VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Yavv grafiker falan diyor bu Oğuz'u iş yaparkende görmüştüm genel olarak iş hallolsun biz tadını çıkaralım modundalar :D Ada Online felaketi var referanslarında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HaciYatmaz said: Farinal said: KAMERA ÖNÜNDE PİZZA YENIR MI LAN GECE GECE CANIM ÇEKTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 20bin tlyi görmüş önce oğuz sonra microsoft referansını 20bin tlye alamazsın falan diyo bizde microsoftçunun BABASI var aslan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yesil yapma turanj kalsin daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Penthesilea said: YA APTAL OGUZ AHAHAHA MICROSOFT SNA NE REFERANS VERICEK SENIN MESLEGINE CAKAYIM BEN Abi öldüm o lafa :D Yarışmayı kazanıcam Microsoft'tan referans alıcam diyor. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 grafikermi arıyormus microsoft :D kimle konusuyorbu oğuz Kaynıylamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ABİ BANLAMASANA ADAMI DRAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Penthesilea said: YA APTAL OGUZ AHAHAHA MICROSOFT SNA NE REFERANS VERICEK SENIN MESLEGINE CAKAYIM BEN OUZA ANINDA MICROSOFTTAN CEVAP GELDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs229.snc1/7629_156149883259_617028259_2641033_7494594_n.jpg zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ouz: "sen websitesini kıs" adam: "nası yani?" asdlfkşasdkfşldsjakfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oğuz televizyonunuzun sesini kısın moduna girdi :D sitenin sesini kapat diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Farinal said: olm ouzun konuştuğu adam ne anlatıo lan hakkaten ne anlatiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Laorx said: ouz: "sen websitesini kıs" adam: "nası yani?" asdlfkşasdkfşldsjakfl Off efsaneydi :D Pizza soğuk moğuk yenir öyle deme Nazlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 MelihMercan said: Farinal said: olm ouzun konuştuğu adam ne anlatıo lan hakkaten ne anlatiyo :) çoh iyi oldu çohta güzel iyi oldu.Ben bu şekil konuşurum bu bağyan şu şekil konuşur.Lakin bu böyle değildir. Hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Partinin adresini isteyenler.. pm atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adam gay cikti :D erkek erkeğe fln dedi duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ouza yazık lan amerikaya gitsin bare bi ev bulana kadar penth senle kalsın işte olmadı bi çaycılık falan ayarlarsınız lan üzüldüm valla şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 NE TE VE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Revell said: NE TE VE ahhahaahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Offf adam batırdı iyice :D Erkekçi falan oyyy. Neteve hangi kanal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 MESENE DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aç aç tam komedi ahahah kadın programı oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Dartanian said: çoh iyi oldu çohta güzel iyi oldu.Ben bu şekil konuşurum bu bağyan şu şekil konuşur.Lakin bu böyle değildir. Hadi hayırlı işler. AHAHAHHAHAHSJKLFAKSJFŞ direk o geldi aklıma http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2787/kardes-ne-diyosun-sen-directors-cut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Aha matematik yapmaya başladılar :D Off yatıcaktım ben yaa nerden sardım buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ouz yanında taşınabilir harddisc getirmiş madem kaybetcem die interneti sömürcek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar