burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oğuza yazık oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazli sevdi herhalde paticiği kendi topiğini bıraktı başka yerlere bakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Oğuz şuan askerlik şubesi ile irtibata geçti. kazansaydı 20bilira ile bedelli yapıp kurtulcaktı.baktı gördü para elden gidiyor..bari batıda bi yere yerleştirin bahriyeli olmak istiyorum diye askerlik şubesi komutanı ile pazarlıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu arada rahatsiz oldugun bir mesaj olursa topicte, direk canli yayinda sikayet ederek paticik tarihinde bir ilki gerceklestirebilirsin, hemen mudahale ederiz geri planda acik cunku, duyuyorum bir yandan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hepi topu 9500 oymu var hiç kasmamışız gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 -250 fark vardı 1000 fark yapıp bıraktı bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 wot geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 başlık garbıç a taşınsın. bu ne lan 1 madalya sade bu başlıkta kastı millet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 uzun bi mesaj yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ne yazıyor merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Todesengel'e laf atacak galiba!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 todesenceel ne dedi ki nazlı da çok saçma dedi ben mi yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 özel mesajla taciz edenler var galba :D onlara atfen bi msj gelıo ama baya bi yüklü. __________ TURUNCU YAP SUNU YAWWW NAZLII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hala yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahah potansiyele bak 90 sayfa olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deney7nazli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nazlı neden ikiyüzlü davranıyorsun..Oğuz donanimhaberde reklam yapıyor diye kızıyorsun,(ki zaten konuyu oğuz değil onun bi arkadaşı açtı..Oğuzun bile haberi yoktu.).Peki sen burada reklam yapmıyorsunda ne yapıyorsun..Ayrıca bu forumun donanimhaberle yarışabileceğini mi zannediyorsun.. 1. olarak ,paticik.com da bu konuyu üst konu yaptırmışssın 2. olarak Dh de böyle yarışmalar üst konu yapılmaz.. 3. olarakta Dh de açılan konuda şuanda kilitlendi..Yani dh böyle saçma yarışmalar için,paticik kadar basit bir forum değil..Yok üst konulara taşımalar falan filan..Dh de bu konu kapatıldı..Eğer kendine güveniyorsan;paticikten bu konuyu kaldırt..Ayrıca dh de senin için yarışanları eleştirmişsin..Profil resmini kısa elbiseyle çektirerek,kendini türkiye deki abazalara teşhir eden kim acaba.. ben 5 gün boyunda adam gibi yarışmaya çalıştım bu bir baktım ki öyle yapınca olmuyo ben de gerçekten düzgün olduğunu düşündüüm paticik.com dan yardım istedim evet reklam yapıyorum hem kendi reklamımı hem sizin reklamınızı DH ne zaman sildi forumu? baktı ki baş edemiyo silmek zorunda kaldı çünkü 'kötü reklam' Yani dh böyle saçma yarışmalar için,paticik kadar basit bir forum değil.'' demişsin.. keşke şurda olsan ve DH nin bir yarışma için neler yaptığını sen de görsen ve son olarak ben eğer abazalara teşhir ediyo olsaydım kendimi 6 gün boyunca popomda minicik şortla gezerdim burda zaten büyük ihtimalle de bu kadar uğraşmama gerek kalmazdı bunda hemfikirizdir umarım bence sen otur bir daha düşün yada düşünemiosan hiç konuşma şurda normal insanlar gibi sohbet ederek bana destek oldu herkes hepsini de çok sevdim sen arada çıkıntılık yapıyosun diye forumu da sildirtmicem dh nin adı bile geçsin istemiyodum uzamasın diye saatlerdi bunu başardımı düşünüyorum hiç lafını etmeyerek ama sen geldin herleyin ortasına yaptın eh tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 editt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kazanırsa tüm topicin cıktısını alıp ciltlettin saklasın.. :D sahilde şenzlonga uzanıp 20bin lirayı yerken okur yazılanların hepsini. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 haaa o banlenen kisi direk ozel mesaj atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hanım koş drama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nazlı sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nazli haklisin. (bi de, mesajinin onune [quote] yaz ki tagler duzelsin :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kim atmış bunu? edit: kesin ouz, baya depresifti en son asdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Drama yaratır yaratmaz uçan bi arkadaş vardı o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ayni mesaji bu topice biri atmisti (donanimhaberden biri) banlandi sonra baska hesap acip nazli'ya direk ozel mesaj atti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
camci
Sosyal ağlarda paylaş
HocaEfendi
Sosyal ağlarda paylaş
Hergonan
Sosyal ağlarda paylaş
Eoteyn
Sosyal ağlarda paylaş
Mayhem
Sosyal ağlarda paylaş
Hergonan