halledin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ekmek dogru demis %98 i erkek olan bi siteden bi bayanin desteklenmesi normal. yalniz dh'nin kisisel tercihleri burayi baglamaz da, bu kadar siddetli niye oguzu istediler bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 neler olmadıki rüya adamı meşhur ettik. kaynımıza selam gönderttik.. muhappet gırgır şamata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alp M. Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Buyse said: dostum o sondaki M nedir. mal müdürü mü? Sanırım bu mesaja cevap bile vermeme gerek yok forumun kalitesiyle orantılı bir soru olmuş :) abvblizzard said: 300 erkek en az kendi kadar çirkin başka bir erkeği takım tutar gibi tutmus lan. biz paticik olduğumuz halde bu kadar gay değiliz. Merak etme bizde erkek veya kadını sadece cinsel obje olarak görmeden insan halleriyle davranıyoruz. Burada okuduğum çoğu sayfada daha çok hangi ünlüye benzediği ve yatakta nasıl olabileceği tartışılmış:) Halk arasında dendiği gibi "Abazan" sınız galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Siz de yeni arayışlar içindesiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 "Alp M." said: Paticik üyelerine, Bir DH 'li olarak, konu boyunca ima ederek ettiğiniz hakaretler yüzünden sizin sayenizde akşam akşam eğlendim.Tabii Nazlı Çelebi'ye bir şey diyemeyiz. Sonuçta onunda stratejisi bu. Bütün forumlarda şansını denedi. DH'yede üye olarak oy istedi mesaj attı fakat bulamayınca kötülemeye başladı. Eğer o linki verdiği konuya bakarsanız eklendikten dakikalar sonra kaldırıldığını göreceksiniz.Sizi bir şekil şaklaban yerine koydu desek tam olur heralde8-). Her neyse size eğlenceler. "En tehlikeli kadınlar kurtarılmayı bekleyenlerdir" diye okumuştum bi yerlerde Geldi ağladı forumda dayanamadık biz de "yedirmeyiz seni üleeyn" gazıyla girdik.Olur ööle arada ciddiye alınmayacak konular,güldük eğlendik.Şaklaban maklaman hoş sözler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alp M. Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bansheee said: "Alp M." said: Paticik üyelerine, Bir DH 'li olarak, konu boyunca ima ederek ettiğiniz hakaretler yüzünden sizin sayenizde akşam akşam eğlendim.Tabii Nazlı Çelebi'ye bir şey diyemeyiz. Sonuçta onunda stratejisi bu. Bütün forumlarda şansını denedi. DH'yede üye olarak oy istedi mesaj attı fakat bulamayınca kötülemeye başladı. Eğer o linki verdiği konuya bakarsanız eklendikten dakikalar sonra kaldırıldığını göreceksiniz.Sizi bir şekil şaklaban yerine koydu desek tam olur heralde8-). Her neyse size eğlenceler. "En tehlikeli kadınlar kurtarılmayı bekleyenlerdir" diye okumuştum bi yerlerde Geldi ağladı forumda dayanamadık biz de "yedirmeyiz seni üleeyn" gazıyla girdik.Olur ööle arada ciddiye alınmayacak konular,güldük eğlendik.Şaklaban maklaman hoş sözler değil Çok nazik sözler olmayabilir fakat burada edilen sözlerinde ve bir forum karşı tarafı destekliyor diye onu kötülemeye çalışmakta sizce doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bizim forum sizin forumu döver, donanım haber açılımı yapsın adminler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://forum.donanimhaber.com/m_35278451/tm.htm ahahaha tiplere bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oku bakalım yüzlerce sayfayı nerede kötülenmiş.. dün gece sabaha kadar burdaydım. nazlı donanım haberde şahsına çirkin sözler söylendiğinden bahsetmiş bizde cevap vermişiz bundan başka bi kötüleme yok.. oğuzu kazandıramayınca başlamayın bizi kötülediniz demeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 taraf gazetesinden gelmiş gibi yorum yapıyo, yakında nazlı'nın odayı bastınız dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ezdik mi? EZ DİK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ee kim kazandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: http://forum.donanimhaber.com/m_35278451/tm.htm ahahaha tiplere bak ya. ahahahaha tiplere bak, bende ciddi ciddi biri bişi yazıyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: http://forum.donanimhaber.com/m_35278451/tm.htm ahahaha tiplere bak ya. AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayatımda ilk defa bi yarışma destekçisi gruba bu kadar karıştım lan. genelde hep tv şovlarında ellerinde posterlerle, bağırıp, popolarını yırtanlara bakıp "ahuahuahuaua" diyordum.. burada ne olay oldu arkadaş. sanki parayı bize bölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abvblizzard said: http://forum.donanimhaber.com/m_35278451/tm.htm ahahaha tiplere bak ya. ahahahalol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaWKés Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @Alp Boşver. Bunlarla laf dalaşına girme.Benden size tavsiye. Ülkenin el büyük formuyla uğraşmayın.;) Sonradan olan tüm olaylar kesinlikle bizim sorumluluğumuza girmez. Tabi bu sizin keyfinize bağlı.Forumunuza birşey olmasını istemiyorsanız.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aquila said: ee kim kazandi? dostluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 said: Alp M. Yüzbaşı Mesaj: 283 22 Ekim 2009; 20:25:34 -------------------------------------------------------------------------------- http://forum.paticik.com/read.php?5,4375877,page=125 Son sayfası bu. Bu arada tek bir mesajdan fazla yazma sende yazarsan mort et ve bırak Alın çabuk editliycem findik kadar aklinla is yapmaya calisma bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 link veremem ama paticik diyorum ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar