Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 donanımhaber nedir ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oğuz iyiydi de çevresi kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazlı Seni kızdıranlara aldırma..boş verr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paticikin donanımhaber kadar büyük ve bilinen bir forum olmadığı kesin. Ben de deney7'den görüp geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paticik gönüllerin büyüğü.. gerisi hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ayrıca ne saçma tabiki reklam yapıyorum bu yarışmanın temeli o ztn reklam yapmak! halime bakın 4 kamera var burda ve bangır bangır reklam yapıorum insan bişeyle ilgili konuşmadan önce oturur bi düşünür nası bi mantık baştan çürüyo tezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hep destek tam destek Nazlı! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 camci said: paticikin donanımhaber kadar büyük ve bilinen bir forum olmadığı kesin. Ben de deney7'den görüp geldim :D demiştim agalar. bakın son kez söylüyorum, davetiye lhan!11 olm "ilerde buralar bööle bostanlıktı" dicez bugünlere bakıp:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kıltorik baya eleman uyuma falan yokmu bunebiçim yarışma lan bide:) bide buralar balonlu eleman kaynar yakında yönetim alarma geçsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazli: sen bu tarz mesajlara aldirma adamin biri sacmalamis iste =P Biz senin yanindayiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Arada bi Oğuza Bakıyorumda.. Adama bi 70lik versen sek tüketecek.. Ghost Mode geçmiş.. çıkışta köprüden atlamasa bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 boşver nazlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ulan tam baymıştı yatıcaktım drama çıktı tuhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 camci said: paticikin donanımhaber kadar büyük ve bilinen bir forum olmadığı kesin. Ben de deney7'den görüp geldim :D elitiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Tek benzeten ben miyim? http://i191.photobucket.com/albums/z207/Nozomi-Hoshi/Death%20Note/YagamiLight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazlı Özel Mesajın var baksana B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olur böyle şeyler. Adamlar paticiğe gıcık 7-8 seneden beri. Relax davran 20k cepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazlı ahanda oylar oğuza gidio bak şu temayı değiştir turuncu yap.. bembeyaz bişi gozukuo lcd de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oğuz başlarda farkı iyice açalım ezici üstünlük olsun bu kadar yetmez nihahahah diyordu şimdi efkarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Oğuz hayata küstü rakı yollayın çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bosver nazli onlarin seviyesine inme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bide harbi turuncu yap bişi gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 100 olcak harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kojiroh said: Tek benzeten ben miyim? http://i191.photobucket.com/albums/z207/Nozomi-Hoshi/Death%20Note/YagamiLight.jpg asıl tek benzeten ben miyim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ya boşveriorum da 7 gün oluyo başından beri böyle işte bu adamlar ve burda 4 tane kamera var evde olsam neler derdim diemiince de burn e vuruyo insan kendini =) zaten gerginim ben size gerçekten çok teşekkur ederim iyi ki de gelmişim valla çok keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar