kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bide kıskananlar olmuş şu durumu 2 kuruşluk eğlence lan bu bırakın herkes kafasına göre takılsın laf sokma çabalarına girmeyin lütfen. ayıp lan bide ben hala oy vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 anaa yoksa arkadasin ben miyim, ama benle konusmadi kimse, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mayhem said: nazlı özel mesajın var oku artık :D nazlicim mayhem zorlarda oku artik mesajini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aquila said: anaa yoksa arkadasin ben miyim, ama benle konusmadi kimse, alla alla. arda bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya şaapın dediim işte anlayın ya üstü kapalı konuşmaya çalışıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Farinal said: aquila said: anaa yoksa arkadasin ben miyim, ama benle konusmadi kimse, alla alla. arda bey?? ahahah lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hehe ben de saka yapmistim zaten anladim :P keske turkiye'de olsam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abiii nası anlamazsınız şaapcaz iştee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Oha hayvan gibi öm gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 O linkteki ekran görüntüsünden bi kaç kare sonra bişi gördüm. No Offense Abi bu nedir ya ahahahahaahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: bide kıskananlar olmuş şu durumu 2 kuruşluk eğlence lan bu bırakın herkes kafasına göre takılsın laf sokma çabalarına girmeyin lütfen. ayıp lan bide ben hala oy vermedim. versene o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hergonan said: hehe ben de saka yapmistim zaten anladim :P keske turkiye'de olsam =( trabzon da olsam atlar giderim diyosun yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok bekliyorum nazlı benim oyumu haketmek için ne yaptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 rüyadamı tvye getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 +1 ben de vermedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nazlı ordan cıktıktan sonra parti yapıcak.. patiyide davet ediyor partinin adresini bana özel mesajla gönderdi.. ondan üstü kapalı konusuyor yayılmasın adres diye.. bizbize oldugumuz için bende ss ini çektim :D koyuyorum buraya link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: yok bekliyorum nazlı benim oyumu haketmek için ne yaptı ? çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 calimero said: Hergonan said: hehe ben de saka yapmistim zaten anladim :P keske turkiye'de olsam =( trabzon da olsam atlar giderim diyosun yani:D paticik icin herseyimi veririm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dory said: kermit said: yok bekliyorum nazlı benim oyumu haketmek için ne yaptı ? çakal. reklamımı yapabilir mesela. yaparsa ben ve 50 arkadaşım daha oy vermeyi düşünüyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 HocaEfendi said: nazlı ordan cıktıktan sonra parti yapıcak.. patiyide davet ediyor partinin adresini bana özel mesajla gönderdi.. ondan üstü kapalı konusuyor yayılmasın adres diye.. buraya koyunca adresi yayiyorsun ama? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dory said: kermit said: yok bekliyorum nazlı benim oyumu haketmek için ne yaptı ? çakal. hehe kaç kişi beklio acaba vermek için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hocaefendi iyiki bi pm aldın HA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ekrandaki o resim neydi lan ahaha obama mı o LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Farinal: http://taraf.com.tr/haber/42468.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 aklıma süper bişi geldide eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bişi olur lan buda söylemeyim en iyisi yapan olur illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar